filmofil wrote:Bub wrote:
A joj srećo, pa kako to?
a čuj...
Znam znam, sve pet!!
Wendigo wrote:Dok pametniji ne popusti.
Pozdrav lego, živio!!
Eto popustite kada ste toliko pametni (a ja toliki...ajde dobro, glupan), ja priznam, nisam...ima još puno toga za naučit. Ali sam uspješan, sad, s čim to ima veze, možda ćete mi vi objasnit?!

(Vjerujte da nije, mamica, tatica, mito i korupcijica, država u banani etc...)
Al' da ste pametni to stoji!! Svaka čast!! Što je bilo ono? Jedan htio biti koNJobar, drugi sanjar u filmovima...hmmm...sve najbolje želim, od srca (bio i jedno i drugo)!! Ja ću se ipak držati realnosti, nije da nabijam na nos, nisam takav tip, volim i cijenim svačiji trud, ali gluposti....ne...svako se za svoje bori.
Što je najgore, sad iskreno, Dingo mi se čini kao dobar dečko, čak bi i na cugu otišao s njim, ali kad se sjetim da sam ja najgore ZLO bio (jesam...hmmm...kako, zašto?) ovdje onda mu ipak ne zamjeram...ccccc...treba ipak trpit ovakve ljude, čak mi ga je i žao.

Koliko god je ovaj forum bio ekstra odličan, ipak ga neke stvari jako guše, što odbijaju hrpu ljudi zbog user-a koji si svašta dopuštaju. Što je najgore, čudi me jako što mene nisu zamjenili s onim čije se ime ne smije spominjati?

FFFFF, koliko je ljudi samo odustalo od foruma što im se sudilo bezveze...hehehe...suze mi cure.