i ja osobne, toliko da ako murja doleti i pita osobne, ja bi rekla da nemamelrania wrote:ja imam obicaj izgledati mrtvo kad me netko drugi slika. lice ispadne bijelo, oci ko da nisam spavala danima, a usta se skroz izgube/stanje. jako nelijep prizor![]()
grozim se iksice i odobne
Objavi svoju sliku
- metallicat
- Asfodel
moja osobna - tiha jeza, ne želim razgovarati o tome
iksica - začudo dobro (možda zato što je fotograf bio simpatičan
), iako su nas slikali da se vidi svaka pora
, brijem da smo mi jedini faks koji ima tak krupni plan... znam da kad smo dobili iksice, nitko nikom nije htio pokazat bar jedno mjesec dana 
iksica - začudo dobro (možda zato što je fotograf bio simpatičan
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Knatchbull
zašto slikanje shvaćate tako ozbiljno. kada biste ispred fotografa stali mirno i opušteno ispali biste super.
ja sam na iksici ispao očajno jer su me slikali u 8 am na faxu a definitivno nisam jutarnji tip
ja sam na iksici ispao očajno jer su me slikali u 8 am na faxu a definitivno nisam jutarnji tip
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
- metallicat
- dalibor
-
Hec
Malo (puno) offtopic, nisam dugo bio ovdje, metalicat imas jeben avatar.metallicat wrote:ajd da ja malo prokom. the sliku![]()
relativno je ok. meni malo smeta ona prveća bijelina. slika pozadi je mi je malo premutna, mislim da bi bilo bolje da se malo jasnije vidi. lijep mi je okvir i leptir.
"Six strings to cover fear..."
- dalibor
joj, dugo ih nisam slušao, ni ne sjećam se po albumimaCannibalist wrote:da, meni najbolji i najuspjesniji album od njihdalibor wrote:Cannibalist, ovo tvoje je sa covera Cannibal Cropsea? Butchered at birth?
ja inače preferiram malo drugačiji stil death metala - recimo Morbid angel, Krisiun ili Obituary...
odoh ja popit čaj, grlo me boli
nije ni čudo kad je kod nas ovakvo divno "ljetno" vrijeme
[color=red]Have you checked the children?[/color]
-
Hec
Pa i ja volim takve stilove, al Cannibal Corpse mi je onak, kak to volim rec stari "kult", nikad se nemijenjaju, alidalibor wrote:joj, dugo ih nisam slušao, ni ne sjećam se po albumimaCannibalist wrote:da, meni najbolji i najuspjesniji album od njihdalibor wrote:Cannibalist, ovo tvoje je sa covera Cannibal Cropsea? Butchered at birth?
ja inače preferiram malo drugačiji stil death metala - recimo Morbid angel, Krisiun ili Obituary...
odoh ja popit čaj, grlo me boli
nije ni čudo kad je kod nas ovakvo divno "ljetno" vrijeme
obozavam i ove gore navedene, si bio na Krisiunu u Mocvari, e...
aj odgovori na Glazba topic, da nepricamo ovdje
"Six strings to cover fear..."
- elrania
- Donnie Darko
- Donnie Darko
- john_constantine
ma jebem ti, da je bar snimano još niže, vidio bi ti grudi.elrania wrote:evo jedne sa srnece-telecim pogledomslika
Michel puši karu.