Last Post Wins !!!11one
-
John_Ryder
Re: Last Post Wins !!!11one
Idući tjedan su badnjak/božić,moram neku listu filmova složit 
-
filmofil
valjda najproduktivnije doba godine za mene što se tiče filmova jer ne volim slaviti ništa nego se doma sakrijem ispod deke i gledam sve što nisam uspio tijekom cijele godine.
This is the Zodiac speaking.
- Michel
Kod mene isto najbolje gledat u 12. mjesecu. Od 21. do 30. ide zadnji maraton, i to u horor štihu. 20-ak horora. Na kraju moram i zbrojit koliko sam horora pogledao ove godine. To uvijek bude nešto više od 100 horora godišnje zadnjih 4, 5 godina.
I obožavam kombinacije uz serije i crtiće.
I obožavam kombinacije uz serije i crtiće.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
-
John_Ryder
Takodjer volim samo bit doma i gledat filmove u ovo doba,ove godine sam doma za novu,prosle godine me zajebo tulum kod frendice
tako da i za to moram spremit listu,oh joy,oh joy 
- john_constantine
http://www.jutarnji.hr/novi-sraz-kandid ... -/1261025/
ovo je čista komedija od sraza...
Josipović se jedini pokazuje intelektualcem, Kolinda je narcisoidna glupača koja hvali samu sebe, Kujundžić je nekakav poremećeni frik koji pljuje po svemu (Nemam pojma za što će sve biti osuđen, ali neću pomilovati Ivu Josipovića, pardon Sanadera.), a Sinčić govori što svaki Hrvat misli, samo opet nema nikakve šanse.
A i zajebao je samog sebe s tim jaguarom koji mu uopće nije trebao... "Naše izvješće je predano. Htio bih se osvrnuti na Jaguara. To je vozilo staro 11 godina, krntija, i danas se dvaput pokvarilo na putu iz Splita."
Ali urnebesno mi je to što još uvijek živimo u prošlosti kao što Kolinda potvrđuje s izjavom: Ne. Istražila bih zločine. Svaki zločinac ima ime i prezime. Puno se zločina dogodilo u komunizmu, puno toga se treba procuseirati.
I strašna je ta nepismenost novinara, sve puno greški.
ovo je čista komedija od sraza...
Josipović se jedini pokazuje intelektualcem, Kolinda je narcisoidna glupača koja hvali samu sebe, Kujundžić je nekakav poremećeni frik koji pljuje po svemu (Nemam pojma za što će sve biti osuđen, ali neću pomilovati Ivu Josipovića, pardon Sanadera.), a Sinčić govori što svaki Hrvat misli, samo opet nema nikakve šanse.
A i zajebao je samog sebe s tim jaguarom koji mu uopće nije trebao... "Naše izvješće je predano. Htio bih se osvrnuti na Jaguara. To je vozilo staro 11 godina, krntija, i danas se dvaput pokvarilo na putu iz Splita."
Ali urnebesno mi je to što još uvijek živimo u prošlosti kao što Kolinda potvrđuje s izjavom: Ne. Istražila bih zločine. Svaki zločinac ima ime i prezime. Puno se zločina dogodilo u komunizmu, puno toga se treba procuseirati.
I strašna je ta nepismenost novinara, sve puno greški.
Michel puši karu.
- Michel
- john_constantine
hitman_4 wrote:
![]()
Inače, to za Inu, gdje je onda dosada bio kada već tvrdi da ima izvore i dokumentaciju?
Michel puši karu.
- Decadentor
mozete ga sprdat ali vise vjerujem njemu nego svim politicarima zajedno, sto je zalosno 

- hitman_4
ja se šprdam sa naslovom
za Pulitzera
taj Sinčić obećaje brdo i dolinu za poziciju predsjednika koji nema baš nikakve ovlasti. takav populizam će mu donijeti 5-10% glasova što je veliki uspjeh za lika koji je do prije 15 dana bio nepoznat široj javnosti. sve pohvale i njegovoj PR službi zbog koje tako vješto izbjegava ona škakljiva svjetonazorska pitanja
taj Sinčić obećaje brdo i dolinu za poziciju predsjednika koji nema baš nikakve ovlasti. takav populizam će mu donijeti 5-10% glasova što je veliki uspjeh za lika koji je do prije 15 dana bio nepoznat široj javnosti. sve pohvale i njegovoj PR službi zbog koje tako vješto izbjegava ona škakljiva svjetonazorska pitanja

-
olio
Ima je jednostavan zadatak...bit normalan.
Govorit normalno, svjesno.
Ali očito nije uspia.
Netko pristojan, sa ne pretjeranim realnim stavovima kao najmlađi kandidat mogao bi ubrat dosta glasova...
ali ovako...
Svejedno ko pobjedi ionako niš neće promijenit, ok ako Kita pobjedi onda karamarko dobija više zaleta.
Al ionako me nije briga, enjoy the show..dok svi letimo u zid
Govorit normalno, svjesno.
Ali očito nije uspia.
Netko pristojan, sa ne pretjeranim realnim stavovima kao najmlađi kandidat mogao bi ubrat dosta glasova...
ali ovako...
Svejedno ko pobjedi ionako niš neće promijenit, ok ako Kita pobjedi onda karamarko dobija više zaleta.
Al ionako me nije briga, enjoy the show..dok svi letimo u zid
- Decadentor
Kolinda i Josipovic su 2 levila iznad u diplomatskom/javnom izrazavanju, dok ova dvojica idu sa srcem i pokusavaju udarat gdje boli uglavnom ovo je prva politicka stvar ikad da sam gledao svojevoljno

- Asfodel
Kad god naletim pogledam neko sučeljavanje i pročitam neki članak čisto radi duhovitosti <3 Otvarali bi nova ministarstva, naređivali premijerima kad da dolaze na posao, tiskali hrpe novaca kojim bi posipali hrvatske građane iz aviona (umjesto chemtrailsa), čarobnim štapićem bi vratili sve živo i neživo što je oteto građanima. Stvorili bi prosperitetnu zemlju. Sazivali bi sjednice Vlade koje nemaju pravo sazvati. Jučer sam čula novu čarobnoštapićku stvar: dolaskom tog i tog na Pantovčak bi nestao kriminal iz hrv. nogometnog saveza.
Ima još duhovitosti, ali teško ih je sve pobrojati. Prijavljuju se za posao za koji ne znaju pročitati opis posla. Većina ljudi isto to ne zna pa će jadni popušiti njihove bajke.
U duhovitostima prednjače zasad Sinčić i Kujundžić.
Vilibald prepoznaje prave naše probleme i to je dirljivo za promjenu čuti. Iako beskorisno na poziciji na kojoj bi Pernar, ups on htio da jest. No da je upola iskren koliko tvrdi ne bi se prijavljivao za tu ceremonijalnu funkciju, nego za parlament. Kao i svi oni.
Tko je predsjednik je gotovo nebitno za život građana, bitno je da se ne osramotimo s njim.
Ima još duhovitosti, ali teško ih je sve pobrojati. Prijavljuju se za posao za koji ne znaju pročitati opis posla. Većina ljudi isto to ne zna pa će jadni popušiti njihove bajke.
U duhovitostima prednjače zasad Sinčić i Kujundžić.
Vilibald prepoznaje prave naše probleme i to je dirljivo za promjenu čuti. Iako beskorisno na poziciji na kojoj bi Pernar, ups on htio da jest. No da je upola iskren koliko tvrdi ne bi se prijavljivao za tu ceremonijalnu funkciju, nego za parlament. Kao i svi oni.
Tko je predsjednik je gotovo nebitno za život građana, bitno je da se ne osramotimo s njim.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- hitman_4
asf sve si fino napisala, ali teza da biramo predsjednika koji nas neće osramotiti je nešto najgore. mi smo već osramoćeni
baš nikakvu ulogu nemamo u svijetu osim tu da smo poslušnici one jbne naci babe Merkel i SAD-a

- Michel
Kad je bal nek je maskenbal. Tak mi se jebe ko je predsjednik, nek je i bakica s placa, manje će me osramotit od svih ovih kandidata ma koliko god neki od njih elokventni bili 
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"