"Vlad the Impaler" - forum posvecen serijskim ubic

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
User avatar
Charlie surfs again
Posts: 784
Joined: 13 Dec 2006, 13:35
Location: Obala Ljudovache, Beograd

"Vlad the Impaler" - forum posvecen serijskim ubic

Post by Charlie surfs again » 13 Dec 2006, 14:11

Uh alal vera, nisam pojma imao da u komshiluku postoji ovakvo neshto, ja sam mislio da je mrtva horor scena...inache kao shto mozete da izvalite ja pishem iz Beograda pa zato takva reakcija jer ovde tih foruma nema uopshte, nema ni za obichne filmove a kamoli za horore - falabogu, konachno istomishljenici :D

Evo i ja sam neshto budzio nemajuci pojma o postojanju ovoga ovde - pa ono nacicemo se na sredini jer ja sam vishe zainteresovan za Serial Killer Horore i tako to sa ubicama...al opushteno...tek sam dosho ! :wink:

Evo ja spremio proglas pa ono, overite kad budete stigli , mislim da ce biti interesenata, siguran sam , ako ih u Srbiji ima dobar broj ali su smoreni kapiram da ih je ovde mnogo vishe jer vidim da forum shljaka dojaja !!! :D


Konachno smo uspeli da pokrenemo prvi forum u Srbiji a bogme i shire posvecen iskljivo serijskim ubicama, kanibalima (pa i horor filmovima, i literaturi) sa posebnim osvrtom na likove i dela Vlad Cepesha, Charlsa Mensona i naravno neizbeznog Ed Geina bez koga danashnji horor film ne bi bio ono shto jeste...

Pozivamo sve ljude koje zaista zanima ova tema pa i one koji do sad nisu imali prilike da se susretnu sa nechim ovakvim da se ukljuche u rad foruma, jer ovaj forum je prvenstveno edukativnog karaktera. Znachi nit smo perverznjaci, niti bolesnici koji propagiraju zlo nego bash naprotiv. Napominjem odmah u startu da nije neophodna registracija da bi se chitao forum, jer nama nije cilj da imamo, lupam, 500 ili 1000 chlanova koji ce da pishu kojeshtarije nego nam je dovoljno i samo 50-ak do 100 pravih ljudi (ukoliko ih ima i toliko) koje ce stvarno zanimati ova tema i koji ce nam pomoci da napravimo konachno neshto kvalitetno ovog tipa u ovim nashim "pasivnim krajevima"...

evo prvo jedan mali preview kako je to zamishljeno da izgleda :

http://impaler.freehostia.com/viewtopic.php?p=122#122

I naravno kome se svidi ovaj "pedantan" fazon foruma slobodan je da poseti i glavnu stranicu i da pogleda chega tu sve josh ima !

http://impaler.freehostia.com/index.php

Moram da napomenem da smo tek pocheli sa radom tako da su sve sugestije dobrodoshle jer nas je za sad jako malo i teshko se borimo sa kolichinom materijala koji treba prevesti i slichno...znachi svaka pomoc je dobrodoshla falabogu !

Eto samo toliko za sada...

Hvala na paznji !

User avatar
john_constantine
Posts: 26340
Joined: 06 Oct 2006, 17:25

Post by john_constantine » 13 Dec 2006, 14:20

hm, prije bi ti bilo bolje napisati knjigu o serijskim ubojicama. :D

User avatar
Charlie surfs again
Posts: 784
Joined: 13 Dec 2006, 13:35
Location: Obala Ljudovache, Beograd

Post by Charlie surfs again » 13 Dec 2006, 14:29

Nikako - ovo mora da bude fuck-profit fazon :D

A i preko knjige ne mogu da nadjem istomishljenike :wink:
"AKO SI MI PRIJATELJ NE RAZGOVARAJ SA MNOM"
http://abraxas365dokumentarci.blogspot.com

User avatar
john_constantine
Posts: 26340
Joined: 06 Oct 2006, 17:25

Post by john_constantine » 13 Dec 2006, 15:21

no, tekstovi su dobri. A ionako sam imao već ideju o knjizi u kojem su detaljni opisi serijskih ubojica, zločini, biografija, i sve to. Svi mogući koji su postojali, ali imam posla oko drugog romana, pa ništa. :wink:
Samo tako nastavi.

User avatar
Charlie surfs again
Posts: 784
Joined: 13 Dec 2006, 13:35
Location: Obala Ljudovache, Beograd

Post by Charlie surfs again » 13 Dec 2006, 15:55

john_constantine wrote:no, tekstovi su dobri. A ionako sam imao već ideju o knjizi u kojem su detaljni opisi serijskih ubojica, zločini, biografija, i sve to. Svi mogući koji su postojali, ali imam posla oko drugog romana, pa ništa. :wink:
Samo tako nastavi.
Fala brate, cenim i poshtujem - al ono to su uglavnom vecinom prevedene stvari, znachi ima mozda par mojih autorskih tekstova, al ono tek sam pocheo prvo treba neke osnove da postavim shto se tiche chinjenica - znachi : kad , koliko zrtava, na koji nachin a kasnije ce da ide i pricha regularna :wink:

Videcemo mozda i opstane to...a mozda i zamre...mada ja cu da nastavim da pishem jer sam dokon a i ono bash me zanima tematika tako da mi je samo bitno da ima ko ce to da chita a falabogu ima - voli narod crnu hroniku pa to ti je !!! :lol:
"AKO SI MI PRIJATELJ NE RAZGOVARAJ SA MNOM"
http://abraxas365dokumentarci.blogspot.com

Post Reply