RizzLordovi

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Michel

RizzLordovi

Post by Michel » 07 Aug 2024, 19:38

Jeste li upoznali kojeg RizzLorda? U Hrvatskoj vrlo teško pošto ih je dosad bilo samo troje od kojih su dvoje pokojni pa da ih malo predstavim.

Najstariji od njih je legendarni Slavek Vinožganić koji je umro 1992. godine, ali očaravao je sa svojom pojavom i znalo se gdje god da dođe, sve žene padaju. On je učio legendarnog drugog RizzLorda kod nas, a to je Željko Malnar i to se znalo u Jugoslaviji kakav je to markantan čovjek bio i Rizzanje je doveo na drugi level. Kultna ličnost u svjetskoj Rizz zajednici. Treći na listi je najmlađi, ali opet ima danas 55 godina, radi se naravno o Miroslavu Ždriliću koji je iz mojeg Zaprešića, također jako kultna ličnost među nama klincima tada i on me naučio svemu toliko da sam dobio dosta badgeova i postao RizzPrince i tako se danas vodim u svjetskoj Rizz zajednici. Baš sam nedavno s njim razgovarao i rekao mi je da kroz koju godinu moguće da postanem RizzKing (oni su odmah iza RizzLordova) jer sam već sad ispunio neke kvote, a to je recimo da se više ne tresem kad vidim RizzKinga jer oni otimaju sve dok RizzLordovi otimaju svakome i oni su glavni.

No, RizzPrinc je jebena titula jer si isto moćan i gdje god dođeš, uzet ćeš većinu cura pogotovo kada vide da imaš tu titulu. Evo što se tiče titula.

RizzRookie - oni su početnici i njih ima najviše i trenutna brojka je 3004257. Mnogi od njih odustanu, a oni koji ne - svakako napreduju ali rijetko tko od njih postane na kraju RizzLord.

RizzDark - to smo naravno svi prošli, tamnu stranu Rizzanja i teška je to bila kušnja ali kad se to prođe, vrata vam se otvaraju. Njih je trenutno 944090

RizzMaster - titula zbog koje se po prvi puta osjećate kao da ste nešto postigli i uglavnom od početka RizzRookiea do RizzMastera vam treba 5-7 godina. Njih je trenutno 567584

RizzLegend - ovo je teritorij gdje bi trebali doći da budete ostvareni jer postajete Rizz Legenda i oko 10 godina vam tu treba, ali ako sad krenete, budete uspjeli. Njih je trenutno 444030

RizzPrinc - ovdje sam trenutno ja i pošto sam bio prodigy dijete, trebalo mi je samo 8 godina i jedan sam od rijetkih kojemu je to uspjelo i zato imam dobre šanse da uskoro kroz koju godinu postanem RizzKing, a kao RizzPrincu imamo neke povlastice i u koji god klub dođem, cure padaju i idu samnom. Nas je trenutno 90408

RizzKing - oni su svima idoli i imaju više svojih kraljica to je jedno od pravila. Njih je trenutno 48200

RizzLord - oni su glavni, ovo je zadnja titula i njih je jako malo u svijetu. Trenutna brojka je 8701

Trenutna brojka Rizzova koju vodi svjetska Rizz zajednica je 5107540 i ja sam u gornjem domu što je samo po sebi uspjeh.

Trenutno najjači RizzLord na svijetu je američki Goose.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

hitman_4

Re: RizzLordovi

Post by hitman_4 » 07 Aug 2024, 22:39

jesu to junferi 50+?
Image

Image

Image

John_Ryder

Post by John_Ryder » 08 Aug 2024, 00:17

Dečki, jeste za jednu simultanku?
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Inferno

Post by Inferno » 09 Aug 2024, 14:39

koji je to sad pak drek? ma niste normalni

Post Reply