Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
jigsaw

Post by jigsaw » 25 Mar 2008, 19:40

Asfodel wrote:
jigsaw wrote:Koje sam ja govno.
Zašto si :shajse: pobogu?
Eto tak sam da nešto napišem.

Aryx

Post by Aryx » 25 Mar 2008, 19:42

Dragonrage wrote:
metallicat wrote:ma neznam više šta bi rekla :lol: ovima kojima je film dobar ne shvačaju zašto je nama loš i obrnuto :lol:
Da...ali mi imamo dobre razloge zašto je film dobar...a vaši su da je film glup, jadan i predvidljiv...a to je opis svakog trećeg ili barem četvrtog filma...a da ne govorim samo općenito o horror žanru. Ovaj se definitivno izdvaja...
A kaj se priče tiče...kao što rekoh, nastala je još u 80-ima, a na "Maglu" iz 80-ih se nitko ne žali...dapače, većini je odlična, dok je meni recimo to jedan od najgorih Carpenterovih filmova...potpuno razvučen i dosadan...
Meni Fog puno bolji od Mista ... to da ovi kojima se ne svida film nemaju argumente ne stoji bas , neda mi se opet pisati razloge, ali ovo kaj se vas dojmilo je meni recimo totalno ne dojmljivo ... tako da moji razlozi i recimo tvoji su u suprotnosti , pa i ja bi mogao reci da su me se dojmili odlicni odnosi medu likovima . apokalipticna atmosfera, gluma itd ... ali nisu. Imamo razlicita videnja filma , ali sigurno nam razlozi zasto nam je film los nisu banalni te su u suprotnosti s tvojima , tako ako su nasi razlozi bezvezni onda su i tvoji . :wink: Mislim nista ja ne napadam samo kazem da imamo svoje razloge isto kao i ljudi kojima je film dobar . :lol:
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

John_Ryder

Post by John_Ryder » 25 Mar 2008, 20:03

Aryx wrote:
Dragonrage wrote:
metallicat wrote:ma neznam više šta bi rekla :lol: ovima kojima je film dobar ne shvačaju zašto je nama loš i obrnuto :lol:
Da...ali mi imamo dobre razloge zašto je film dobar...a vaši su da je film glup, jadan i predvidljiv...a to je opis svakog trećeg ili barem četvrtog filma...a da ne govorim samo općenito o horror žanru. Ovaj se definitivno izdvaja...
A kaj se priče tiče...kao što rekoh, nastala je još u 80-ima, a na "Maglu" iz 80-ih se nitko ne žali...dapače, većini je odlična, dok je meni recimo to jedan od najgorih Carpenterovih filmova...potpuno razvučen i dosadan...
Meni Fog puno bolji od Mista ... to da ovi kojima se ne svida film nemaju argumente ne stoji bas , neda mi se opet pisati razloge, ali ovo kaj se vas dojmilo je meni recimo totalno ne dojmljivo ... tako da moji razlozi i recimo tvoji su u suprotnosti , pa i ja bi mogao reci da su me se dojmili odlicni odnosi medu likovima . apokalipticna atmosfera, gluma itd ... ali nisu. Imamo razlicita videnja filma , ali sigurno nam razlozi zasto nam je film los nisu banalni te su u suprotnosti s tvojima , tako ako su nasi razlozi bezvezni onda su i tvoji . :wink: Mislim nista ja ne napadam samo kazem da imamo svoje razloge isto kao i ljudi kojima je film dobar . :lol:
razlika u ukusima,ništa drugo. :wink:

john_constantine

Post by john_constantine » 25 Mar 2008, 20:05

još jedan post o mistu. :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :povrac: :povrac: :povrac:
Michel puši karu.

Aryx

Post by Aryx » 25 Mar 2008, 20:07

john_constantine wrote:još jedan post o mistu. :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :povrac: :povrac: :povrac:
potpis :lol: :lol: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :povrac: :povrac: :povrac: :povrac: :povrac: :povrac:

Vorador

Post by Vorador » 25 Mar 2008, 20:22

Dragonrage wrote:
The Fog je meni , recimo, jedan od najžešćih horrora općenito. Pričica baš OK, jednostavna ali efektna, ugodan ambijent malenog primorskog gradića, simpatični likov i prejebena atmosfera. Film traje sat i pol i nikako nije razvučen. Na početku kreće malo sporije ali kasnije kada magla opkoli grad i počnu sranja baš sam guštao. Vizualno je film oku ugodan, pejzaži ( more, plaže & šuma) su zgodni a grad u noći opkoljen maglom izgleda impresivno i sablasno. Film ima dosta zgodno riješenih šok scena a duhovi su odlično napravljeni. Muzika u filmu je strava, jednostavna , pomalo jeftina ali pojačava atmosferu i jezu u filmu. Gluma nije savršena ali primjerena ovakvom tipu filma. S druge strane The Mist traje 2 sata i 10 min, većina filma se odvija na jednom mjestu, atmosfera je nikakva, gluma komična (pogotovo glavni lik, neki su savim OK, ona plavojka, recimo), likovi za koje me boli kurac, monsteri jeftini i neuvjerljivi, priča ubi-bože ( kada onaj vojnik počne objašnjavati porjeklo magle totalno sam se razočarao jer je objašnjenje totalno neoriginalno i otrcano), također moram spomenuti očajnu muzičku podlogu koja ne paše itd.

elrania

Post by elrania » 25 Mar 2008, 20:33

6. sezona pogledana... i sad ko za napast nemam epizode iz 7. ovdje ... al ce bit skidanja cim dodem doma
spava mi se ubitacno, a posao ceka... +.+

filmofil

Post by filmofil » 25 Mar 2008, 20:51

elrania wrote:6. sezona pogledana... i sad ko za napast nemam epizode iz 7. ovdje ... al ce bit skidanja cim dodem doma
pretpostavljam da pričaš o scrubsu...e pa jel imaš možda titlove ili znaš di ih mogu skinut?
This is the Zodiac speaking.

elrania

Post by elrania » 25 Mar 2008, 20:54

da i ne i pojma nemam; nisam se trudila potraziti

filmofil

Post by filmofil » 25 Mar 2008, 21:05

elrania wrote:da i ne i pojma nemam; nisam se trudila potraziti
ma i ja bi gledao to bez titlova samo što su mi problem oni medicinski izrazi i te neke interne šeme...
This is the Zodiac speaking.

elrania

Post by elrania » 25 Mar 2008, 21:09

ajde ajde, ko da bi na hrvatskom shvatio sto znace :mrgreen:
a i zbilja nema toliko takvih izraza u usporedbi s reciimo.. mmmnjj.. hitnom sluzbom... serija je vise drustvena nego medicinska... a i s obzirom na sto lici velika vecina, dode te na isto gledao ti s njima ili bez

A$H

Post by A$H » 25 Mar 2008, 22:46

Ave
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

metallicat

Post by metallicat » 25 Mar 2008, 23:45

filmophil wrote:
elrania wrote:6. sezona pogledana... i sad ko za napast nemam epizode iz 7. ovdje ... al ce bit skidanja cim dodem doma
pretpostavljam da pričaš o scrubsu...e pa jel imaš možda titlove ili znaš di ih mogu skinut?
pitaj kneča, on ima eng :wink:
Vorador wrote:
Dragonrage wrote:
The Fog je meni , recimo, jedan od najžešćih horrora općenito. Pričica baš OK, jednostavna ali efektna, ugodan ambijent malenog primorskog gradića, simpatični likov i prejebena atmosfera. Film traje sat i pol i nikako nije razvučen. Na početku kreće malo sporije ali kasnije kada magla opkoli grad i počnu sranja baš sam guštao. Vizualno je film oku ugodan, pejzaži ( more, plaže & šuma) su zgodni a grad u noći opkoljen maglom izgleda impresivno i sablasno. Film ima dosta zgodno riješenih šok scena a duhovi su odlično napravljeni. Muzika u filmu je strava, jednostavna , pomalo jeftina ali pojačava atmosferu i jezu u filmu. Gluma nije savršena ali primjerena ovakvom tipu filma. S druge strane The Mist traje 2 sata i 10 min, većina filma se odvija na jednom mjestu, atmosfera je nikakva, gluma komična (pogotovo glavni lik, neki su savim OK, ona plavojka, recimo), likovi za koje me boli kurac, monsteri jeftini i neuvjerljivi, priča ubi-bože ( kada onaj vojnik počne objašnjavati porjeklo magle totalno sam se razočarao jer je objašnjenje totalno neoriginalno i otrcano), također moram spomenuti očajnu muzičku podlogu koja ne paše itd.
bravo, slažem se 8)
dragon - ja sam u par redova napisala koliko sam zapamtila poslije gledanja i sročila kako ja najbolje znam, jer mi pisanje i nije žešća strana :lol: jednostavno sam napisala što mi ne valja, drukčijim riječima nisam znala :D :wink:

i da, ovo je još jedan post o mistu :lol: :lol:
Image

Knatchbull

Post by Knatchbull » 26 Mar 2008, 01:35

Aryx wrote:Meni Fog puno bolji od Mista ... to da ovi kojima se ne svida film nemaju argumente ne stoji bas , neda mi se opet pisati razloge, ali ovo kaj se vas dojmilo je meni recimo totalno ne dojmljivo ... tako da moji razlozi i recimo tvoji su u suprotnosti , pa i ja bi mogao reci da su me se dojmili odlicni odnosi medu likovima . apokalipticna atmosfera, gluma itd ... ali nisu. Imamo razlicita videnja filma , ali sigurno nam razlozi zasto nam je film los nisu banalni te su u suprotnosti s tvojima , tako ako su nasi razlozi bezvezni onda su i tvoji . :wink: Mislim nista ja ne napadam samo kazem da imamo svoje razloge isto kao i ljudi kojima je film dobar . :lol:
to je to što se tiče "The Mist"-a...
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]

Aryx

Post by Aryx » 26 Mar 2008, 03:15

vecer 8)

Locked