Zagor vs. Batman...tko je jači?
-
filmofil
- Dragonrage
Ghostface wrote:Dragonrage wrote:Ma...u stripu može on sjebati koga hoće...ali u stvarnosti bi ga Batman naguzio sam tako...
Kažem vam...Tarzan je njemu najbolji suparnik...Batman je daleko iznad njegovog ranga. Mislim dečko se mlati sa Predatorima, Supermanom i sl. ekipom...gdi je Zagor od njih LOL![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Čekaj, čekaj, u kojoj to stvarnosti, lol. Pa ne moš reć "u stripu može on sjebati koga hoće...ali u stvarnosti bi ga Batman naguzio sam tako...", jer ili je strip ili realnost, a kako znamo da su ovo izmišljeni likovi, onda nema tu stvarnosti.
A inače, Zagor i Batman baš jesu par za fajt ne samo po snazi već i ciloj priči i emocionalnom stanju (Batman je malo mračniji), već san napisa post o tome u ovom topicu. I obojica imaju podjednako maštovitu paletu neprijatelja, ali Zagor je tu paletu sdredija s bokun sikirice i pištolja a Batman sa onin pustin spravicama, i bez obzira šta je istreniran i jak i bez kostima, Zagor je ipak jači, mislin, sitite se Supermikea, Caina (nije negativac ali bila je kratka borba između njega i Zagija), Murdoa, sve su to likovi po snazi i spretnosti uz bok Batmanu pa su opet dobili po jaketi zna se od koga.
Pa u stvarnosti, ne u stripu...dakle da zaista postoje...Batman je daleko napredniji i uvježbaniji od Zagora...jebeni marinac (pogledaj Batman Begins)...Zagor jednostavno nema šanse...a još je i iz sasvim drugog razdoblja...Batman bi ga samo psihički nadigrao, modernijim načinom razmišljanja i taktiziranja. A i u stripu bi ga isto tako naguzio zbog istih razloga. Kužim ja tvoju privrženost Zagoru, ali realno gledajući...face it...Zagor nema šanse
Uglavnom...krive likove ste sparili...Zagor se jednostavno ne može mjeriti sa takvim igračima. Mislim uvijek je tu ona priča o Davidu i Golijatu, ali ipak...to je rijetkost...Da ste ga stavili da Tarzanom, Dylan Dogom ili nekim drugim sl. junakom, a jde...ali ne sa likom koji se mlati sa Hulkom, Supermanom, Predatorom, Alienom, Draculom i još nekim opakim jebačima...
Ghostface wrote:A da kažen još nešto, Zagor bi i Supermana prituka, hehe, ko misli ka ja, ajmo.![]()
![]()
- dr_gonzo
Ma nije mi jasno kako je Batman Hulka uspio pobjediti...to mi je najveća debilana koju sam u životu saznao
(još tamo prije 10 godina)...

To je samo zato jer su tako fanovi Batmana željeli...
Ma nije Batman niti tako jak kad ga je Bane razbija ka zvečku

Bane breaks Batman's back in a splash page from Batman #497 (July 1993). Art by Jim Aparo.

To je samo zato jer su tako fanovi Batmana željeli...
Ma nije Batman niti tako jak kad ga je Bane razbija ka zvečku

Bane breaks Batman's back in a splash page from Batman #497 (July 1993). Art by Jim Aparo.
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- dr_gonzo
Evo što kažu američki stripoljubci sa raznih foruma o borbi Hulka i Batmana:
My "good" friend (the same one that told me they killed off Hulk with a bomb)yet again tried to annoy me be by handing me an old cross over album with Batman and the Hulk. Boy did it annoy me...Now I've heard about this issue earlier but never really seen it. Now that I have read it, I am pissed off! The first fighting scene has to be the most "unlikely" in comics. Batman, an ordinary man hurts Hulk by punching him in the ears, I mean, if Thor did it maybe you'd have an effect but Batman? WTF!! And later, when Hulk holds his breath to prevent from being affected by the sleeping gas BM kicks him in the stomach so that he loses his breath...come on!! Hulk can take hits from Mjolnir, Gladiator, Juggernaut, Drax you name it without losing his breath. (And don't give me some crap about nerveendings) Well if this isn't the worst writing of Hulk I ever saw...? Anybody know of some stories that were actually written as bad as this one?
The Hulk may have pressure points. But there's no way Batman is strong enough to affect them. It would be like a feather gently landing on a specifc pressure point of your body (actually, Batman's kick to the Hulk would be even weaker than a feather). You're not going to even notice. The key word in "Pressure Points" is, duh, pressure. Batman wouldn't be able to do Jack.
Lou Ferrigno versus Adam West would be a one-sided curbstomp.
I will never understand Batfandom. It's like they need Batman to beat everyone like other people need air
My "good" friend (the same one that told me they killed off Hulk with a bomb)yet again tried to annoy me be by handing me an old cross over album with Batman and the Hulk. Boy did it annoy me...Now I've heard about this issue earlier but never really seen it. Now that I have read it, I am pissed off! The first fighting scene has to be the most "unlikely" in comics. Batman, an ordinary man hurts Hulk by punching him in the ears, I mean, if Thor did it maybe you'd have an effect but Batman? WTF!! And later, when Hulk holds his breath to prevent from being affected by the sleeping gas BM kicks him in the stomach so that he loses his breath...come on!! Hulk can take hits from Mjolnir, Gladiator, Juggernaut, Drax you name it without losing his breath. (And don't give me some crap about nerveendings) Well if this isn't the worst writing of Hulk I ever saw...? Anybody know of some stories that were actually written as bad as this one?
The Hulk may have pressure points. But there's no way Batman is strong enough to affect them. It would be like a feather gently landing on a specifc pressure point of your body (actually, Batman's kick to the Hulk would be even weaker than a feather). You're not going to even notice. The key word in "Pressure Points" is, duh, pressure. Batman wouldn't be able to do Jack.
Lou Ferrigno versus Adam West would be a one-sided curbstomp.
I will never understand Batfandom. It's like they need Batman to beat everyone like other people need air
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- A$H
to je sve sa jednog foruma i istog topica i to staro par godina ako ne grijesim, davno sam to citao...dr_gonzo wrote:Evo što kažu američki stripoljubci sa raznih foruma o borbi Hulka i Batmana:
Lou Ferrigno versus Adam West would be a one-sided curbstomp.![]()
![]()
![]()
EDIT - i usput izvukao si iz te rasprave sve kaj tebi pase..bolje da si je cijelu tu onda postao
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Dragonrage
- A$H
za zagora su samo ovakvi neprijatelji..

Dođavola! To je Čovek -Leptir! Obnevideo od besa, napada bele doseljenike koji
obrađujući zemlju uništavaju cvetne livade, pritom nepraveći razliku između krivih i nevinih!
Samo Duh sa sekirom može da ga spreči da izazove rat između indijanaca i belaca
koji su dosada živeli u slozi i međusobnom razumevanju!
Hoće li uspeti?...

obrađujući zemlju uništavaju cvetne livade, pritom nepraveći razliku između krivih i nevinih!
Hoće li uspeti?...
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Scarface
Dragonrage wrote:Hehe...evo baš pitah jučer Raula iz MC-a kaj on misli tko bi dobio...Batman ili Zagor? Hahaha....čovjek me je onak pogledal, nasmijal se i pitao "pa kakvo je to pitanje?"![]()
"Batman dobiva samo tako"...dakle to kaže uvjerljivi stručnjak o stripovima koji ih je pročitao mali milijun...
![]()
![]()
Nisan ni ja daleko, pa opet ne mislin baš tako.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- elrania
- Dragonrage
E pa krivo misliš heheGhostface wrote:Dragonrage wrote:Hehe...evo baš pitah jučer Raula iz MC-a kaj on misli tko bi dobio...Batman ili Zagor? Hahaha....čovjek me je onak pogledal, nasmijal se i pitao "pa kakvo je to pitanje?"![]()
"Batman dobiva samo tako"...dakle to kaže uvjerljivi stručnjak o stripovima koji ih je pročitao mali milijun...
![]()
![]()
Nisan ni ja daleko, pa opet ne mislin baš tako.
- Aryx
ROFLA$H wrote:za zagora su samo ovakvi neprijatelji..
Hoće li uspeti?...
![]()
![]()
![]()
![]()
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- Wendigo
isuse bože lol!A$H wrote:za zagora su samo ovakvi neprijatelji..
Hoće li uspeti?...
![]()
![]()
![]()
![]()
ovaj zlikovac sigurno ima u planu oprašiti cijeli darkwood.. i umrijeti na kraju dana lol..
(barem mislim da leptiri žive jedan dan..)
- Aryx
Wendigo wrote:isuse bože lol!A$H wrote:za zagora su samo ovakvi neprijatelji..
Hoće li uspeti?...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ovaj zlikovac sigurno ima u planu oprašiti cijeli darkwood.. i umrijeti na kraju dana lol..
(barem mislim da leptiri žive jedan dan..)
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
- Freddy
Dragonrage wrote:Hehe...evo baš pitah jučer Raula iz MC-a kaj on misli tko bi dobio...Batman ili Zagor? Hahaha....čovjek me je onak pogledal, nasmijal se i pitao "pa kakvo je to pitanje?"![]()
![]()
![]()
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...