Eto tak sam da nešto napišem.Asfodel wrote:Zašto sijigsaw wrote:Koje sam ja govno.pobogu?
Last Post Wins !!!11one
- Aryx
Meni Fog puno bolji od Mista ... to da ovi kojima se ne svida film nemaju argumente ne stoji bas , neda mi se opet pisati razloge, ali ovo kaj se vas dojmilo je meni recimo totalno ne dojmljivo ... tako da moji razlozi i recimo tvoji su u suprotnosti , pa i ja bi mogao reci da su me se dojmili odlicni odnosi medu likovima . apokalipticna atmosfera, gluma itd ... ali nisu. Imamo razlicita videnja filma , ali sigurno nam razlozi zasto nam je film los nisu banalni te su u suprotnosti s tvojima , tako ako su nasi razlozi bezvezni onda su i tvoji .Dragonrage wrote:Da...ali mi imamo dobre razloge zašto je film dobar...a vaši su da je film glup, jadan i predvidljiv...a to je opis svakog trećeg ili barem četvrtog filma...a da ne govorim samo općenito o horror žanru. Ovaj se definitivno izdvaja...metallicat wrote:ma neznam više šta bi reklaovima kojima je film dobar ne shvačaju zašto je nama loš i obrnuto
![]()
A kaj se priče tiče...kao što rekoh, nastala je još u 80-ima, a na "Maglu" iz 80-ih se nitko ne žali...dapače, većini je odlična, dok je meni recimo to jedan od najgorih Carpenterovih filmova...potpuno razvučen i dosadan...
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
-
John_Ryder
razlika u ukusima,ništa drugo.Aryx wrote:Meni Fog puno bolji od Mista ... to da ovi kojima se ne svida film nemaju argumente ne stoji bas , neda mi se opet pisati razloge, ali ovo kaj se vas dojmilo je meni recimo totalno ne dojmljivo ... tako da moji razlozi i recimo tvoji su u suprotnosti , pa i ja bi mogao reci da su me se dojmili odlicni odnosi medu likovima . apokalipticna atmosfera, gluma itd ... ali nisu. Imamo razlicita videnja filma , ali sigurno nam razlozi zasto nam je film los nisu banalni te su u suprotnosti s tvojima , tako ako su nasi razlozi bezvezni onda su i tvoji .Dragonrage wrote:Da...ali mi imamo dobre razloge zašto je film dobar...a vaši su da je film glup, jadan i predvidljiv...a to je opis svakog trećeg ili barem četvrtog filma...a da ne govorim samo općenito o horror žanru. Ovaj se definitivno izdvaja...metallicat wrote:ma neznam više šta bi reklaovima kojima je film dobar ne shvačaju zašto je nama loš i obrnuto
![]()
A kaj se priče tiče...kao što rekoh, nastala je još u 80-ima, a na "Maglu" iz 80-ih se nitko ne žali...dapače, većini je odlična, dok je meni recimo to jedan od najgorih Carpenterovih filmova...potpuno razvučen i dosadan...Mislim nista ja ne napadam samo kazem da imamo svoje razloge isto kao i ljudi kojima je film dobar .
- john_constantine
- Vorador
The Fog je meni , recimo, jedan od najžešćih horrora općenito. Pričica baš OK, jednostavna ali efektna, ugodan ambijent malenog primorskog gradića, simpatični likov i prejebena atmosfera. Film traje sat i pol i nikako nije razvučen. Na početku kreće malo sporije ali kasnije kada magla opkoli grad i počnu sranja baš sam guštao. Vizualno je film oku ugodan, pejzaži ( more, plaže & šuma) su zgodni a grad u noći opkoljen maglom izgleda impresivno i sablasno. Film ima dosta zgodno riješenih šok scena a duhovi su odlično napravljeni. Muzika u filmu je strava, jednostavna , pomalo jeftina ali pojačava atmosferu i jezu u filmu. Gluma nije savršena ali primjerena ovakvom tipu filma. S druge strane The Mist traje 2 sata i 10 min, većina filma se odvija na jednom mjestu, atmosfera je nikakva, gluma komična (pogotovo glavni lik, neki su savim OK, ona plavojka, recimo), likovi za koje me boli kurac, monsteri jeftini i neuvjerljivi, priča ubi-bože ( kada onaj vojnik počne objašnjavati porjeklo magle totalno sam se razočarao jer je objašnjenje totalno neoriginalno i otrcano), također moram spomenuti očajnu muzičku podlogu koja ne paše itd.Dragonrage wrote:Da...ali mi imamo dobre razloge zašto je film dobar...a vaši su da je film glup, jadan i predvidljiv...a to je opis svakog trećeg ili barem četvrtog filma...a da ne govorim samo općenito o horror žanru. Ovaj se definitivno izdvaja...metallicat wrote:ma neznam više šta bi reklaovima kojima je film dobar ne shvačaju zašto je nama loš i obrnuto
![]()
A kaj se priče tiče...kao što rekoh, nastala je još u 80-ima, a na "Maglu" iz 80-ih se nitko ne žali...dapače, većini je odlična, dok je meni recimo to jedan od najgorih Carpenterovih filmova...potpuno razvučen i dosadan...
- elrania
-
filmofil
- elrania
-
filmofil
- elrania
- metallicat
pitaj kneča, on ima engfilmophil wrote:pretpostavljam da pričaš o scrubsu...e pa jel imaš možda titlove ili znaš di ih mogu skinut?elrania wrote:6. sezona pogledana... i sad ko za napast nemam epizode iz 7. ovdje ... al ce bit skidanja cim dodem doma
spava mi se ubitacno, a posao ceka... +.+
bravo, slažem seVorador wrote:The Fog je meni , recimo, jedan od najžešćih horrora općenito. Pričica baš OK, jednostavna ali efektna, ugodan ambijent malenog primorskog gradića, simpatični likov i prejebena atmosfera. Film traje sat i pol i nikako nije razvučen. Na početku kreće malo sporije ali kasnije kada magla opkoli grad i počnu sranja baš sam guštao. Vizualno je film oku ugodan, pejzaži ( more, plaže & šuma) su zgodni a grad u noći opkoljen maglom izgleda impresivno i sablasno. Film ima dosta zgodno riješenih šok scena a duhovi su odlično napravljeni. Muzika u filmu je strava, jednostavna , pomalo jeftina ali pojačava atmosferu i jezu u filmu. Gluma nije savršena ali primjerena ovakvom tipu filma. S druge strane The Mist traje 2 sata i 10 min, većina filma se odvija na jednom mjestu, atmosfera je nikakva, gluma komična (pogotovo glavni lik, neki su savim OK, ona plavojka, recimo), likovi za koje me boli kurac, monsteri jeftini i neuvjerljivi, priča ubi-bože ( kada onaj vojnik počne objašnjavati porjeklo magle totalno sam se razočarao jer je objašnjenje totalno neoriginalno i otrcano), također moram spomenuti očajnu muzičku podlogu koja ne paše itd.Dragonrage wrote:Da...ali mi imamo dobre razloge zašto je film dobar...a vaši su da je film glup, jadan i predvidljiv...a to je opis svakog trećeg ili barem četvrtog filma...a da ne govorim samo općenito o horror žanru. Ovaj se definitivno izdvaja...metallicat wrote:ma neznam više šta bi reklaovima kojima je film dobar ne shvačaju zašto je nama loš i obrnuto
![]()
dragon - ja sam u par redova napisala koliko sam zapamtila poslije gledanja i sročila kako ja najbolje znam, jer mi pisanje i nije žešća strana
i da, ovo je još jedan post o mistu

- Knatchbull
to je to što se tiče "The Mist"-a...Aryx wrote:Meni Fog puno bolji od Mista ... to da ovi kojima se ne svida film nemaju argumente ne stoji bas , neda mi se opet pisati razloge, ali ovo kaj se vas dojmilo je meni recimo totalno ne dojmljivo ... tako da moji razlozi i recimo tvoji su u suprotnosti , pa i ja bi mogao reci da su me se dojmili odlicni odnosi medu likovima . apokalipticna atmosfera, gluma itd ... ali nisu. Imamo razlicita videnja filma , ali sigurno nam razlozi zasto nam je film los nisu banalni te su u suprotnosti s tvojima , tako ako su nasi razlozi bezvezni onda su i tvoji .Mislim nista ja ne napadam samo kazem da imamo svoje razloge isto kao i ljudi kojima je film dobar .
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]