Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- john_constantine
- Lumatev
Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Mammoth (2009)
U slučaju da neko nije odgledao, jako lep film.
Bez obzira na to što ga mnogi porede sa filmom 'Babel', ostavio je znatno snažniji utisak na mene.
Verujem da je ovo realan prikaz velikog broja ljudi koji balansiraju posao sa porodicom i žrtvuju se za svoju decu, kao i prikaz posledica upravo tih žrtvovanja.
Odlična gluma, sjajan soundtrack i dosta divnih kadrova.
-
Police story 2
odličan nastavak
Vatren završetak, a što se tiče borbi, preferiram više borbu na dječjem igralištu nego final fight
8/10
odličan nastavak
Vatren završetak, a što se tiče borbi, preferiram više borbu na dječjem igralištu nego final fight
8/10
-
The Super - dobra zabava, Pesci je simpa kao i uvijek
- Michel
My Darling Clementine - ovdje se John Ford baš posrao. Poznato obračun kod Corrala, ali totalno netočan. Ne znam zašto je tako napravio, zašto nije išao kako se baš desilo. I glumci su mi fulani osim Fonde koji je odličan kao Earp. Nisam očekivao ovakvo razočaranje 6/10
The Gunfighter - e ovaj je već jako dobar western. Premisa je slična onoj iz High Noona. Samo što je ovdje Peck najbrži na zapadu i nije šerif kao u podnevu. Vidimo kako dolazi u svoj rodni grad i čeka one koji ga love, a za svo vrijeme koje čeka, priča sa starim prijateljima, ženom. Napeto i zanimljivo 8/10
The Gunfighter - e ovaj je već jako dobar western. Premisa je slična onoj iz High Noona. Samo što je ovdje Peck najbrži na zapadu i nije šerif kao u podnevu. Vidimo kako dolazi u svoj rodni grad i čeka one koji ga love, a za svo vrijeme koje čeka, priča sa starim prijateljima, ženom. Napeto i zanimljivo 8/10
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
-
"the goonies"
sto reci,ono sto je "kum" u tom zanru,on je u svome!bezvremenski klasik nakon kojeg zalis sto zauvijek nisi dijete ostao!
9,5/10
sto reci,ono sto je "kum" u tom zanru,on je u svome!bezvremenski klasik nakon kojeg zalis sto zauvijek nisi dijete ostao!
9,5/10
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- Michel
Gooniesi
Frozen River - film o samohranoj majci koja odlazi u kriminal da bi platila kuću i nahranila djecu. Kad kažem kriminal, nije to nešto veliko, ali bome je zanimljivo. Krijumčarenje, indijanci, jako dobar. Melisa Leo je genijalna 8/10

Frozen River - film o samohranoj majci koja odlazi u kriminal da bi platila kuću i nahranila djecu. Kad kažem kriminal, nije to nešto veliko, ali bome je zanimljivo. Krijumčarenje, indijanci, jako dobar. Melisa Leo je genijalna 8/10
- Josef K
The Hunger Games - 3/10
Grozno...
Bitno da sam ja išao u IMAX zbog ovog
Grozno...
Bitno da sam ja išao u IMAX zbog ovog

- john_constantine
Ghost Rider: Spirit of Vengeance - eh, čim su režiseri isti oni koji su radili Crank serijal i Gamer, možete očekivati epilepstičnu kameru, prebrze akcijske scene i nešto nadrkavanja (predugo sisanje duše, ponašanje Ghost ridersa u par scena i način kako Carrigan ubija), solidan negativac, loša radnja i dosta eksplozivne akcije. 3/5
Michel puši karu.
-
Smrtonosno oružje 4 - jedan od onih filmova koje možeš uvijek pogledat
- Michel
The Man from Laramie - bio danas na hrt-u i vidim glumi Jimmy, a redatelj veliki Anthony Mann. Radi se o jako dobrom westernu. Ima nekih scena koje su nevjerojatne i za to doba jer prvi koji je probio brutalnost u westernima je Peckinpah sa svojom divljom hordom. Dosta realne scene, napeto odpočetka do kraja. Mislio sam da ćemo vidjeti više indijanaca, ali i bolje da nismo. Ovako je ispalo taman 8/10
-
Davinci code
ok film
6/10
Minority report
super film
također vizualno genijalan
8.7/10
ok film
6/10
Minority report
super film
također vizualno genijalan
8.7/10
- hitman_4
-
Peggy Sue got married - simpa filmić s pomalo čudnim Cageom u maldim danima
- Josef K
Slovenka - 9/10
E da je nama jedan ovakav noviji film.
E da je nama jedan ovakav noviji film.