Last Post Wins !!!11one
- john_constantine
Re: Last Post Wins !!!11one
Većina vas sigurno ima smartphone i koristite internet. Počelo me izluđivati to što Tmobile ima preskupe tarife koje premalo nude. Koristio sam dugo prejaku opciju za 50 kn, 1000 minuta poziva, neograničene poruke i gigabajt interneta. A sada me jebe to što mi je gigabajt postalo premalo. A gledajući druge tarife, nema mi ništa povoljno. Mislim si preći na vip radi one tarife koja je slična prejakoj opciji, a ima 3 gb interneta...
Michel puši karu.
-
John_Ryder
Ja dajem 24,50 kn mjesečno (VIP) za 1 gigabajt,besplatne poruke prema svojoj mreži i besplatan razgovor prema svojoj mreži takodjer,meni idealno,ma za t com samo slušam loša iskustva u zadnje vrijeme,od loše tehničke podrše do pederskog ponašanja poput isključivanja telefona i max tv-a na 6.1 (blagdan) zbog neplaćanja računa,a isti je plaćen dan prije.
- john_constantine
Slažem se s tobom u vezi tcoma. Staroj su uvalili ugovor od 12 mjeseca za plan tarifu S preko telefona. Sve svoje korisnike su nazivali, muljali i dovoljno da potvrdis, imas ugovor. Ma moram jos prouciti vip, ima ta opcija za prebacivanje brojeva, samo naravno tcom ne pusta tako lako.
Michel puši karu.
- Decadentor
Bjhez od t scuma sto dalje.
Sad stavljo nove windowse i zajebo si wireles
...kaze da su driveri u redu 
Sad stavljo nove windowse i zajebo si wireles

- Decadentor
- copycat
Imaš opciju unutar tjedan dana, možda dulje, ako se ne varam, da prekiniše taj ugvor.john_constantine wrote:Slažem se s tobom u vezi tcoma. Staroj su uvalili ugovor od 12 mjeseca za plan tarifu S preko telefona. Sve svoje korisnike su nazivali, muljali i dovoljno da potvrdis, imas ugovor. Ma moram jos prouciti vip, ima ta opcija za prebacivanje brojeva, samo naravno tcom ne pusta tako lako.
Uglavnom ako nešto se dogodi tako nazovi udrugu za potrošače i oni ću ti reći kako što sve od izađeš iz takvog ugovora preko telefona.
Uglavnom na Telefon uvijek reci - ne hvala. i to je najsigurnije.
Ukoliko neki ugovor napraviš putem telefona (i to si želio) onda neka ti obavezno na e-mail pošalju pisanu potvrdu o tomu što ste se točno dogovorili. (e-mail je zakonski legalni dokument koje se može koristiti unutar pravnog sustava kao legalni dokaz).
Oni snimaju svoje razgovore, no za svoje dobro UVIJEK a ma baš UVIJEK traži pismeni dokaz.
Pogotovo ako si predao neke dokumente, vratio nešto, npr onu TV kutiju od bnet...itd).
Uvijek također traži oficijalnim štamblj i potpisom osobe koja ti predaje dokument potvrde kada predaješ nešto ručno.
Sve što šalješ putem pošte u bilo koji ured, UVIJEK šalji preporučenom pošiljkom, to ti je jedini legalni dokument da je netko primio taj papir i da si ga ti posalo, iako je uvijek bolje osobno predati da može dobiti pismenu potvrdu da si predao što god se tražilo. Možeš napisati unutar tog pisma kojeg šalješ, napisati molbu da ti pošalju potvrdu da su primile (što god si im slao) i da ti tu potvrdu pošalju nazad tebi.
Sve firme bi ti trebali dati pismeni dokaz svaki put kada nešto predaš njima, jer drugačije nemaš dokaz da si nešto predao.
- john_constantine
ma ona je ionako odustala tako da će plaćati pretplatu. Ispalo je prvi mjesec 12 kn s popustom... A sama je kriva što me nije pitala.
A sada ovo što navodiš, ubije me to. Već sam se namučio s komisijom, formularima, nesposobnošću drugih, sporošću i to. Jedino znam da su me učili na ekonomiji da ugovor ne vrijedi ako nema potpisa. Znači, ona nije ništa potpisala, po zakonu bi trebao biti nevaljan...
A sada ovo što navodiš, ubije me to. Već sam se namučio s komisijom, formularima, nesposobnošću drugih, sporošću i to. Jedino znam da su me učili na ekonomiji da ugovor ne vrijedi ako nema potpisa. Znači, ona nije ništa potpisala, po zakonu bi trebao biti nevaljan...
Michel puši karu.
-
olio
operateri i slični ti obično imaju stavku u pravilniku da bilo kakva potvrda, glasovna ili pisana može značiti sklopljen ugovor...
ili nešto u tom stilu.
ili nešto u tom stilu.
- hitman_4
Lignjin PR tim je malo prekasno objesio hrvatske zastave
nisam iznenađen rezultatom izlazne ankete, očekivano

- Michel
- hitman_4
- john_constantine
Ma koma...4 godine gledati tu manipulatorsku babetinu. I onda još Karamarko i njegova vojska branitelja. Svi će dobiti vjetar u leda i cijelu situaciju učiniti gorom.
Michel puši karu.
- Michel
Karamarko je kao ona muppet 
Ne otvara usta već samo sebi u bradu

Ne otvara usta već samo sebi u bradu
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- john_constantine
- hitman_4
ak se ne varam ovaj Novokmet je prije par godina vodio onu dječju emisiju Bembo, tak nekak 
Lignja se vraća u život
Lignja se vraća u život