Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- metallicat
-
Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?
carlito's way 8/10
dao sam dobru ocjenu, ali pitanje je kolko bi me se dojmio film da su bilo koja druga 2 glumca preuzeli pennovu i pacinovu ulogu...u biti je za mene sean penn ukrao cijeli show, taj odvjetnik je jedan od najboljih likova ikad
dao sam dobru ocjenu, ali pitanje je kolko bi me se dojmio film da su bilo koja druga 2 glumca preuzeli pennovu i pacinovu ulogu...u biti je za mene sean penn ukrao cijeli show, taj odvjetnik je jedan od najboljih likova ikad

This is the Zodiac speaking.
- Sammy
Spartacus (1960) - odličan prikaz Spartaka, puno bolji nego onaj u aktualnoj seriji. 3 sata su samo tako proletila jer film krase dobro napisan scenarij, oku ugodni krajolici, savršena glazba i jos puno toga. - 10/10
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- john_constantine
+ zbilja moćan završetak. Ne možeš ostati ravnodušan na taj "I am Spartacus".Sammy wrote:Spartacus (1960) - odličan prikaz Spartaka, puno bolji nego onaj u aktualnoj seriji. 3 sata su samo tako proletila jer film krase dobro napisan scenarij, oku ugodni krajolici, savršena glazba i jos puno toga. - 10/10

Michel puši karu.
- Sammy
da, zbilja mocnojohn_constantine wrote:+ zbilja moćan završetak. Ne možeš ostati ravnodušan na taj "I am Spartacus".Sammy wrote:Spartacus (1960) - odličan prikaz Spartaka, puno bolji nego onaj u aktualnoj seriji. 3 sata su samo tako proletila jer film krase dobro napisan scenarij, oku ugodni krajolici, savršena glazba i jos puno toga. - 10/10![]()

You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- john_constantine
to me baš podsjeti da moram pogledati film El Cid (1961).
Michel puši karu.
- elrania
The Warriors (1979.) - i dalje odlični.
- Vermillion
nisi gledo salvation?!john_constantine wrote:
Još da pogledam taj salvation - to je jedino što sam tražio od terminatora, tu budućnost.
taj je fakat dobar i navodno ce radit jos nastavaka

- Bub
Samo prva dva nastavka su odlična, ostala dva su bezveze. Salvation je prosječan film, ali ako ga usporedim s prva dva nastavaka...sranje.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- metallicat
revanche - početak mi je bio toliko dosadan da kad je film bio na 35 minuta, izgledalo je kao da je prošlo 1.15-30
kasnije čak počinje biti bolji, ali to je sve tako sporo i ima hrpu nepotrebnih scena.
cronos - mah, više mi se neda niti komentirat koliko loših gledam u zadnje vrijeme.

cronos - mah, više mi se neda niti komentirat koliko loših gledam u zadnje vrijeme.

- metallicat
wolverine - treće gledanje i dalje prezabavno. e ovo je akcija! mislim da bi x men mogla stalno i uvijek gledat i samo mi je sve bolji i bolji
10/10 (da bar naprave gambit film
)

- Josef K
La cérémonie - 10/10
OMG koji šok! Kakva filmčina!
Prošli tjedan sam gledao filmove od Claudea Chabrola jer su puštali ciklus u Tuškancu i nisu me previše fascinirali. Ovaj je bio zadnji u ciklusu i dvoumio sam se dal da ga pogledam. Kako mi je drago sad!
Preporučam svima koji vole dobre filmove
Nemojte ništa čitat o filmu samo pogledajte!
OMG koji šok! Kakva filmčina!
Prošli tjedan sam gledao filmove od Claudea Chabrola jer su puštali ciklus u Tuškancu i nisu me previše fascinirali. Ovaj je bio zadnji u ciklusu i dvoumio sam se dal da ga pogledam. Kako mi je drago sad!
Preporučam svima koji vole dobre filmove

Nemojte ništa čitat o filmu samo pogledajte!
-
The next 3 days - film me ugodno iznenadio. Ne volim jebenog Crowea, ali ovdje je bio ok. Da je netko drugi glumio, rekao bi da je film 

- boyko
baš ga jučer pogledal.. odličan je.jeba wrote:The next 3 days - film me ugodno iznenadio. Ne volim jebenog Crowea, ali ovdje je bio ok. Da je netko drugi glumio, rekao bi da je film
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- electric_eye
Moon (2009) - 8.5/10