prejebeno ko i oba do sada

šta ti je čak i drugi jeben? meni one ljubavne spike totalno pokvarile doživljaj, mada opet akcijske scene su mi super u svim dijelovima.Jane Doe wrote:Transformers: Dark of the Moon 10/10
ma svi su mimetallicat wrote:šta ti je čak i drugi jeben? meni one ljubavne spike totalno pokvarile doživljaj, mada opet akcijske scene su mi super u svim dijelovima.Jane Doe wrote:Transformers: Dark of the Moon 10/10
a ja ga po preporuci kontala skinuti, zar je toliko loš...John_Ryder wrote:horrible bosses - razočaran,preglupo...4/10
the tree of life - odustao od gledanja nakon 20 min,jednostavno nisam psihički spreman za takav mind fuck film
Angela's Ashes - kvalitetan i lijep film,realno prikazano siromaštvo i zatupljenost crkve i retardusa od ljudi koji su previše zabrijali na to, 8/10
Dog Pound - 8/10,odličan film,recimo da gledate OZ ali sa tinejđerima
thats what iam talking aboutInfo wrote: Drive - najbolji film godine bez imalo razmišljanja. Gosling razvalio ulogu, Mulliganica je preslatka, Perlmana kojeg ne volim, ovdje je odglumi svoju najbolju ulogu. Brooks također, a o Cranstonu ne treba govoriti. Soundtrack, muzika u filmu je dobra, ali kako ju je redatelj stavio u pojedine scene gdje podižu film na totalno drugi novi, savršena je. I naravno, film je bturalni ART 9/10