LOL
Sinkonizacija filmova na NovaTV?
- HorrorHR
- Site Admin
Sinkonizacija filmova na NovaTV?
U svom omiljenom WC štivu, Starsu (rotflmao), pročitao sam kao nekakve tlapnje da Siniša Svilan, direktor valjda programa NoveTV je počeo na tome da NovaTV krene sa sinkroniziranjem filmova. Kao žele da budu inovator na ovom našem tržištu.
LOL
Jebena inovacija, kako uspijeti sa jednom idejom natjerati tisuće ili desetke tisuća ljudi da iz svoje liste TV kanala pobrišu zauvijek NovuTV 
LOL
- john_constantine
- Evil Xander
Re: Sinkonizacija filmova na NovaTV?
Smijali se mi tome ili ne, cinjenica je da niti jedan kanal kod nas to nema, sto ce ih trzisno diferencirati od drugih i uciniti prepoznatljivim, te dodatno usmjeriti ka obiteljima s djecom (jasno osim ako ne sinkroniziraju Evil Aliens i puste nakon dnevnika:)).HorrorHR wrote:U svom omiljenom WC štivu, Starsu (rotflmao), pročitao sam kao nekakve tlapnje da Siniša Svilan, direktor valjda programa NoveTV je počeo na tome da NovaTV krene sa sinkroniziranjem filmova. Kao žele da budu inovator na ovom našem tržištu.
LOL![]()
![]()
Jebena inovacija, kako uspijeti sa jednom idejom natjerati tisuće ili desetke tisuća ljudi da iz svoje liste TV kanala pobrišu zauvijek NovuTV
Izgube tisucu, desetak tisuca starih, dobiju par desetaka tisuca novih koji ce obiteljski slozno gledati program s djecom jer im nece morati pricati sto je tko rekao dok gledaju film. Funkcionirati ce savrseno, ubaci jos penzice kojima je vid otisao pa-pa nakon WWII i eto dodatne publike. Uistinu.
Sto bi rekli ameri, you can't make an omlett without breaking a few eggs. Nije da itko od nas placa pretplatu za TV novu ili ne znam, 'klika' po njihovim reklamama.
- john_constantine
- john_constantine
- Donnie Darko
- john_constantine
- Donnie Darko