Željko Mitrović - najveći mogul s ovih prostora

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
User avatar
Michel
Posts: 9092
Joined: 30 Jan 2012, 04:14

Željko Mitrović - najveći mogul s ovih prostora

Post by Michel » 02 Apr 2021, 23:21

https://en.wikipedia.org/wiki/%C5%BDeljko_Mitrovi%C4%87

Što više istražujem Mitrovića sve više sam u šoku.


Para i droge ko blata, lik ili dobro trola ili je ogroman egoista a to vjerojatno jer sumnjam da trola.

Evo Mario Vrećo je obavio istragu inače zbilja je mali dobar nisam mislio da je smiješno ali kad sam počeo gledat fora je.Inače kako istražujem malo njega i tu Zadrugu često nailazim na sotonističke/masonske simbole i u komentarima ima ekipe koja govori da je lik sotonis koji truje mladež i tako je po cijelom svijetu. Stvarno ima dosta takvih simbola. Lik stvarno ima paraaaa.

I pazite sad ovo. Ivana Bakić Bodrožić navodna ljubavnica Mitrovića nađena je mrtva u hotelu Hayat da bi njezina majka rekla da ne vjeruje da je umrla prirodnom smrću već da je ubijena, odjednom ta majka nestaje. Ono što mi je drago što ipak vidim da ga u srbiji nitko ne voli zbilja ga pljuju u komentrima kad nisu isključeni.
"And if you happen to be walking along a lonely country road one night and you see your favorite aunt coming toward you, good luck to you too."

— Carl Kolchak

User avatar
Michel
Posts: 9092
Joined: 30 Jan 2012, 04:14

Re: Željko Mitrović - najveći mogul s ovih prostora

Post by Michel » 03 Apr 2021, 01:34"And if you happen to be walking along a lonely country road one night and you see your favorite aunt coming toward you, good luck to you too."

— Carl Kolchak

Post Reply