Osječki reper sa ciljem da odvuče djecu od raznih opijata...
sviđa mi se što ulaže jako puno truda u svoj rad, ali malo mi je smiješan...
eh te promiđbejigsaw wrote:Pa nije neki profesionalac i ne repa zato što to baš voli nego sa pjesmom kazuje probleme u svijetu... tako je on izjavio...dodo wrote:nema uopće reperske motove već maše rukama bezveze
taj frajer je jedna od bizarnijih osječkih pojava i ne znam odakle ti ideja da ga iole uzmeš za ozbiljno....tip pokušava nabudžiti neku kvazi-estradnu karijeru i nema šta neće pokušati pa ni dječji rap....jigsaw wrote:http://youtube.com/watch?v=MgZkhBidzvI
Ne pokušava na estradu. To mu nije primarna namjera, primarna namjera mu je da ono što kaže u pjesmi to da pokaže i djeci oko sebe. Upoznat sam sa tom osobom i sam mi je pričao o tome. Malo mi je smiješan pristup i stihovi, ali to je njegov način.Studeni wrote:taj frajer je jedna od bizarnijih osječkih pojava i ne znam odakle ti ideja da ga iole uzmeš za ozbiljno....tip pokušava nabudžiti neku kvazi-estradnu karijeru i nema šta neće pokušati pa ni dječji rap....jigsaw wrote:http://youtube.com/watch?v=MgZkhBidzvI
sjećam ga se ja još iz oks-a sredinom devedestih kada je "ozvučavao", između ostalog, i pank svirke.....težak slučaj.bilo bi smiješno da nije ozbiljno.jigsaw wrote:Ne pokušava na estradu. To mu nije primarna namjera, primarna namjera mu je da ono što kaže u pjesmi to da pokaže i djeci oko sebe. Upoznat sam sa tom osobom i sam mi je pričao o tome. Malo mi je smiješan pristup i stihovi, ali to je njegov način.Studeni wrote:taj frajer je jedna od bizarnijih osječkih pojava i ne znam odakle ti ideja da ga iole uzmeš za ozbiljno....tip pokušava nabudžiti neku kvazi-estradnu karijeru i nema šta neće pokušati pa ni dječji rap....jigsaw wrote:http://youtube.com/watch?v=MgZkhBidzvI
Čovjek odlično svira. Uostalom, sam si rekao da su to bile sredine devedesetih. Štošta se od tada promijenilo.Studeni wrote:sjećam ga se ja još iz oks-a sredinom devedestih kada je "ozvučavao", između ostalog, i pank svirke.....težak slučaj.bilo bi smiješno da nije ozbiljno.jigsaw wrote:Ne pokušava na estradu. To mu nije primarna namjera, primarna namjera mu je da ono što kaže u pjesmi to da pokaže i djeci oko sebe. Upoznat sam sa tom osobom i sam mi je pričao o tome. Malo mi je smiješan pristup i stihovi, ali to je njegov način.Studeni wrote: taj frajer je jedna od bizarnijih osječkih pojava i ne znam odakle ti ideja da ga iole uzmeš za ozbiljno....tip pokušava nabudžiti neku kvazi-estradnu karijeru i nema šta neće pokušati pa ni dječji rap....
Nisi me shvatio baš....ali nema veze, nisam ja u prijeporu. Što se mijena tiče, svašta se otad izmjenilo, ali Prika ne....jigsaw wrote:Čovjek odlično svira. Uostalom, sam si rekao da su to bile sredine devedesetih. Štošta se od tada promijenilo.Studeni wrote:sjećam ga se ja još iz oks-a sredinom devedestih kada je "ozvučavao", između ostalog, i pank svirke.....težak slučaj.bilo bi smiješno da nije ozbiljno.jigsaw wrote: Ne pokušava na estradu. To mu nije primarna namjera, primarna namjera mu je da ono što kaže u pjesmi to da pokaže i djeci oko sebe. Upoznat sam sa tom osobom i sam mi je pričao o tome. Malo mi je smiješan pristup i stihovi, ali to je njegov način.

Ma dobroStudeni wrote:Nisi me shvatio baš....ali nema veze, nisam ja u prijeporu. Što se mijena tiče, svašta se otad izmjenilo, ali Prika ne....jigsaw wrote:Čovjek odlično svira. Uostalom, sam si rekao da su to bile sredine devedesetih. Štošta se od tada promijenilo.Studeni wrote: sjećam ga se ja još iz oks-a sredinom devedestih kada je "ozvučavao", između ostalog, i pank svirke.....težak slučaj.bilo bi smiješno da nije ozbiljno.
upravo to. mislim da će kod djece izazvati kontra efekt....svi će se odmah nakačiti na dop!la terza madre wrote:LoL,to je rap? Ne slusam tu vrstu muzike ali ovo mi slici na recitiranje u osnovnoj. Mislim da ce netko prije popusiti nesto i trgati se od smijeha na ovu stvar nego odustati od droge