Page 1 of 50

HELPING HELPS

Posted: 13 Jul 2008, 23:44
by Decadentor
Ovo je tema u kojoj bi korisnici trebali postavljati svoje probleme i sl, a ostali bi na to trebali odgovarati.

I sad da pocnem Na photobucket-u sam se registriro i sad probam uploadat pikčrs i gore mi pise
Attention
Server (IO) Error
Please help

Posted: 14 Jul 2008, 09:44
by majstoro
probaj izbrisati cookies

Posted: 14 Jul 2008, 12:59
by Decadentor
Ne radi opet ali tnx :D

Posted: 14 Jul 2008, 14:06
by GreenHornet
Je li treba kakva dozvola za nositi plinski pištolj?

Posted: 14 Jul 2008, 14:54
by A$H
GreenHornet wrote:Je li treba kakva dozvola za nositi plinski pištolj?
ne, dopusteno je imat ga kao sredstvo za samoobranu...

Posted: 14 Jul 2008, 17:27
by GreenHornet
A$H wrote:
GreenHornet wrote:Je li treba kakva dozvola za nositi plinski pištolj?
ne, dopusteno je imat ga kao sredstvo za samoobranu...
thx.
:wink:

Posted: 14 Apr 2009, 02:15
by Decadentor
Kad kopiram neke filmove sa cd-a na komp izbaci mi error: Data error (cyclic redundancy check) -ili nesto slicno

Jel postoji neki programcic ili nesto slicno za kopiranje sadrzaja cd-a na hard?

Posted: 14 Apr 2009, 05:49
by john_constantine
nero :lol:

Posted: 14 Apr 2009, 12:52
by A$H
Decadentor wrote:Kad kopiram neke filmove sa cd-a na komp izbaci mi error: Data error (cyclic redundancy check) -ili nesto slicno

Jel postoji neki programcic ili nesto slicno za kopiranje sadrzaja cd-a na hard?
najbolje ti je preprzit DVD sa CloneCD programom..85% DVDa radi savrseno kao i filmovi na njima nakon przenja..

Posted: 15 Apr 2009, 01:30
by Decadentor
Probat cu nest iskemijat :wink:

I sa naravno novi problem jel postoji neki net antivirus ili antivirus kojem ne treba instalacija jer mi virusi sjebu antivirus odma u instalaciji tako da nema koristi.

Posted: 15 Apr 2009, 21:07
by Hec
ako je stvarno neki virus koji ti to moze odma raditi, postoji mogucnost da ga nadjes u registryju;
ovako;
odi u na "Run", upisi "regedit" i zatim ti se otvorio Registry Editor, onda idi "HKEY_LOCAL MACHINE", zatim "SOFTWARE", onda "MICROSOFT", onda "Windows", pa "Current Version", i onda unutra klikni samo na "Run" folder, i tu mozes vidit neke programe za koje ni neznas da se pokrecu prilikom pokretanja windowsa, meni je tu par puta bilo sumnjivih fileova, onda ako ti je sumnjiv samo ga googlas i imas par stranica koji govore kakav je to proces, ako vidis da je los, mozes ga slobodno zbrisat, tako sam se ja rjesio vecine virusa, nemozes ga zbrisat s time, ali se nikad vise nece pokrenut.

a imas i jos jedan nacin da isto odes na "Run" i upises "msconfing" i na podprozor "Startup" imas isto par skrivenih programa koji se pokrecu u tajnosti, mozes ih iskljuciti ili zbrisati sa liste, dobro dode recimo ako instaliras nero i slucajno instaliras i njegov Scout ili Home, pa ti se ubaci u explorer, tu ga mozes bez problema skloniti :D

ali mislim da nema ni jedan antivirus bez instalacije, jer iovako i onako on se mora skrpat u windows i na startupu i mora se updateat redovno, tak da ..... ono .....
ja nekoristim nikakav poseban antivirus, samo Aviru jer mi treba samo za skeniranje neki sitnica ili da me upozori na viruse, inace ih sam maknem, ako sam nakrkan tonama crviju onda formatiram i to je to...

takodjer nemoj ici previse na sumnjive porno stranice jer ima mogucnost da ti zbrisu vazan dell. file iz drivera od maticne, znam da zvuci smjesno, ali bilo je par slucajeva, i jos s time, ti kote svchost.exe na stotine komada i sjebe ti procesor ,a cpu usage bude vise od 50%, i temperatura maticne naglo poraste i freeza ti se kompjuter non-stop....nije bas pametno, pa se dobro kloniti tih sranja

eto tolko od mene, nadam se da ce ti pomoc :D

Posted: 15 Apr 2009, 21:10
by horkolerbus
data cirilic error ,nece da se kopira

Posted: 15 Apr 2009, 21:25
by DEXTER
i mene nesto jebe... do prije nekoliko dana kad bih spojio mob s kompom (USB), u my computer mi se uvijek pojavio removable disc (G: ), ali sad je odjedanput nestao i uopce nemogu nis prebacivat s kompa na mob i obrnuto :( :(

Posted: 15 Apr 2009, 21:28
by Hec
DEXTER wrote:i mene nesto jebe... do prije nekoliko dana kad bih spojio mob s kompom (USB), u my computer mi se uvijek pojavio removable disc (G: ), ali sad je odjedanput nestao i uopce nemogu nis prebacivat s kompa na mob i obrnuto :( :(
odi na Device Manager preko Propertisa od My Computera i vidi dali ima ikakvih usklicnika, mozda ti se zbrisao driver od USBa, pokusaj ponovo reinstalirat drivere od maticne

Posted: 15 Apr 2009, 21:34
by DEXTER
Cannibalist wrote:
DEXTER wrote:i mene nesto jebe... do prije nekoliko dana kad bih spojio mob s kompom (USB), u my computer mi se uvijek pojavio removable disc (G: ), ali sad je odjedanput nestao i uopce nemogu nis prebacivat s kompa na mob i obrnuto :( :(
odi na Device Manager preko Propertisa od My Computera i vidi dali ima ikakvih usklicnika, mozda ti se zbrisao driver od USBa, pokusaj ponovo reinstalirat drivere od maticne
ma pokuso sam sve, al i dalje nis :?