Evil Xander wrote:Jok, ti si old skul Emo.Samhain wrote:pa ja nisam darker ili goth... kako god vam pristaje.
mrzim te izraze.
Objavi svoju sliku
- Aryx
- Scarface
A$H wrote:pa to je normalno kod darkera i ja sam jednom lakirao nokte(ustvari cura mi je to napravila) kad sam isao na koncert Cradle of Filth-a...GreenHornet wrote:muško lakira nokte...majko mila...
To mi se uvik gadilo, samo jedan od brojnih razloga zašto više nisan metalac.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Knatchbull
meni je poklonila skoro isti takav a bio joj je najdraži u kolekciji...Boby wrote:Hm, kaj bu dečko rekao na ovo. Metallicat nemoj više tako dugo izbivati jer ti onda možda neću uspjeti prokomentirati "The Mist" kada ga jednom pogledam
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
-
John_Ryder
- A$H
- metallicat
- A$H
tako je, vec ih je brdo pitalo isto, kako to da tako velik broj ljudi na ovom forumu nije vidio ovo remek djelo od filma.....Wendigo wrote:braindead.Boby wrote:Ash, iz kojeg filma ti je ova scena s potpisa? Već me dugo to zanima. Kada smo već u offtopicu
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- metallicat
šalim se ja malo. nisam ni ja sigurno polovicu, i više pogledala. također sam prije samo video i tv. a sad je sve dostupnoBoby wrote:@metallicat - nema potrebe, ja gledam horrore s telke i videoteke; ništa ne skidam s neta. Od klasika sam uspio pogledati samo ono kaj sam pohvatao u videotekama početkom 90-tih tako da imam puno rupa. Budem ih jednom popunio

- Aryx
A$H wrote:tako je, vec ih je brdo pitalo isto, kako to da tako velik broj ljudi na ovom forumu nije vidio ovo remek djelo od filma.....Wendigo wrote:braindead.Boby wrote:Ash, iz kojeg filma ti je ova scena s potpisa? Već me dugo to zanima. Kada smo već u offtopicu
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- A$H
- gandalf