ja ne govorim o društvu općenito nego o pojedincima unutar udruge.Gosp. wrote:Huligana se igraju mnogi ljudi u društvu.
Što se može napraviti sa tim?
Last Post Wins !!!11one
- Knatchbull
-
Gosp.
Večina tih nazovi huligana nemaju veze da Udrugom.Knatchbull wrote:ja ne govorim o društvu općenito nego o pojedincima unutar udruge.Gosp. wrote:Huligana se igraju mnogi ljudi u društvu.
To što nose 86 simbole ne znači da su vezani uz Udrugu.
Better to reign in Hell than to serve in Heaven.
- Knatchbull
tako je, večina, ali opet ih ima i opet ih se kao primjer može ukrotiti. sve je to stvar hijerarhije. kad bi udruga nešto poduzela s svojim radikalnijim članovima ne bi se ni oni izvan nje više usudili radit sranja barem na stadionu a postepeno bi se to počelo primjenjivati općenito.Gosp. wrote:Večina tih nazovi huligana nemaju veze da Udrugom.Knatchbull wrote:ja ne govorim o društvu općenito nego o pojedincima unutar udruge.Gosp. wrote:Huligana se igraju mnogi ljudi u društvu.
utopija...
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
- elrania
-
Gosp.
Nema više prave hijerarhije nigdje.Knatchbull wrote:tako je, večina, ali opet ih ima i opet ih se kao primjer može ukrotiti. sve je to stvar hijerarhije. kad bi udruga nešto poduzela s svojim radikalnijim članovima ne bi se ni oni izvan nje više usudili radit sranja barem na stadionu a postepeno bi se to počelo primjenjivati općenito.Gosp. wrote:Večina tih nazovi huligana nemaju veze da Udrugom.Knatchbull wrote:ja ne govorim o društvu općenito nego o pojedincima unutar udruge.
utopija...
Konstatne podjele, podgrupe isl.
Ovo što ti zahtjevaš je više od utopije.
Better to reign in Hell than to serve in Heaven.
- Knatchbull
- john_constantine
velikoj... Pauci žderu tijelo iznutra... Samo jedna scena, ali previše paukova u krupnom planu.Knatchbull wrote:o kakvim količinama govorimo? i koliko frenkventno?elrania wrote:vidjeh samo trailer i pokazali su sve moguce bestije, no nije bilo paukova
al uzivat ces gledajuci "the mist"
Michel puši karu.
- metallicat
- Knatchbull
ufffffffjohn_constantine wrote:velikoj... Pauci žderu tijelo iznutra... Samo jedna scena, ali previše paukova u krupnom planu.Knatchbull wrote:o kakvim količinama govorimo? i koliko frenkventno?elrania wrote:vidjeh samo trailer i pokazali su sve moguce bestije, no nije bilo paukova
al uzivat ces gledajuci "the mist"
koliko to traje? i jeli samo jedna takva scena?
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
- elrania
ne znam sad... al negdje oko 10 min max, no iskreno, nije zbilja nista jako strasno jer paukovi uopce ne djeluju stvarno zbog nacina na koji su radeni te ih ja barem nisam dozivjela ko nesto gadno
ima dosta clankonozaca opcenito...
ima samo taj jedan dio s paukovima, koliko se sjecam. nisu se vise pojavljivali u tolikoj mjeri ili gotovo da uopce ne
ima dosta clankonozaca opcenito...
ima samo taj jedan dio s paukovima, koliko se sjecam. nisu se vise pojavljivali u tolikoj mjeri ili gotovo da uopce ne
Last edited by elrania on 21 Mar 2008, 15:42, edited 2 times in total.
- john_constantine
da, 10 - 15 minuta, i samo je jedna scena, u skladištu i par vani...Knatchbull wrote:ufffffffjohn_constantine wrote:velikoj... Pauci žderu tijelo iznutra... Samo jedna scena, ali previše paukova u krupnom planu.Knatchbull wrote:o kakvim količinama govorimo? i koliko frenkventno?
koliko to traje? i jeli samo jedna takva scena?
Michel puši karu.
- Knatchbull