Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- alecto
Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?
the haunted boy - dokumentarac (?) o originalnom egzorcizmu na temelju kojeg je snimljen film. onako, zbrda zdola, za ubit vrijeme.
we are such stuff as dreams are made on
- boyko
Pitch Black (2000) - u zadnja 3 dana ga 2 put pogledal. nikad dosta 

''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
-
Footloose (2011) - baš zakon film
7/10

- Lumatev
Fat Girl (2001)
Jako neobičan francuski film. Nisam siguran da li me se dopada ili ne, ali svakako jako čudna priča.
Skoro ceo film ima mirnu atmosferu koja oslikava odnos dve maloletne sestre od kojih jedna započinje vezu sa starijim momkom.
Film nema toliko dijaloga koliko ima smele golotinje i krajnje neočekivan, veoma brutalan kraj.
The Beautiful Person (2008)
Tek nakon što sam odgledao film, videh da je sniman za TV i na neki način, sve mi je bilo jasno.
Suviše dramatičan, zapetljan, nekako nedovršen. Brdo glumaca, čak par poznatijih imena, ali veoma slab rezultat.
U suštini, bolji je od većine američkih TV filmova, ali nisam oduševljen ovom francuskom verzijom 'Gossip Girl' serije.
Jako neobičan francuski film. Nisam siguran da li me se dopada ili ne, ali svakako jako čudna priča.
Skoro ceo film ima mirnu atmosferu koja oslikava odnos dve maloletne sestre od kojih jedna započinje vezu sa starijim momkom.
Film nema toliko dijaloga koliko ima smele golotinje i krajnje neočekivan, veoma brutalan kraj.
The Beautiful Person (2008)
Tek nakon što sam odgledao film, videh da je sniman za TV i na neki način, sve mi je bilo jasno.
Suviše dramatičan, zapetljan, nekako nedovršen. Brdo glumaca, čak par poznatijih imena, ali veoma slab rezultat.
U suštini, bolji je od većine američkih TV filmova, ali nisam oduševljen ovom francuskom verzijom 'Gossip Girl' serije.
-
Before the Devil Knows You're Dead - dobar film, sviđa mi se Balzacov pristup... malo pretjerana gluma Hawkea
-
Star wars phantom menace 3D
jebga gutam sva sranja koja lucas izbaci

- Aryx
jel znas kada ze izaci drugi i treci dio ? prvi necu gledati jer mi je taj najlosiji u serijalu :polio wrote:Star wars phantom menace 3D
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- john_constantine
i je li cijeli film u 3D - u ili je to opet samo par minuta?olio wrote:Star wars phantom menace 3D
Michel puši karu.
-
svake godine jedanAryx wrote:jel znas kada ze izaci drugi i treci dio ? prvi necu gledati jer mi je taj najlosiji u serijalu :polio wrote:Star wars phantom menace 3D

iskreno nisam ništa ni primjetia da je 3D, možda tijekom pod race-a u 2-3 scene se vidia izraženo 3D i to je tojohn_constantine wrote:i je li cijeli film u 3D - u ili je to opet samo par minuta?olio wrote:Star wars phantom menace 3D
Dubina prostora se rijetko vidila
- john_constantine
eto, ja jednostavno ne razumijem zašto bi netko išao gledati isti film koji je sto puta vidio na dvd - u, opet u kinu samo radi tih par 3D scena? 

Michel puši karu.
- john_constantine
Undisputed III: Redemption - još bolji, brutalniji i zabavniji film, s odličnim raznovrsnim borbama. Scott Atkins nije toliko brutalan kao u dvojci, ali ima svojih odličnih trenutaka kao napeto i fenomalno finale. Scenarij solidan, s predvidljivim završetkom. Tako ionako priča nije bitna, film se gleda samo radi izvrsne koreografije i brutalnosti u borilačkim scenama. 4/5
Michel puši karu.
-
City Island
odlično
9/10
odlično
9/10
- Lumatev
I Killed My Mother (2009)
Svideo mi se.
Interesantno je što je režiser filma u isto vreme i glavni glumac i scenarista 'autobiografske' priče.
Ako bih pravio paralelu, za nijansu možda slabiji od filma 'Heartbeats' ali bez obzira na to, odličan prvenac.
Privates Lives (2001)
Dobra glumačka postava i uprkos rupama u zapletu, zanimljiva i neobična priča.
Da je scenario bio u rukama Almodovara, verovatno bi sva ta dramatičnost dobila neku uzbudljiviju i pompezniju notu.
U svakom slučaju, solidan film, ali ništa što se ne sme propustiti.
Svideo mi se.
Interesantno je što je režiser filma u isto vreme i glavni glumac i scenarista 'autobiografske' priče.
Ako bih pravio paralelu, za nijansu možda slabiji od filma 'Heartbeats' ali bez obzira na to, odličan prvenac.
Privates Lives (2001)
Dobra glumačka postava i uprkos rupama u zapletu, zanimljiva i neobična priča.
Da je scenario bio u rukama Almodovara, verovatno bi sva ta dramatičnost dobila neku uzbudljiviju i pompezniju notu.
U svakom slučaju, solidan film, ali ništa što se ne sme propustiti.
- john_constantine
Puss in boots - spinoff s mačkom u čizmama iz Shreka. Preodlična animacija, fantastična atmosfera, solidan humor (nema nikakvih urnebesnih trenutaka, ali ima par fora za nasmijati se), odlična akcija i likovi, s premalo standardne drskosti kakve je Shrek serijal posjedovao. Solidno i vrlo zabavno ostvarenje, ali ništa posebno. 4/5
Michel puši karu.
- john_constantine
Ammazzali tutti e torna solo (Kill Them All and Come Back Alone) - odličan špageti western prepun akcije, tučnjave, eksplozija i mrtvih. Od režisera Enzo G. Castellaria drugo nisam niti očekivao. Odlično smišljena ekipa ubojica za svaki svojim sposobnostima, preokreti do kraja filma i napeta završnica. Jedan od zabavnijih špageti westerna. 4/5
Michel puši karu.