Imam puno iskustva preko oglasa. O prvoj ne volim pričati. Trajalo je godinu dana. Druga je bila bivša s kojom sam na kraju završio u toksičnoj vezi. A treća, samo laže čim progovori. Ono 4 godine, ali pantim svaki detalj (prvo ima sestru, pa sljedeće godine brata, pa polusestru

A ostalo, iskreno, frikovi.

Nema te što biti strah. Ako dosad nisi znala, muda su uvijek slaba točka kod muškaraca. Za ostalo imaš suzavac.
I to je istina da ne možeš promijeniti osobu. Možeš ju samo prihvatiti ili ništa. A ovo za djecu i par, znam iz iskustva da je tako najbolje. Bivša bliska frendica je isto izašla iz nasilne veze kao ja, ali je odmah ušla u novu vezu s likom kakve organski ne mogu smisliti. Ono jebivjetar. A ona nikad nije htjela djecu...
Zatrudnjela je (kao pobjeglo mu je... Ono, nemoj srati!!!! ) i još se joj sin nije rodio, već ima u glavi da joj je dužan jer će ga roditi. Ne vjerujem da se što poboljšalo kod nje nakon teškog porođaja...

Evo, razgovaram danas s sjajnom kolegicom ono kaže da bi bio dobar muž, a ja: znam.

U vezi djece... Iskreno? Imam već 35 godina. Znam da bi bio dobar otac, a imao sam nekoliko prilika. Ali jbg, previše razmišljam. Kao vi, žene kad gledate muške za genetski materijal.

U bivšim vezama, meni je samo bilo bitno: hrana, plaćeni računi i da imamo gdje spavati. Planinarenje, izleti, knjige, vrt, sve pomalo. I tome učiti klinca/ku. I biti pun ljubavi.
Ovako jučer naletim na kolegicu, zgrabim ju i čvrsto zagrlim. Pa i ona mene. Baš mi je to falilo otkad je jedan moj kolega dao ostavku. Bio je visok metar i žilet, 20 godina stariji od mene, ali za mene je bio sinko.

Ion
Nakon tvojeg posta, možda krivo mislim, ali da je naš problem što smo previše pametni za vezu.