Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
John_Ryder

Post by John_Ryder » 13 Feb 2008, 21:25

sutra valentinovo,a neam curu :evil: :evil: :evil: ,neam s kime u kino :cry:

elrania

Post by elrania » 13 Feb 2008, 21:33

meni sutra pismeni, usmeni i tek navecer uzivancija kad dragi doputuje na par dana :mrgreen: :D
i onda ga vodim na ramba 8)

john_constantine

Post by john_constantine » 13 Feb 2008, 21:33

John_Ryder wrote:sutra valentinovo,a neam curu :evil: :evil: :evil: ,neam s kime u kino :cry:
nađi dečka :mrgreen: :pointlaugh:

ah, ja ću sutra kupiti jedno veliko srce s posvetom I love you, i povesti ju van na pizzeriu ili slastičarnicu. :D
Michel puši karu.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 13 Feb 2008, 21:36

john_constantine wrote:
John_Ryder wrote:sutra valentinovo,a neam curu :evil: :evil: :evil: ,neam s kime u kino :cry:

ah, ja ću sutra kupiti jedno veliko srce s posvetom I love you, i povesti ju van na pizzeriu ili slastičarnicu. :D
ma naravno,već imam jednog u planu

jigsaw

Post by jigsaw » 13 Feb 2008, 22:46

Ja ću sa svojom možda u grad...ako nam se bude dalo... :?

Btw Večer :wink:

Evil Xander

Post by Evil Xander » 13 Feb 2008, 22:48

john_constantine wrote: ah, ja ću sutra kupiti jedno veliko srce s posvetom I love you, i povesti ju van na pizzeriu ili slastičarnicu. :D
Unikatno i nadasve domisljato! 8)
Chuck Norris puts the 'fun' in the 'funeral'.

metallicat

Post by metallicat » 13 Feb 2008, 23:15

elrania wrote:meni sutra pismeni, usmeni i tek navecer uzivancija kad dragi doputuje na par dana :mrgreen: :D
i onda ga vodim na ramba 8)
e to je lijepo :D
Evil Xander wrote:
john_constantine wrote: ah, ja ću sutra kupiti jedno veliko srce s posvetom I love you, i povesti ju van na pizzeriu ili slastičarnicu. :D
Unikatno i nadasve domisljato! 8)
vrlo :lol: al kako se kaže, glavno da je od srca :lol:
ja ono šta sam htjela u cijelom j....gradu nemogu nać :evil: pa moram neš drugo očito :roll:
pa što, kao da je taj dan nešto extra..kad bude taj dan će ti bit valentinovo :D :wink:
Image

elrania

Post by elrania » 13 Feb 2008, 23:34

metallicat wrote: ja ono šta sam htjela u cijelom j....gradu nemogu nać :evil: pa moram neš drugo očito :roll:
meni su ti darovi skroz besmisleni...bzvz se pretrgam kako bih pronasla nesto sto nije toliko ofucano i onda na kraju zavrsim s tim sto nisam htjela kupovati. bilo je fora pred 4-5 godina, ali sada to izbjegavam. zadnje 2 god se drzim nekupovanja i sve fino krasno. izade se negdje ovak kak je cons rekao i to mi je cisto dovoljno
jedino su ruze jos uvijek pozeljne :mrgreen:
vise se veselim dvdu s filmovima koji su mi skinuti jucer i nose se tu, nego nekakvim valentinovo-poklonima 8)

jigsaw

Post by jigsaw » 13 Feb 2008, 23:44

Odoh pogledat malo REC-a pa se vratim... :wink: bok...

Freddy

Post by Freddy » 13 Feb 2008, 23:46

ja još neznam kaj da kupim curi....al ja znam kaj ču od nje dobit,hehe
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...

metallicat

Post by metallicat » 13 Feb 2008, 23:50

elrania wrote:
metallicat wrote: ja ono šta sam htjela u cijelom j....gradu nemogu nać :evil: pa moram neš drugo očito :roll:
meni su ti darovi skroz besmisleni...bzvz se pretrgam kako bih pronasla nesto sto nije toliko ofucano i onda na kraju zavrsim s tim sto nisam htjela kupovati. bilo je fora pred 4-5 godina, ali sada to izbjegavam. zadnje 2 god se drzim nekupovanja i sve fino krasno. izade se negdje ovak kak je cons rekao i to mi je cisto dovoljno
jedino su ruze jos uvijek pozeljne :mrgreen:
vise se veselim dvdu s filmovima koji su mi skinuti jucer i nose se tu, nego nekakvim valentinovo-poklonima 8)
dapače, slažem se ja s tim, na kraju je najbolje ništa, ali neznam, kad već ne kupujem za božić onda bar ovo :lol: nije da ja nešto posebno tražim, nasuprot :lol: ali nema :lol: ah, ruže su uvijek poželjne :D
Image

Boby

Post by Boby » 13 Feb 2008, 23:51

Eh da, sutra je taj dan. Ja sam svojoj maloj spržio vlastitu kompilaciju baladica, kupio bombonjeru i plišanu žabicu. To s kupovinom žabice je bila komedija. Dođem u Turbo Limač i ženska me je tražila da se prije kupovine fotografiram s tom žabom i ispunim joj nekakav rodni list jer je to u sklopu akcije "budi moj medo". Još me je neki tip s klincem čudno gledao kada sam se tako slikao. Al ajd, bar sam joj mogao nadjenuti ime tako da sutra poklanjam malenog Poncha; možda do godine nabavim i Tora

metallicat

Post by metallicat » 13 Feb 2008, 23:54

hehe :D slatko :D plišano je najbolje :mrgreen: ja da sam bogata ili da imam podosta para, većinu bi trošila u limaču, najviše na plišane (pogotovo malene i jako velike :D ) i na igre, tipa igra života, trivial p. itd..kad idem u grad nešto tražit po robnoj, završim u limaču i ostanem bar pol h :lol:
Image

Wendigo

Post by Wendigo » 14 Feb 2008, 00:16

john_constantine wrote:

nabavi pravo srce.. :wink: :lol:

noć all.

metallicat

Post by metallicat » 14 Feb 2008, 00:19

Wendigo wrote:
john_constantine wrote:

nabavi pravo srce.. :wink: :lol:

noć all.
samo se nadamo da nam neće sutra bit pravi Valentine's day ko u filmu :lol:
noć wen :wink:
Image

Locked