Tko dolazi na trash festival 4?

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
john_constantine

Post by john_constantine » 13 Sep 2009, 16:56

A$H wrote:
john_constantine wrote:
filmophil wrote: ko je ova cura?
glumi u filmu "krvnik", ona cura s katanom na slici i redateljeva cura, sudeći po izjevima nježnosti. A ovaj lijevi je šminkao zombije u filmu Dawn of dead.
lijevo je Lakobrija i radio je na efektima za Zonu mrtvih, a ne Dawn of the Dead.. :lol: :lol:
ma da? Znam da je šminkao zombije u Zona mrtvih, ali mi je onaj njegov organizator nešto kazao, a valjda sam ga krivo razumio. Siguran sam da sam negdje pročitao, ali ne znam gdje... ok, my bed. :lol:
Michel puši karu.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 13 Sep 2009, 21:12

john_constantine wrote:
A$H wrote:Dragonrage izgleda zbunjeno.. :lol: :lol:
je, baš i ja tako mislim. :lol:
callac wrote:A Dragon stvarno izgleda kao neko milo djetešce koje se našlo među zombijima :lol: :lol:
hahah...pa ja to namjerno hehe...iako...htio sam da ispadnem uplašen hahaha 8) :lol: :lol: :lol:

Dragonrage

Post by Dragonrage » 13 Sep 2009, 21:14

A$H wrote:
john_constantine wrote:
Image
ovaj TRASH koji se upalio u pravom trenutku mi je najjaci..lol..
Definitivno...a baš je TRASH slika hahaha...ti i ja oba sa Punisher majcama, ovaj zombi pored nas pizzu ždere i onda još taj znak u pozadini...strašno hahaha!!! :lol: :lol: :lol:

callac

Post by callac » 13 Sep 2009, 21:17

LOL, sad sam malo detaljnije gledala slike i Cons mi zapravo izgleda kao žena :lol: :rotflmao:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

GreenHornet

Post by GreenHornet » 13 Sep 2009, 21:42

Kao neka starija gospođa :lol:
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

Dragonrage

Post by Dragonrage » 13 Sep 2009, 21:44

BTW...meni bilo izvrsno...kao i prošle godine...s time da je ovaj puta bila još bolja ekipa.

E da...i nadam se da je vožnja bila ugodna (ono, da se nije nitko isprepado ili tak nekaj hehe) 8) :) :lol:

dragonheart

Post by dragonheart » 14 Sep 2009, 15:55

john_constantine wrote:Noć zombija :)

I Vukota Brajovic, vjerski fanatik koji tamani zombije iz filma Zone of dead

Image
Image

Aj molim te ispravite ovo,jer ovo gore nije vukota brajović,nego Milan Todorović producent filma Zone Of The Dead,inače veliki fan Van Dammea I Dolpha Lundgrena poput mene.
Inače da bilo je pregenijalno,ja sam isto oduševljen svime,pogotovo Milanom Todorovićem i Konjevićem,te Velimirom i Arminiom Grgićem i naravno JURICOM HIŽAKOM I MARTINOM KERETIĆEM koji su organizirali po četvrti put ovaj mega spektakl i za to ljudi vam debelo svaka čast,po meni ste već najveće legende u državi.
Miroslav Lakobrija je isto naravno preopaki kuler,a i njegov lega Jovan Ristić su totalni carevi.Najviše mi je bilo žao što Dragonrage ,Ash i Elrania nisu ostali duže i izbjegli pivo za moj rođendan (sram vas bilo) :x

Eto uglavnom,vi ekipa fakat ne znate šta ste propustili,jer ja da se preselim i na kraj svijte,na ta 3 dana bi došo u VARAŽDIN..
It's not who I am underneath...

...but what I do that defines me.

http://dragonheart.blog.hr/

Scarface

Post by Scarface » 14 Sep 2009, 16:10

Nije niko tija doć ni na Mafest, neću ni ja na ovo. :twisted: :lol:
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

john_constantine

Post by john_constantine » 14 Sep 2009, 16:54

ma jebem ti taj moj sluh i još buku drugih zbog kojih se prečesto zabunim, ali kvragu, nitko se niti ne potrudi ispraviti me onda tada :lol:
Michel puši karu.

sandi

Post by sandi » 15 Sep 2009, 23:57

A$H wrote:
elrania wrote:
john_constantine wrote: jep, ali nitko se nije uplašio. :lol: A još su se cure htjele slikati s mnom i drugim zombijima. :lol:
ma bio je neki zombi koji je rekao da je izasao na cestu i viknuo arggggraaa nesto za nekom zenskom na biciklu i ova kriknula i pobjegla :lol:
a i isli su po ducanima traziti nesto za vegeterijance :lol:

to je bio onaj "crvenokosi"..frend od dragonhearta.. :lol: :lol:
:twisted: :twisted: nie to bio on!-to je bila ekipa iz pozege!!moj plavokosi zombi prijatelj i ja:)...a taj film cete uskoro i vidjet cim se smontira:)
Jebem skoro svaki dan...skoro jučer, skoro prekjučer...

sandi

Post by sandi » 15 Sep 2009, 23:59

filmophil wrote:je, je, jako zgodna :) mislio sam da je neka s foruma pa da zovnem na kavu :lol:
pa nemojte mi curu dirat eeej :pikachu: :kasapljenje: :rotflmao: :rotflmao:

sandi

Post by sandi » 16 Sep 2009, 00:16

hajde da i ja stavim koju fotku :lol:

Image
Velimir 'Bronson' Grgić i ja - noć brkova! :lol: :lol:

Image
za nekrofile!! :twisted: :shock:

Image
nagodinu festa nema jer je ova banda s foruma poje......jaaao majko oglodali ga celog!!

Image
dobra vecer...a jel imate sta za vegetarijance?

Hec

Post by Hec » 16 Sep 2009, 01:44

ja nisam nikad bio na tak' nekim filmskim festivalima a bas bi volio otic... e sad kad polozim odo na sve moguce festivale :D
"Six strings to cover fear..."

Dragonrage

Post by Dragonrage » 16 Sep 2009, 19:03

Našao sam ja još par fotki sa festivala...ovo su fotke od ekipe Žutog titla (nadam se da se ne ljute što sam neke stavio ovdje)..izdvojio sam neke jer se na njima uglavnom pojavljuje ekipa sa foruma...dragonheart, Sandi, Cons...a nejgdje u pozadini na jednoj ili dve nalazimo se i A$H, Elri, Donnie i ja (brijem da na prvoj)...lol

A tu su naravno i Arminio, Lakobrija, organizatori Trash Festivala, redatelji Zone Mrtvih...te čak i Knajz :lol:

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

elrania

Post by elrania » 16 Sep 2009, 19:07

je je :D

napokon ja na jednoj slici :D

i donnie je na 6.

Post Reply