Tko od vas puši?

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
alecto

Re: Tko od vas puši?

Post by alecto » 01 Sep 2011, 16:49

ja sam probala u osnovnoj al nisam ni uvukla valjda, samo ispuhnula :D

ne pušim, i dosta mi smeta kad se pored mene puši, pogotovo kad pada kiša pa se čeka tramvaj a pušač se uvuče pod onu kućicu. u zadnje vrijeme me privlači da probam al valjda niš od toga.
we are such stuff as dreams are made on

Alastorus

Post by Alastorus » 01 Sep 2011, 16:53

Ja prvo sto grabim ujutro su duhan i rizle,zamotam s jednim okom otvorenim,isto tak idem i spavat, nikotinski tezi ovisnik.Da ne spominjem to da me stara navukla :facepalm:
Now I lay me down to sleep, ​
Beside my bed, a Glock I keep. ​
If I should awake, and find you inside, ​
A Coroners van, will be your last ride. ​

john_constantine

Post by john_constantine » 01 Sep 2011, 17:04

ja sam pasivni pusač... samo udišem tuđi dim. :mrgreen:

Ma ne pušim iako su me nagovarali na cigarete, ali ne znam, nikada me nije privlačilo, ionako piše da pušenje ubija. :lol:

I ne smeta mi baš kada netko puši kraj mene. A ionako i da hoću pušiti, nemam neki pretjerani izbor. Ili ću završiti s polomljenim udovima ili ću biti izbačen iz stana ili ću se nositi s onom ovisničkom "groznicom". Nemam namjeru iskušavati. :lol:
Michel puši karu.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 01 Sep 2011, 21:25

bespotrebno bacanje novaca i trovanja samog sebe,nikad mi to nije bilo jasno
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Alastorus

Post by Alastorus » 01 Sep 2011, 21:36

Zbog gušta, isto moze reci covjek koji nikad nije popio pivo i kaze da alkohol steti pa eto ne bi trebalo umjereno ili prekomjerno uzivati u njemu, svaki svoj zašto ima svoj zato.Ja uživam u okusu i mirisu duhana.

Info

Post by Info » 01 Sep 2011, 22:42

Također me ne privlače cigarete kao ni alkohol baš :zubifale:
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM

Scarface

Post by Scarface » 01 Sep 2011, 23:35

Alastorus wrote:Zbog gušta, isto moze reci covjek koji nikad nije popio pivo i kaze da alkohol steti pa eto ne bi trebalo umjereno ili prekomjerno uzivati u njemu, svaki svoj zašto ima svoj zato.Ja uživam u okusu i mirisu duhana.

Potpuno razumin. Ja osobno nisan nikad pušija ni duvan ni travu al to je sad stvar mojih principa. Sve je to naravno štetno, al i ne u tolikoj mjeri, i sve se na kraju svodi na individuu i njen metabolizam i fiziologiju. Čak su provedene studije u kojima je dokazano kako nikotin smanjuje rizik od karcinoma debelog crijeva. Mislin, ne znači to ništa, samo pokazuje koliko su sve te stvari relativne. Alkohol u umjerenim količinama sprječava aterosklerozu, i to je definitivna istina, pogotovo crno vino zbog antioksidansa kojeg sadrži, tako da ona stara "čaša vina nakon obroka" itekako stoji. Svak ima svoj guilty pleasure i nema ko šta pametovat o tome.

Legalizira bi i marihuanu, pa jebote, štetno na jednu stranu, al na drugu, najveći ubojica modernog doba od kojeg te neće ništa na svitu spasit je stres, i ako te motanje džoje dva puta tjedno može opustit, pa zašto ne?
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

elrania

Post by elrania » 01 Sep 2011, 23:39

Scarface wrote: Legalizira bi i marihuanu
+1 , iako ne bih konzumirala.
srce mi iskače van iz prsa od toga tak da bježim što dalje.

GreenHornet

Post by GreenHornet » 01 Sep 2011, 23:49

Scarface wrote:
Legalizira bi i marihuanu, pa jebote, štetno na jednu stranu, al na drugu, najveći ubojica modernog doba od kojeg te neće ništa na svitu spasit je stres, i ako te motanje džoje dva puta tjedno može opustit, pa zašto ne?
Slazem se.Doduse ne opustaju samo lake droge...U tom slucaju bi i oni koju konzumiraju koku,speed itd trazili legalizaciju.
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

Scarface

Post by Scarface » 01 Sep 2011, 23:51

GreenHornet wrote:
Scarface wrote:
Slazem se.Doduse ne opustaju samo lake droge...U tom slucaju bi i oni koju konzumiraju koku,speed itd trazili legalizaciju.
Naravno, govorin o kompromisu, da je najmanje štetno, a opušta. I opet ne valja ni s tim pretjerat, marihuana ne stvara ovisnost al te može prilično otupit ako je puno koristiš.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

GreenHornet

Post by GreenHornet » 01 Sep 2011, 23:52

mali off:koliko god bizarno zvucalo-DOK JE MEDU MLADIMA BIO ECSTASY U DIRU,DAO BI RUKU U VATRU DA JE BILO NEUSPOREDIVO MANJE "SRANJA" NEGO SADA KAD JE SPEED I KOKA.
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

Alastorus

Post by Alastorus » 01 Sep 2011, 23:53

Osobno, postoji ovisnost o marihuani, no to je psihicka ovisnost u koju se sam covjek uvjeri, ne kao fizicka potreba.Protivnik sam inace droga u bilo kojem smislu, no dobro to mogu jedino pripisati godinama čupanja ljudi iz tog pakla a i skinhead dani su masovno pridonjeli tome.

metallicat

Post by metallicat » 02 Sep 2011, 00:44

elrania wrote:
Scarface wrote: Legalizira bi i marihuanu
+1 , iako ne bih konzumirala.
srce mi iskače van iz prsa od toga tak da bježim što dalje.
ja nikad nisam ništa probala osim jednom onaj popers. mislila sam da će mi srce iskočit koliko je lupalo.
Image

Asfodel

Post by Asfodel » 02 Sep 2011, 01:16

filmofil wrote:pogotovo kad gledam film di lik zapali cigaretu :)
Lagano se zaljubim ako netko jebeno izgleda na slici/filmu dok pali cigaretu :facepalm: :lol: (Lastane, jesam li normalan?)

Meni je najjače što sam probala gljiva :lol: (mrvicu samo pa nije ništa bilo). Ne razumijem ljude poput Greena koji zagovaraju kemiju :)

I da, idemo ka novom Kaznenom zakonu i KONAČNO će se dekriminalizirati trava. Ako uspiju izglasat, mamicu im. Ako uspije, osobno mi je to prejeben kompromis između dvije krajnosti. Ovako netko neće imati skoro uništen život (tko zapošljava kažnjavane ljude? Samo tatica ako ima firmu) samo zbog neke pizdarije.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

elrania

Post by elrania » 02 Sep 2011, 01:19

Asfodel wrote:
filmofil wrote:pogotovo kad gledam film di lik zapali cigaretu :)
Lagano se zaljubim ako netko jebeno izgleda na slici/filmu dok pali cigaretu :facepalm: :lol: (Lastane, jesam li normalan?)
meni ovo skoro da vrijedi i za RL. ne zaljubljujem se :lol: , nego mi jednostano bude jako privlačno.

Post Reply