Mislio sam da se nađemo nas par da se pokokamo malo na nekoj od te dvije igre...
Multiplayer koljaže...
- dr_gonzo
Multiplayer koljaže...
Jel tko igra na F.E.A.R ili možda na COD2?
Mislio sam da se nađemo nas par da se pokokamo malo na nekoj od te dvije igre...
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- Aryx
- dr_gonzo
Možemo navečer, ajde neka se još koji javi pa da bude nereda....
Ja nemam original...neg kopiju...jel ti imap origigi ili?
Ja nemam original...neg kopiju...jel ti imap origigi ili?
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- dr_gonzo
Ajmo u 21h nedjelja svi ode pa da se dogovorimo i gdje i kako ćemo (na koji server)... Igrao sam i aj na tom bosanskom, ali pošto ih ima 4-5 ne znam jel to taj isti...Aryx wrote:ja isto imam kopiju , igram ti an tom serveru samo hrvati i susjedi , dobar server
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- Donnie Darko
- dr_gonzo
- Dragonrage
- Dragonrage
Uuuuu...u mreži je totalno cool...koja makljaža...ruke, glave...sve leti naokolo. Jednom smo ja i frend igrali to umreženo, one 2 one i bili na nekoj mapi gdje si mogao skočiti s jednog kraja mape na drugi preko nekih razapetih koži, i ja ti se zaleti, skoči i sletim na drugu stranu bez glave. I kaj je bilo?? Lik je bio negdje gore na povišenom, na najvišoj točci te mape i ja mu taman naletio, on zamahuo onim divovskim mačem i u letu mi ocvikario glavu...fakin cool!!Wendigo wrote:ne, al bih probao vjerojatno.. single player mi je jeben bio.Dragonrage wrote:Ja isto igram COD 2 nu mreži...ali samo preko tjedna i preko dana...kad sam na poslu hahaha![]()
![]()
![]()
Inače jel igrao tko Rune u mreži???
Ajd instalitar ću ja to opet za par dana pa možda nekaj dogovorimo
To ti ono sa onim vikingom šta pomalo izgleda ko Conan...evo par slikaA$H wrote:jel to ono sa zmajem..

Poznato...zainteresiran
- dr_gonzo
- Wendigo
može, samo kaj ja imam vremena eventualno za vikende.. dogovorimo se..Dragonrage wrote:Uuuuu...u mreži je totalno cool...koja makljaža...ruke, glave...sve leti naokolo. Jednom smo ja i frend igrali to umreženo, one 2 one i bili na nekoj mapi gdje si mogao skočiti s jednog kraja mape na drugi preko nekih razapetih koži, i ja ti se zaleti, skoči i sletim na drugu stranu bez glave. I kaj je bilo?? Lik je bio negdje gore na povišenom, na najvišoj točci te mape i ja mu taman naletio, on zamahuo onim divovskim mačem i u letu mi ocvikario glavu...fakin cool!!Wendigo wrote:ne, al bih probao vjerojatno.. single player mi je jeben bio.Dragonrage wrote:Ja isto igram COD 2 nu mreži...ali samo preko tjedna i preko dana...kad sam na poslu hahaha![]()
![]()
![]()
Inače jel igrao tko Rune u mreži???![]()
![]()
![]()
Ajd instalitar ću ja to opet za par dana pa možda nekaj dogovorimo![]()
To ti ono sa onim vikingom šta pomalo izgleda ko Conan...evo par slikaA$H wrote:jel to ono sa zmajem..
![]()
![]()
![]()
Poznato...zainteresiran![]()
??
- john_constantine