heheheheh
Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- John_Ryder
Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?
"Im gonna touch you now." 
- Michel
2020. SPECIJAL
The Trial of the Chicago 7 (2020) - film po istinitom događaju od Sorkina kojemu je ovo tad bio tek drugi film da je režirao, ali više je poznat kao pisac filmova kao što su "Malo dobrih ljudi", "Socijalna mreža" i to što je kreirao serije poput "Zapadno krilo" i "The Newsroom" tako da sam znao da me očekuje dosta dijaloga jer je tu Sorkin jako dobar. Dakle, radi se o suđenju sedmorici "revolucionara", žešćih ljevičara koji su se protivili vijetnamskom ratu i započeli nerede u Chicagu tijekom 1960-ih. Iako po istinitom, kada čitaš poslije filma o nekim stvarima, vidiš da je Sorkin uzeo narativ i stranu za te navodne "revolucionare", hippije, yippije. Nije me nešto oduševila Sorkinova režija, nekako je statična. Neke scene pogotovo sami prosvjedi su mi bili ispodprosječni. Nedostatak karakterizacije likova. Solidno je napisan, ali ne kao najbolji Sorkinovi radovi, najbolje je odglumio Frank Langella koji je ubio kao iritantni sudac. Definitivno previsoku ocjenu film dobio. 6.5/10
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- Michel
2020. SPECIJAL
The Devil All the Time (2020) - film napravljen prema knjizi koja spada u južnjački gotički krimi triler koji jako volim vidjeti na filmu. Okupili su dobru glumačku ekipu, a radnja je prožeta kroz više desetljeća i praktički nema glavnog lika već svatko dobiva svoju minutažu u toj priči o osveti, ubojstvu, samoubojstvu. Sam naslov filma govori dosta, i dobro je to napravljeno simbolički. Lijepo je snimljen, odglumljen i usprkos što je nešto sporiji, nije smetalo. Falilo je malo tog final toucha, ali sve u svemu dobar film. 7/10
- Michel
2020. SPECIJAL
Run (2020) - ovo je izgledao kao neki studentski film koji je lošija kopija Misery i takvih filmova. Samo što nije horor iako ga neki guraju tu. Nije ni pomoglo što glumi izuzetno iritantna Sarah Paulson koja glumi uvijek istu ulogu. Ne mogu reći da nije bilo dobrih scena, pogotovo kada polagano saznajemo sve o čemu se tu točno radi. No, film pun živciranja gdje su svi ljudi okolo glupi, a i scene se redaju a sve predvidljivo. 5.5/10