Ženski kutak
- Asfodel
Re: Ženski kutak
Ja ne mislim na to, al dobro. Bitno da se razumijemo 
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- elrania
znam, zato sam dodala ono na što ja mislim, jer sam pretpostavila da je tvoj pogled na stvari puno kritičniji.
- Decadentor
meni je bas krasno vidit onu tamnocrvenu sto vuce na ljubicastoJane Doe wrote:Asfodel wrote:Podupirem![]()
Tj. ne podupirem riskiranje tamnim ljubičastim bojama.![]()
također

- Asfodel
Pa ofarbaj se onda mačakDecadentor wrote:meni je bas krasno vidit onu tamnocrvenu sto vuce na ljubicasto
- Decadentor
mislim krasno mi vidit na zeniAsfodel wrote:Pa ofarbaj se onda mačakDecadentor wrote:meni je bas krasno vidit onu tamnocrvenu sto vuce na ljubicasto

- Asfodel
Prcam te
Izgledao bi kao najveća pederčina.
- Decadentor
prva ti recenica pobija drugu tako da sam opet neutralanAsfodel wrote:Prcam te![]()

- elrania
žene, tj callac
jesi vidjela igdje u zgu ovo (bolero) za jeftine pare?
- callac
isplati se potražiti u newyorkeru i eventualno po importanneu (twister dućani, ima ih dva tamo, ja sam dobila prsluk crni sa zečijim krznom iz tog dućana i znam da je sniženje 50%, a sad ovisi šta je tebi sitna para za takvo nešto, recimo u tom twisteru ću najvjerojatnije uzeti kao "krila" od ovčije dlake, dugačka je dlaka i ima u tri boje, meni crna naravno najbolja, otraga je na leđima koža na vezanje kao oni korzeti i sad košta oko 300kn)
al to je sve prava koža i krzno, ovi fejkovi su ziher jeftiniji i tih takvih bundica/prsluka/bolera ima masovno svuda, znači, avenue mall - tally weijl je krcat!
al to je sve prava koža i krzno, ovi fejkovi su ziher jeftiniji i tih takvih bundica/prsluka/bolera ima masovno svuda, znači, avenue mall - tally weijl je krcat!
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
meni je do 300 kn prihvatljivo dat za to tak da me ovo što kažeš obradovalo. budem onda prošvrljala po tim dućanima.
osobno bih čak rađe neko fejk krzno s obzirom na to koliko bih ovo uopće nosila.
hvala!
osobno bih čak rađe neko fejk krzno s obzirom na to koliko bih ovo uopće nosila.
hvala!
- callac
np, baš i sama moram u šoping za nečim toplim gore, čujem da će bit duga i hladna zima, a ja đžempera gotovo da ni nemam, a ono što imam je već predhistorijsko ili prelagano! bar tih vestica sad ima na bacanje u svim dućanima!
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Jane Doe
tko god mi kaže da je praznovjerje da boja slabo prima za vrijeme mange, sterat ću ga u kurac.
eto, isprobala na svojoj glavi. zadnji puta sam se farbala mislim da na prvi dan kad sam dobila, tak neš, nije ni bitno, i za 2 pranja mi se isprao izrast totalno, a cijela boja izbljedila za manje od 2 tjedna
kao da se nisam ni ofarbala.
držim se ja dalje svog praznovjerja: 2-3 prije i prva 3-4 dana menge nema farbanja kose.
eto, isprobala na svojoj glavi. zadnji puta sam se farbala mislim da na prvi dan kad sam dobila, tak neš, nije ni bitno, i za 2 pranja mi se isprao izrast totalno, a cijela boja izbljedila za manje od 2 tjedna
držim se ja dalje svog praznovjerja: 2-3 prije i prva 3-4 dana menge nema farbanja kose.

- metallicat
- Jane Doe
- callac
Evo me iz šopingiranja, siromašnija novčano, al bogatija za jednu košulju, vestu i Revlonov serum za kosu... Elri, baš sam obraćala pažnju na bolera, nisam naišla niti na jedan
znači da moraš u importanne tamo 100% provjereno ima!
If one of them is dead.
If one of them is dead.