Last Post Wins !!!11one
- Freddy Krueger
- Donnie Darko
- Freddy Krueger
- Dragonrage
- john_constantine
- Dragonrage
Meni je Transportera 2 odličan, samo moraš uzeti u obzir jednu stvar kod tog filma. Naime za razliku od originala, nastavak je koncipiran više stipovski, te ima mnogo više nerelanih stvari koje biti ako ga shvatiš preozbiljno mogle biti užasno glupe (npr. fora sa bombom na autu), no ako ga gledaš kao čistu stripovsku zabavu, što on u biti i je, bit će ti odličan. Ja osobno se ne mogu odlučiti koji mi je bolji. Prvi je malo "ozbiljniji", ali nastavak je nabrijaniji i zabavniji, a da ne spominjem kako je soundtrack odličan...fuck!!, nigdje ga ne mogu nabaviti. Uspio sam skinuti samo naslovnu temu koja je fenomenalna...barem meni.john_constantine wrote:je, moram nabaviti taj transporter 2. A kakav je ong bak 2?
A Ong Bak 2, iliti Toom Jun Gon kako se zove ak se ne varam mi je lošiji od Ong Baka. Mislim šore su i dalje fenomenalne, i ovaj puta nema toliko akrobacija (npr. skok kroz bodljivau žicu i sl. stvari) več samo šore, no nema onog WoW efekta. Iako ovaj film ima vjerojatno jednu od najdužih un-cut šora ikada snimljenih...mislim da traje negdje između 5-8 minuta...ono tip rastura tih 5-8 min u komadu. No priča djeluje totalno razbacano. Mislim, nije da je to važno kod ovog filma, jer se on ne gleda zbog priče, na kraju krajeva nisam ni Ong Bak gledao zbog priče, no tamo mi je priča djelovala nekako smislenije, a ovdje djeluje kao što rekoh sve nekako nabacano...bez glave i repa. Znamo da se on šora zato kaj su mu ukrali slona, no u cjelini sve je zbunjujuče. Ono, pojavljuju se i nestaju neki likovi, a ti se pitaš, tko je k vragu ovaj ili zašto sad ovo, od kud ono itd.. Znaš da kad sam gledao film, zbog takvih stvari koje su česte u prvih pola sata mi je došlo da zamalo izađem iz kina, a to nisam nikada napravio ma kako mi god film bio katastrofalan. Ali ajde...nakon tih pola sata, krenule su fenomenalne šore, iako ako što rekoh bez nekakvog posebnog reda, ali su bile odlične....posebice ta dugačka gdje se penje kružnim stepenicama i mlati ekipu te šora na kraju protiv trojce ili četvorice divova...ali dosolovce divova...ono tipovi imaju po 150-200 kg i 2,5 m visine....prave zvijeri.
Pa bio sam napisao recenziju na svom blogu prije dosta vremena o tom filmu, kaj ju nisi bio pročitao? Samo kaj sad nemožeš do nje...zbog linkova

- john_constantine
- Donnie Darko
- Freddy Krueger
- Aryx
dada evo mene s borata ... film je napravljen po konceptu teroristicke komedije te istina da sam amlo vise ocekivao ali ima nekih zbilja predobrih stoseva na koje sam se polomio
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- Donnie Darko