Grupa novozelandskih vegana, koji ne konzumiraju nikakve životinjske proizvode, apstinira od seksa s mesojedima jer smatra da su njihova tijela ''izgrađena od trupala životinja".
''Kada ste vegan ili vegetarijanac, svjesni ste toga da su ljudi koji jedu meso zapravo neka vrsta groblja za životinje'', kaže vegan Nichola Kriek.
''Ja nikad ne bih mogao biti s nekim čije je tijelo doslovno izgrađeno od tijela onih koji su morali umrijeti da bi on opstao'', kaže njegov istomišljenik.
Annie Potts, s novozelandskog Instituta za proučavanje ljudi i životinja na Kanterberijskom sveučilištu skovala je i novi izraz za ovu skupinu vegana – veganoseksualci.
Net.hr
31.07.2007.
Seks s vegetarijankama - mission impossible
- john_constantine
Seks s vegetarijankama - mission impossible
Michel puši karu.
- Donnie Darko
nemrem vjerovat..to ce mi bit sad novi fetis-veganoseksualci....ja sam sluzbeni "dead animal dumpster"
Kak mrzm te firkove....mala porukica za njih http://veganosexual.freaks.lovesgoats.com/
Evo za kozu mozes pouzdano reci da je cista od "trupla zivotinja".....
Kak mrzm te firkove....mala porukica za njih http://veganosexual.freaks.lovesgoats.com/
Evo za kozu mozes pouzdano reci da je cista od "trupla zivotinja".....
- elrania
osobno, stojim iza toga da svako nek jede ono sto mu pase i neka je umjeren u svojoj prehrani
svaka osoba unosi stetno u sebe, to je neupitno, bila ona omnivor ili ne
i smatram glupim sve ove rasprave o tome tko se bolje hrani i sto je zdravije... vise postaje bit to da se dokaze da je netko u pravu, a ne da se nekome ustupi u pomoc, ako je to uopce potrebno
prehrna je osobna stvar ... ako se netko osjeca zadovoljnije jeduci meso, nek jede... onaj kome se to ne svida neka ne jede, no napadanje jedne strane od druge je besmisleno
kao vegeterijanka, smaram iritantnijim sve silne cmizdrave prosvjede samih vegeterijanaca u korist spasavanja zivota svih tih silnih sirotih zivotinja koje same sebe kolju u divljini nego kad mi moji doma tokom svakog obroka po 100. put odrzavaju monolog o zdravoj prehrani
citam ovaj clanak po 5. put valjda i jos uvijek se valjam od smijeha...
svaka osoba unosi stetno u sebe, to je neupitno, bila ona omnivor ili ne
i smatram glupim sve ove rasprave o tome tko se bolje hrani i sto je zdravije... vise postaje bit to da se dokaze da je netko u pravu, a ne da se nekome ustupi u pomoc, ako je to uopce potrebno
prehrna je osobna stvar ... ako se netko osjeca zadovoljnije jeduci meso, nek jede... onaj kome se to ne svida neka ne jede, no napadanje jedne strane od druge je besmisleno
kao vegeterijanka, smaram iritantnijim sve silne cmizdrave prosvjede samih vegeterijanaca u korist spasavanja zivota svih tih silnih sirotih zivotinja koje same sebe kolju u divljini nego kad mi moji doma tokom svakog obroka po 100. put odrzavaju monolog o zdravoj prehrani
citam ovaj clanak po 5. put valjda i jos uvijek se valjam od smijeha...
- Khaos[]
ovo je barem smijesno... za razliku od ovoga:
Vegan couple found guilty of killing malnourished baby
The Associated Press:
ATLANTA - A Superior Court jury convicted a vegan couple of murder and cruelty to children Wednesday in the death of their 6-week-old, who was fed a diet largely consisting of soy milk and apple juice.
Jade Sanders, 27, and Lamont Thomas, 31, will receive automatic life sentences for starving the boy, who weighed just 3 1/2 pounds when he died.
Defense lawyers said the first-time parents did the best they could while adhering to the lifestyle of vegans, who typically use no animal products. They said Sanders and Thomas did not realize the baby, who was born at home, was in danger until minutes before he died.
But prosecutor Mike Carlson told the jury Tuesday during closing arguments: "They're not vegans. They're baby killers!"
The jury deliberated about seven hours before returning the guilty verdicts
http://www.jacksonville.com/apnews/stor ... 0281.shtml
Vegan couple found guilty of killing malnourished baby
The Associated Press:
ATLANTA - A Superior Court jury convicted a vegan couple of murder and cruelty to children Wednesday in the death of their 6-week-old, who was fed a diet largely consisting of soy milk and apple juice.
Jade Sanders, 27, and Lamont Thomas, 31, will receive automatic life sentences for starving the boy, who weighed just 3 1/2 pounds when he died.
Defense lawyers said the first-time parents did the best they could while adhering to the lifestyle of vegans, who typically use no animal products. They said Sanders and Thomas did not realize the baby, who was born at home, was in danger until minutes before he died.
But prosecutor Mike Carlson told the jury Tuesday during closing arguments: "They're not vegans. They're baby killers!"
The jury deliberated about seven hours before returning the guilty verdicts
http://www.jacksonville.com/apnews/stor ... 0281.shtml