Navijači
-
-
-
-
hahahahaha pazi lika na 04:12 kako opusteno nekoga slikava/snima,kako da se 30 m od njega nista ne dogada...Sammy wrote:najjaci mi je onaj u smedoj majci, sto mu siske naredjuje
Koliko sam skonto po nekim komentarima prije ovoga je bio fight prsa u prsa,i to žestok...Pobralo dobre batine par videnijih bbb,vrlo vjerovatno najveci fighter popio nogu u glavu i zavrsio na podu,a purgeri navodno iscipelarili tajnika torcide...
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- Decadentor
-
Odprilike su "žrtve" na obje strane bile podjednake.GreenHornet wrote: Koliko sam skonto po nekim komentarima prije ovoga je bio fight prsa u prsa,i to žestok...Pobralo dobre batine par videnijih bbb,vrlo vjerovatno najveci fighter popio nogu u glavu i zavrsio na podu,a purgeri navodno iscipelarili tajnika torcide...
Torcidaša je bilo brojčano više natučeno i ozlijeđeno, no par BBB-a je prošlo sa ne baš lijepim ozljedama.
I nebih rekao da je to najveći fighter unutar BBB-a, ali zasigurno viđenija ličnost.
Sve u svemu, nemogu reći da opravdavam ovakve "mitinge", no neznam zašto država sada radi ovoliku buku oko tog događaja. Bolje da se osobe tuku svjesno i negdje gdje neće ozlijediti civile nego da se tuku po gradu i uništavaju okolinu.
Better to reign in Hell than to serve in Heaven.
-
Prvi put cujem da je vise torcidasa natuceno,to cak ni Bauer nije napisao...Gosp. wrote:GreenHornet wrote: Koliko sam skonto po nekim komentarima prije ovoga je bio fight prsa u prsa,i to žestok...Pobralo dobre batine par videnijih bbb,vrlo vjerovatno najveci fighter popio nogu u glavu i zavrsio na podu,a purgeri navodno iscipelarili tajnika torcide...
Torcidaša je bilo brojčano više natučeno i ozlijeđeno, no par BBB-a je prošlo sa ne baš lijepim ozljedama.
I nebih rekao da je to najveći fighter unutar BBB-a, ali zasigurno viđenija ličnost.
.

Nisam mislio na Č.... za najveceg fightera nego za D..... ili ti P.....
-
Mislio sam da ciljaš na Č.
No, svejedno, daleko je P. od največeg "fajtera" među BBB-ima, mogu ti slobodno to reči.
Torcidaši su se zeznuli u prvom zamahu pa su zato bili odbijeni.
No, mislim da su u nabacivanju kamenjem ipak bili bolji.
A možda i zato jer neke osobe nisu dovoljno pametne da se povuku kada primjete desetak ljudi sa kamenjem u rukama nego napadaju te dobiju kamen u glavu sa pola metra udaljenosti.
Hjao, kada li će neki ljudi više odrasti?
No, svejedno, daleko je P. od največeg "fajtera" među BBB-ima, mogu ti slobodno to reči.
Torcidaši su se zeznuli u prvom zamahu pa su zato bili odbijeni.
No, mislim da su u nabacivanju kamenjem ipak bili bolji.
A možda i zato jer neke osobe nisu dovoljno pametne da se povuku kada primjete desetak ljudi sa kamenjem u rukama nego napadaju te dobiju kamen u glavu sa pola metra udaljenosti.
Hjao, kada li će neki ljudi više odrasti?
-
Nisam znao...Recimo,masu puta sam cuo od bas pravih,cjenjenih ljudi medu Torcom kako pricaju da od doticnog medu bbb nema nitko jaci 1 na 1,da ima najvise akcija,fightova i tako to...Cak su srbi rekli da je on jedini pravi hooligan sa ovih prostora hehe...Gosp. wrote:Mislio sam da ciljaš na Č.
Btw moram naglasit da me u svom "opusu" na forumu.hr Tomo Petrinjac bas odusevio kao covjek i navijac...
-
Nebih htio nepotrebno pričati ljudima iza leđa, no on jest blago trknuta osoba koja će rado započeti nevolje i nerede, no daleko je od najjače osobe unutar mnogih frakcija BBB-a.
On je donekle autoritetan, možda ga zato cijene ljudi u Torcidi, no to nužno ne znači i da je jak kao bik.
Što se tiće Tome, imam svoje mišljenje o njemu no recimo da sam poprilično i poviše flegmatičan kada je on u pitanju.
Mnogi moji prijatelji/poznanici su veoma dobri s njim, no i mnogi ga preziru.
Standardno kada je Zagreb u pitanju.
On je donekle autoritetan, možda ga zato cijene ljudi u Torcidi, no to nužno ne znači i da je jak kao bik.
Što se tiće Tome, imam svoje mišljenje o njemu no recimo da sam poprilično i poviše flegmatičan kada je on u pitanju.
Mnogi moji prijatelji/poznanici su veoma dobri s njim, no i mnogi ga preziru.
Standardno kada je Zagreb u pitanju.