Z A B A V A ! !
-
annwn
Z A B A V A ! !
...Tema je glupa...al jbg..
Pitanje glasi...kako se vi zabavljate??
Pitanje glasi...kako se vi zabavljate??
- john_constantine
- Evil Xander
- Freddy
cugam,čitam knjige-horor,gledam filmove,idem na tekme,dosada mi je isto nekad i zabava
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
- metallicat
PS, najviše rpg, baš kao što je cons napisao FF8 je praktički moj život
, brinem o mojim životinjama, čak je i to nekad zabavno
. sviram, malo klasiku, malo metala za gušt
, crtam po majicama, zabavno ali dugodugotrajno hehe, cjeli dan slušam muziku, dobro i tu i tamo idem van. i koncerti kad se može.

- dr_gonzo
Fizička zabava - košarka, podvodni ribolov na dah (jučer uhvatio 4,5 kg hobotnice koju ću u slijedeću subotu baciti na gradele)..
Psihička zabava - pisanje, čitanje onog što nismo učili u školi,a po meni smo morali, gledanje filmova, slušanje mujze, igranje šaha, video igre i prije spavanja stripovi...
Vikend zabava - PPP (dobro pojest, dobro popit i dobro poš...), obavezno se nešto morskoga peče na gradelama pije se pivo i crno vino i sluša se Toma Bebić

Psihička zabava - pisanje, čitanje onog što nismo učili u školi,a po meni smo morali, gledanje filmova, slušanje mujze, igranje šaha, video igre i prije spavanja stripovi...
Vikend zabava - PPP (dobro pojest, dobro popit i dobro poš...), obavezno se nešto morskoga peče na gradelama pije se pivo i crno vino i sluša se Toma Bebić
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- metallicat
- dr_gonzo
Pa ako se to računa na onu ribu koju uhvatim da bih pojeo onda da...inače ne hvatam hobotnice koje su ispod 0,80kg jer je za mene svetgrđe.
I nikad ne pretjerano izlovljavam ribu samo onoliko koliko je potrebno za hranu...a to što mi je zadovoljstvo uhvatiti...što ću kriv sam...
Do sada sve što sam uhvatio sam i pojeo....(dosta ljudi na svijetu nema hrane i nje na meni da se sa tim razbacivam)...
I nikad ne pretjerano izlovljavam ribu samo onoliko koliko je potrebno za hranu...a to što mi je zadovoljstvo uhvatiti...što ću kriv sam...
Do sada sve što sam uhvatio sam i pojeo....(dosta ljudi na svijetu nema hrane i nje na meni da se sa tim razbacivam)...
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- metallicat
- dr_gonzo
jeste ako uhvatiš jednu patku pa je ispečeš sa krumpirima, ali lov bez veze u tome nisam vidio niakvu čar...
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- metallicat