zanima me da li me muči visoki ili niski tlak.. naime, boli me i stišće u glavi (sljepoočnice i čelo uglavnom) kada se vrijeme mijenja.elrania wrote:sto ti treba?Wendigo wrote:tko se kuži u krvni tlak?imam jedno pitanje.
pitat cu mamu
Last Post Wins !!!11one
- Wendigo
- metallicat
uf, ja neću radi nje ali ono, ta teo je predosadna a kad još dođu zadaci..možda nemamo baš sličnu..Vorador wrote:jebena gggraaa statistika!!!! možda zbog nje roknem godinumetallicat wrote:bome i mene predavanja izmučila. 3 sata statistike, a slj put 4![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
btw i ja skoro izgoriio na predavanjima. sva sreća da sam imao samo 4 sata
nabaci pitanje pa ćemo vidjetWendigo wrote:tko se kuži u krvni tlak?imam jedno pitanje.

- elrania
takoder, ista stvar; ubija me podrucje oko desne sljepoocniceWendigo wrote: zanima me da li me muči visoki ili niski tlak.. naime, boli me i stišće u glavi (sljepoočnice i čelo uglavnom) kada se vrijeme mijenja.
pa gle, glavobolja ti moze biti vezana uz jedno i drugo
ti najbolje znas sto osjecas sve pa si pogledaj malo ovdje http://www.plivazdravlje.hr/?section=ar ... 8&show=1#7
budem bas pitala mamu kasnije kad se vratim s posla pa javim ako ima sto detaljnije za rec
- Vorador
ma naša profesorica ful zajebana. moraš ,doslovno, sve znati a i meni je to malo jebeno za naučit jer nisam ništa pratio na predavanjima. slučajno izostao jednom-dvaput, izgubio se i odustao. moram početi od nule a ima pun kurac + još ostali ispiti iz prethodnog i ovog semestra ( koji je najteži do sada, po svemu sudeći ) a stat mi je uvijet. sad sam neš počeo radit pa ćemo vidjet.metallicat wrote:uf, ja neću radi nje ali ono, ta teo je predosadna a kad još dođu zadaci..možda nemamo baš sličnu..Vorador wrote:jebena gggraaa statistika!!!! možda zbog nje roknem godinumetallicat wrote:bome i mene predavanja izmučila. 3 sata statistike, a slj put 4![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
btw i ja skoro izgoriio na predavanjima. sva sreća da sam imao samo 4 satanabaci pitanje pa ćemo vidjetWendigo wrote:tko se kuži u krvni tlak?imam jedno pitanje.
![]()
- Wendigo
hvala.elrania wrote:takoder, ista stvar; ubija me podrucje oko desne sljepoocniceWendigo wrote: zanima me da li me muči visoki ili niski tlak.. naime, boli me i stišće u glavi (sljepoočnice i čelo uglavnom) kada se vrijeme mijenja.
pa gle, glavobolja ti moze biti vezana uz jedno i drugo
ti najbolje znas sto osjecas sve pa si pogledaj malo ovdje http://www.plivazdravlje.hr/?section=ar ... 8&show=1#7
budem bas pitala mamu kasnije kad se vratim s posla pa javim ako ima sto detaljnije za rec
- jigsaw
- Knatchbull
to i mene muči, meteoropatija je grozna pogotovo kada živiš u Rijeci gdje tlak nenormalno variraWendigo wrote:zanima me da li me muči visoki ili niski tlak.. naime, boli me i stišće u glavi (sljepoočnice i čelo uglavnom) kada se vrijeme mijenja.elrania wrote:sto ti treba?Wendigo wrote:tko se kuži u krvni tlak?imam jedno pitanje.
pitat cu mamu
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
- metallicat
koji si ono fax? ti je puno ostalo iz 1.sem? možda neke možeš sad u 4 mj.eh meni je sve uvijet, ništa nemogu prenijetVorador wrote:ma naša profesorica ful zajebana. moraš ,doslovno, sve znati a i meni je to malo jebeno za naučit jer nisam ništa pratio na predavanjima. slučajno izostao jednom-dvaput, izgubio se i odustao. moram početi od nule a ima pun kurac + još ostali ispiti iz prethodnog i ovog semestra ( koji je najteži do sada, po svemu sudeći ) a stat mi je uvijet. sad sam neš počeo radit pa ćemo vidjet.metallicat wrote:uf, ja neću radi nje ali ono, ta teo je predosadna a kad još dođu zadaci..možda nemamo baš sličnu..Vorador wrote: jebena gggraaa statistika!!!! možda zbog nje roknem godinu![]()
![]()
![]()
btw i ja skoro izgoriio na predavanjima. sva sreća da sam imao samo 4 satanabaci pitanje pa ćemo vidjetWendigo wrote:tko se kuži u krvni tlak?imam jedno pitanje.
![]()
wendigo, znam samo ono što je elrania rekla, ti simptomi mogu bit od jednog i drugog. odi dok pa vidi, nije za zezat se

- Vorador
pomorskimetallicat wrote:koji si ono fax? ti je puno ostalo iz 1.sem? možda neke možeš sad u 4 mj.eh meni je sve uvijet, ništa nemogu prenijetVorador wrote:ma naša profesorica ful zajebana. moraš ,doslovno, sve znati a i meni je to malo jebeno za naučit jer nisam ništa pratio na predavanjima. slučajno izostao jednom-dvaput, izgubio se i odustao. moram početi od nule a ima pun kurac + još ostali ispiti iz prethodnog i ovog semestra ( koji je najteži do sada, po svemu sudeći ) a stat mi je uvijet. sad sam neš počeo radit pa ćemo vidjet.metallicat wrote: uf, ja neću radi nje ali ono, ta teo je predosadna a kad još dođu zadaci..možda nemamo baš sličnu.. nabaci pitanje pa ćemo vidjet![]()
![]()
wendigo, znam samo ono što je elrania rekla, ti simptomi mogu bit od jednog i drugog. odi dok pa vidi, nije za zezat se![]()
- metallicat
- metallicat
- Vorador