Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
Info

Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Post by Info » 22 Aug 2011, 03:21

Scarface wrote:Ma koja ljutnja alecto, nema problema. Znan ja kakav san dobro i nikad sebe nisan ni pravda u tim stvarima, dapače. Sve me manje briga za ovakve rasprave, al ono, baš s guštom uletin i bacin ciničan komentar kad vidin ovakva pametovanja ka Infova.
Također si i po ovome poznat, puno pričaš, a malo kažeš :D
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM

Andrej

Post by Andrej » 22 Aug 2011, 04:33

Tragedija je to što ste svi delimično upravu ali smo očigledno takođe svi izgubili moć međusobne komunikacije bez branjenja svopstvenog stava do krvi.
Eto, i ja 23 časa dnevno mislim da sam najpametniji na Svetu i da je moje viđenje filma AMEN, ali moram da priznam da su mi postovi mnogih članova foruma pomalo prodrmali ljušturu i utuvili u dupe
da film kao umetnost nije linearna, pa tako ni mišljenje pojedinca nije kraj priče o njemu.
Prihvatanje nečijeg mišljenja i poštovanje istoga nije znak slabosti karaktera nego inteligencije.
O međusobnom vređanju ne želim ni da pričam. To treba svi da prekinemo pre nego što ispad postane pravilo.
We're all mad here...

elrania

Post by elrania » 22 Aug 2011, 06:40

Andrej wrote: da film kao umetnost nije linearna, pa tako ni mišljenje pojedinca nije kraj priče o njemu.
Prihvatanje nečijeg mišljenja i poštovanje istoga nije znak slabosti karaktera nego inteligencije.
i onda kažeš 'svi'?
mišljenje ti je mudro i da nisam shvatila neka tuđa, rekla bih da si ti baš fino u pravu, no čini mi se da su ti se pomiješale kockice.
da proširimo malo, krivo mi je da se od običnog objašnjavanja stajališta gdje bi zbilja bio u konačnici red pratiti onu jedni finu priceovsku "In art, religion, and politics the respect must be mutual, no matter how violent the disagreement.", došlo do ovoga i da se svatko mora osjećati prozvanim da se nadoštuka i da svoju procjenu općeg stanja. naravno, svatko ima pravo na to i ugodno je vidjeti koji komentar podrške i da se sve zadrži na analizi djela, a ne pojedinca, no prelaženja na dublje opise stanja sudionika dovodi sve samo na jednu novu razinu međusobnog "educiranja".
vjerujem da smo dovoljno silovali topic do jučer popodne da nam ne treba ovog više.

alecto

Post by alecto » 22 Aug 2011, 08:06

camille (2007./8.?) - skoro do polovice sam ga planirala ugasiti kolko je bio spor i dosadan, al kad sam skužila u čemu je štos, nastavila sam i drago mi je. kraj mi je čak izmamio suzicu :lol: 7/10
we are such stuff as dreams are made on

jeba

Post by jeba » 22 Aug 2011, 08:08

Fast 5 - dosta dobro, pomalo koketira sa Ocean's 11 i Italian Job ali na simpatičan način

jeba

Post by jeba » 22 Aug 2011, 14:23

Green street hooligans - skroz dobro i zanimljivo

Asfodel

Post by Asfodel » 22 Aug 2011, 15:03

El aura - Za vrijeme preusporene sredine sam skoro dobila mlade. Da tog nema, uz ostale dijelove i samu priču (i meni prelijepe scene pljački banke, jer nisu obične) bilo bi odlično. Jako pažljivo iskombinirana snena drukčija glazba kad je očekivanje epileptičnog napada u pitanju. Inače, šteta što Fabian Bielinsky više nije među živima, s obzirom kakv je ukus imao.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

alecto

Post by alecto » 22 Aug 2011, 15:12

limitless - 8/10. zanimljiva ideja, ja bi ubila za te tabletice :zubifale:
SpoilerShow
uzmeš tableticu i znaš SVE o SVEMU

Scarface

Post by Scarface » 22 Aug 2011, 16:22

alecto wrote:limitless - 8/10. zanimljiva ideja, ja bi ubila za te tabletice :zubifale:
SpoilerShow
SpoilerShow
Kolko san svatija, i nije skroz tako. Veliku ulogu ima i sama inteligencija korisnika, ka i njegov lifestyle, količina dotašanjeg usvojenog znaja bilo svjesno bilo nesvjesno. Recimo, onaj ganster nije bija ni blizu Bradleyevom liku.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

alecto

Post by alecto » 22 Aug 2011, 16:37

Scarface wrote:
alecto wrote:limitless - 8/10. zanimljiva ideja, ja bi ubila za te tabletice :zubifale:
SpoilerShow
SpoilerShow
Kolko san svatija, i nije skroz tako. Veliku ulogu ima i sama inteligencija korisnika, ka i njegov lifestyle, količina dotašanjeg usvojenog znaja bilo svjesno bilo nesvjesno. Recimo, onaj ganster nije bija ni blizu Bradleyevom liku.
SpoilerShow
je, u pravu si. al uzela sam ko početnu postavku nekog ko bradley. :)

Sammy

Post by Sammy » 22 Aug 2011, 18:11

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides (2011) - 8/10
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

alecto

Post by alecto » 22 Aug 2011, 21:08

misery - volim ovaj film zbog kraja i one borbe :supz:

John_Ryder

Post by John_Ryder » 22 Aug 2011, 23:09

fast five - 7/10
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Info

Post by Info » 23 Aug 2011, 01:03

alecto wrote:misery - volim ovaj film zbog kraja i one borbe :supz:
Ovo bi mogao pogledat, nisam dugo. Jedan od najatmosferičnijih horor trilera :prayer:
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM

Scarface

Post by Scarface » 23 Aug 2011, 01:58

Horrible Bosses- stvarno kvalitetna crnohumorna komedija, čiji je efekt dodatno bija pojačan punom kino dvoranom i jako pozitivnim rekacijama publike. Karakteri dosta bacaju na Hangover, pogotovo s centralnim freakom poput Alana iz potonjeg. Situacije u kojima se likovi nađu nisu ništa novo kod ovakvih filmova, ali Spacey još jednom briljira u ulozi sadističkog šefa. A tek Aniston ka nimfomanka, izgleda jako, jako dobro, bolje nego u ostalim filmovima, i dobro joj stoji taj štih. Farrel nema toliku minutažu, ali je daleko najurnebesniji od zle trojke. Ne očekujte ništa superb ili mindblowing, već odličnu ljetnu zabavu koja će vas dobro nasmijat. 8/10
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Post Reply