Trenutno kakav život vodim
Što mi je izmamilo smješak danas?
- Michel
Re: Što mi je izmamilo smješak danas?
Bio u Sloveniji, baš se vratio. Odlično kao i uvijek, lijep doček su mi pripremili, posao je sklopljen tako da i tu će lijepe pare sjesti. Upoznao njihovog premijera, rekao mi je da su moje domaće šljive odlične i da nikad bolje nije jeo a stvarno imam vrhunsku kategoriju šljivi. Nije on direktno uzeo ali njegova desna ruka pa eto toliko bio oduševljen da me želio upoznat.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
-
John_Ryder
Michel wrote: ↑02 Sep 2024, 17:06Bio u Sloveniji, baš se vratio. Odlično kao i uvijek, lijep doček su mi pripremili, posao je sklopljen tako da i tu će lijepe pare sjesti. Upoznao njihovog premijera, rekao mi je da su moje domaće šljive odlične i da nikad bolje nije jeo a stvarno imam vrhunsku kategoriju šljivi. Nije on direktno uzeo ali njegova desna ruka pa eto toliko bio oduševljen da me želio upoznat.
Trenutno kakav život vodim![]()
AhahhahahaahaahaAAHHAHAHAHHAHAAHAHHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAHHahahahahahahahahahahaha
- Inferno
Znači sad i na slovence drkaš?Michel wrote: ↑02 Sep 2024, 17:06Bio u Sloveniji, baš se vratio. Odlično kao i uvijek, lijep doček su mi pripremili, posao je sklopljen tako da i tu će lijepe pare sjesti. Upoznao njihovog premijera, rekao mi je da su moje domaće šljive odlične i da nikad bolje nije jeo a stvarno imam vrhunsku kategoriju šljivi. Nije on direktno uzeo ali njegova desna ruka pa eto toliko bio oduševljen da me želio upoznat.
Trenutno kakav život vodim![]()
- Michel
Ona zvona danas

-
John_Ryder
Došao Sleep (2023) za skinuti 
- Michel
Kreće se za Sloveniju, danas se sklapa velik posao sa bitnim ljudima u okolici Triglava. Donosim im za degustaciju rekao sam im da će se oduševiti s time tako da još puno para za mene 
-
John_Ryder
jel ovo napišeš prije nego što uzmeš tablete ili nakon hahahahahahahhahaha
- Michel
Vratio se sa puta iz Slovenije. I dalje prekrasna zemlja, prekrasni ljudi. Njihov ministar poljoprivrede je bio jako zadovoljan sa mnom i sklopili smo sve i ovo je početak jednog divnog prijateljstva. Volim ovaj život, volim što sam se ostvario i ovu slobodu 
-
John_Ryder
Lažeš ko Bađunko.
- Michel
Bio na plesu sa Gogom (kakva ženska ljudi moji visoka crna, ima par tetovaža nije my cup of tea) i krasno se ljubi, ali još bolje pleše. Nagovorila me na ples, nedjeljom i ponedjeljkom je i ima svakakvih ljudi tamo, ali zabavlja se i mnogi dolaze da bi našli nekog pa se vidi baš iz njih očaj. Goga i ja smo se našli ljubavlju prema mahunama jer ima najbolje mahune u jednom naselju pokraj Zaprešića. Nagovorila me na ples, pokazala mi kako se pleše, bio je vrlo senzualan ples i čak smo dobili nagradu za top par noći i svako svoju lentu
baš smo se dobro zabavili.
-
John_Ryder
Michel wrote: ↑15 Sep 2024, 21:49Bio na plesu sa Gogom (kakva ženska ljudi moji visoka crna, ima par tetovaža nije my cup of tea) i krasno se ljubi, ali još bolje pleše. Nagovorila me na ples, nedjeljom i ponedjeljkom je i ima svakakvih ljudi tamo, ali zabavlja se i mnogi dolaze da bi našli nekog pa se vidi baš iz njih očaj. Goga i ja smo se našli ljubavlju prema mahunama jer ima najbolje mahune u jednom naselju pokraj Zaprešića. Nagovorila me na ples, pokazala mi kako se pleše, bio je vrlo senzualan ples i čak smo dobili nagradu za top par noći i svako svoju lentubaš smo se dobro zabavili.
opet tablete nisi popio, pa jebemu
- Inferno
Poznajem baš jednog lika takvog opisa...nadimak mu je GogoMichel wrote: ↑15 Sep 2024, 21:49Bio na plesu sa Gogom (kakva ženska ljudi moji visoka crna, ima par tetovaža nije my cup of tea) i krasno se ljubi, ali još bolje pleše. Nagovorila me na ples, nedjeljom i ponedjeljkom je i ima svakakvih ljudi tamo, ali zabavlja se i mnogi dolaze da bi našli nekog pa se vidi baš iz njih očaj. Goga i ja smo se našli ljubavlju prema mahunama jer ima najbolje mahune u jednom naselju pokraj Zaprešića. Nagovorila me na ples, pokazala mi kako se pleše, bio je vrlo senzualan ples i čak smo dobili nagradu za top par noći i svako svoju lentubaš smo se dobro zabavili.
- hitman_4
uff dobra nova pjesma od linkin parka sa novom pjevačicom koja je več nadmašila čestera. linkin park sam slušao u osnovnoj školi kad se sjetim ekskurzija i u busu se na diskmanu slušao linkin park
baš sam bio kul klinac

- Michel
Opet super ples danas, naučio nove korake

- Inferno