Pitao me john_constantine preko PM-a pa eto da kreiram temu o tome, čisto možda nekome drugom pomogne.
Znači pitanje je bilo migracija sa blog.hr dalje...
iz moje perspektive ima tri solucije
1) kupiš hosting u nekoj firmi, instaliraš wordpress platformu (ili nešto drugo - inače instalacije je kod većine doslovno sa jednim klikom), riješiš si domenu svoju i startaš na novo
2) kušiš blogging account na nekom od providera (neznam koji su u igri ali ima ih brdo sigurno)
3) pređeš na nesto.wordpress.com (www.wordpresss.com) ili nesto.blogspot.com ili nesto.blogger.com - besplatne usluge ali nude mnogo vise od domaćih blog servisa
Eto sada možemo nastaviti ovdje, koja ti je opcija u glavi?
Blogovi: otvaranje i slično
- HorrorHR
- Site Admin
- john_constantine
- john_constantine
- HorrorHR
- Site Admin
u sorry, nisam vidio uopće da si replyao tu još gledam što se ne javljaš.john_constantine wrote:koliko treba da dobijem odgovor za tu arhivu?Isprobao blogove i nervira sitnice što ne mogu prebacivati tekst, nego se moram zafrkavati za glupostima... A arhiva je ista kao i na starom blogu.
Gdje si probao da ti ne paše arhiva?
Kada imaš ovu oppciju da sam uzimaš plaćeni hosting sa blog platformom, moraš dakako sve ponovno upisati - i ja sam tako - ali onda arhiva radi super. Jedina stvar i cijeloj priči - morati ćeš ipak tehnički biti potkovan da složiš sve kako bi trebalo biti (recimo nešto phpa, css i sl.).
Nemam iskustva sa ovim drugim servisima ala blogspot, ali ako se dobro sjećam moglo se raditi kategorije? Jel ima tko informaciju=?