Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
Wendigo

Post by Wendigo » 04 Mar 2008, 15:45

elrania wrote:
Wendigo wrote:tko se kuži u krvni tlak? :lol: imam jedno pitanje.
sto ti treba?
pitat cu mamu :mrgreen:
zanima me da li me muči visoki ili niski tlak.. naime, boli me i stišće u glavi (sljepoočnice i čelo uglavnom) kada se vrijeme mijenja. :D

metallicat

Post by metallicat » 04 Mar 2008, 15:46

Vorador wrote:
metallicat wrote:bome i mene predavanja izmučila. 3 sata statistike, a slj put 4 :? :?
jebena gggraaa statistika!!!! možda zbog nje roknem godinu :evil: :evil: :? :x
btw i ja skoro izgoriio na predavanjima. sva sreća da sam imao samo 4 sata
uf, ja neću radi nje ali ono, ta teo je predosadna a kad još dođu zadaci..možda nemamo baš sličnu..
nabaci pitanje pa ćemo vidjet :D
Image

jigsaw

Post by jigsaw » 04 Mar 2008, 15:47

Dan :wink:

ja se kužim u krvni tlak kao riba u astronomiju, tak da... :wink:

Wendigo

Post by Wendigo » 04 Mar 2008, 15:48

bok jig.

@ metallicat: evo napisao post iznad.

elrania

Post by elrania » 04 Mar 2008, 15:50

Wendigo wrote: zanima me da li me muči visoki ili niski tlak.. naime, boli me i stišće u glavi (sljepoočnice i čelo uglavnom) kada se vrijeme mijenja. :D
takoder, ista stvar; ubija me podrucje oko desne sljepoocnice
pa gle, glavobolja ti moze biti vezana uz jedno i drugo
ti najbolje znas sto osjecas sve pa si pogledaj malo ovdje http://www.plivazdravlje.hr/?section=ar ... 8&show=1#7
budem bas pitala mamu kasnije kad se vratim s posla pa javim ako ima sto detaljnije za rec

Vorador

Post by Vorador » 04 Mar 2008, 15:52

metallicat wrote:
Vorador wrote:
metallicat wrote:bome i mene predavanja izmučila. 3 sata statistike, a slj put 4 :? :?
jebena gggraaa statistika!!!! možda zbog nje roknem godinu :evil: :evil: :? :x
uf, ja neću radi nje ali ono, ta teo je predosadna a kad još dođu zadaci..možda nemamo baš sličnu..
ma naša profesorica ful zajebana. moraš ,doslovno, sve znati a i meni je to malo jebeno za naučit jer nisam ništa pratio na predavanjima. slučajno izostao jednom-dvaput, izgubio se i odustao. moram početi od nule a ima pun kurac + još ostali ispiti iz prethodnog i ovog semestra ( koji je najteži do sada, po svemu sudeći ) a stat mi je uvijet. sad sam neš počeo radit pa ćemo vidjet.

Wendigo

Post by Wendigo » 04 Mar 2008, 15:54

elrania wrote:
Wendigo wrote: zanima me da li me muči visoki ili niski tlak.. naime, boli me i stišće u glavi (sljepoočnice i čelo uglavnom) kada se vrijeme mijenja. :D
takoder, ista stvar; ubija me podrucje oko desne sljepoocnice
pa gle, glavobolja ti moze biti vezana uz jedno i drugo
ti najbolje znas sto osjecas sve pa si pogledaj malo ovdje http://www.plivazdravlje.hr/?section=ar ... 8&show=1#7
budem bas pitala mamu kasnije kad se vratim s posla pa javim ako ima sto detaljnije za rec
hvala. :wink:

jigsaw

Post by jigsaw » 04 Mar 2008, 15:57

Resident Evil: Extinction (2007) - 3,1/5

http://recenzijefilmova.blog.hr/2008/03/index.html#dan4

Knatchbull

Post by Knatchbull » 04 Mar 2008, 16:05

Wendigo wrote:
elrania wrote:
sto ti treba?
pitat cu mamu :mrgreen:
zanima me da li me muči visoki ili niski tlak.. naime, boli me i stišće u glavi (sljepoočnice i čelo uglavnom) kada se vrijeme mijenja. :D
to i mene muči, meteoropatija je grozna pogotovo kada živiš u Rijeci gdje tlak nenormalno varira :roll: :roll:
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]

metallicat

Post by metallicat » 04 Mar 2008, 16:12

Vorador wrote:
metallicat wrote:
Vorador wrote: jebena gggraaa statistika!!!! možda zbog nje roknem godinu :evil: :evil: :? :x
ma naša profesorica ful zajebana. moraš ,doslovno, sve znati a i meni je to malo jebeno za naučit jer nisam ništa pratio na predavanjima. slučajno izostao jednom-dvaput, izgubio se i odustao. moram početi od nule a ima pun kurac + još ostali ispiti iz prethodnog i ovog semestra ( koji je najteži do sada, po svemu sudeći ) a stat mi je uvijet. sad sam neš počeo radit pa ćemo vidjet.
koji si ono fax? ti je puno ostalo iz 1.sem? možda neke možeš sad u 4 mj.eh meni je sve uvijet, ništa nemogu prenijet :?
wendigo, znam samo ono što je elrania rekla, ti simptomi mogu bit od jednog i drugog. odi dok pa vidi, nije za zezat se :D
Image

Vorador

Post by Vorador » 04 Mar 2008, 16:31

metallicat wrote:
Vorador wrote:
metallicat wrote: uf, ja neću radi nje ali ono, ta teo je predosadna a kad još dođu zadaci..možda nemamo baš sličnu.. nabaci pitanje pa ćemo vidjet :D
koji si ono fax? ti je puno ostalo iz 1.sem? možda neke možeš sad u 4 mj.eh meni je sve uvijet, ništa nemogu prenijet :?
wendigo, znam samo ono što je elrania rekla, ti simptomi mogu bit od jednog i drugog. odi dok pa vidi, nije za zezat se :D
pomorski :lol: ma ostala su mi 3 ispita iz prvog semestra. jedan ne mogu izaći ako nedam stat. a ostala dva nisam jer nije bilo rokova.. :evil: čak ni u drugom mjesecu. pa sad u četvrtom paraleno izlazim stat. i još jedan ispit. plan je :lol: da dam taj jedan a stat. makar pokušm.

metallicat

Post by metallicat » 04 Mar 2008, 16:42

tako je nama kemija, ako nju ne daš, nemožeš na biokemiju u 2.sem.
koji si smjer? tamo ide pol mog razreda iz srednje :lol:
Image

Vorador

Post by Vorador » 04 Mar 2008, 16:50

metallicat wrote:tako je nama kemija, ako nju ne daš, nemožeš na biokemiju u 2.sem.
logistika

metallicat

Post by metallicat » 04 Mar 2008, 17:02

Vorador wrote:
metallicat wrote:tako je nama kemija, ako nju ne daš, nemožeš na biokemiju u 2.sem.
logistika
baš ću pitat par cura :D
Image

Vorador

Post by Vorador » 04 Mar 2008, 17:04

metallicat wrote:
Vorador wrote:
logistika
baš ću pitat par cura :D
hehe. šta isto idu na logistiku? 2. god? :lol:

Locked