Page 1 of 1

Dnevnik forumaša

Posted: 02 Dec 2017, 14:19
by Michel
dr_gonzo wrote:
02 Dec 2017, 11:44
A kojeg se vraga i bavimo ovim likovima ( :0) ) Bolje da smo otvorili topic temu o ljudima sa foruma, jet mislim da imaju zanimljivije zivote od ovih mrfljuza ala Ella Dvornik.

Evo najnovija vijest :

"dr_gonzo bijo na zahodu procita najnovijeg Velikog Bleka epizodu "Banda Laznih Sljepaca" . Epizoda bila dobra kao konstruktivno vrijeme provedeno na skoljci.
Ovaj put nije gledao boju i oblik svog nusprodukta.
Misao dana - misli da ce i uvecer posjetiti WC odaje jer ce rucak biti obilan (bit ce padela riza krumpira i za kraj Nestle cokolada)....stay tuned dok budemo pratili ovu mega neizvjesnu dilemu."

Eto ovo gore mi se cini zanimljivije od Elle, Hane, Glise i Mise i ostalih likova koji nisu nista u zivotu napravili a pise se o njima vise nego da su raketni znanstvenici u Sj. Koreji...

john_constantine wrote:
02 Dec 2017, 13:52
Brutalno napisano, ali baš to, Gonzo.
Meni je više bilo zanimljivo slušati jednog čovjeka u firmi u kojem godinama radim. Igrom slučaja, na pijači sam tek doznao kako je izgubio prste, njegov život i što je sam postigao. Ili da nisam znao za jednog dobrog kolegu, izgubio je 13 godišnjeg sina. Ali i dalje živi, pozitivna osoba i uživa s ženom. To je zanimljivo slušati iz prve ruke.
A ti cigani braća, baš je danas došao stolar. Ostavim komad vrata od bara za piće van da smislim što s njim. I niti deset minuta, neki cigan je došao i pristojno me pitao da li trebam to. Usput sam ga pitao da li želi još neke stvari koje mi ne trebaju. Uzeo je, objasnio čak zašto treba vrata. Pozdravili se i nastavio svojim putem. A ja se riješio jedan dio brige za zbrinjavanjem otpada. To je život, a ne ovi članci o niškoristims.