ot: temperatura
joooj daaaaaaaaaaaj više proljećeeeeeeeeee

a mi vismo li visimo...pa di je onda to proljeće?metallicat wrote:hvala cure, valjda ću do subote znat. već mi ih je pun k.
joj, elri, stalno te neš hvatavaljda će brzo bit bolje, mada jedini znak proljeća su visibabe
lolcallac wrote:a mi vismo li visimo...pa di je onda to proljeće?metallicat wrote:hvala cure, valjda ću do subote znat. već mi ih je pun k.
joj, elri, stalno te neš hvatavaljda će brzo bit bolje, mada jedini znak proljeća su visibabe
il ašow mora neku babu da obesi?
a ne znam...valjda je ovo samo neka reakcija na hladnoću danas. sad mi je lakše i idem opet pod topli tuš pa u krevet.metallicat wrote:

Znaci i tebi je predivnoAndrej wrote:Toliko je napadao sneg da imam utisak kao da sam se probudio u Staljingradu 1942/43.
Jeste brate. "30 days of night" atmosfera.Ašow wrote:Znaci i tebi je predivnoAndrej wrote:Toliko je napadao sneg da imam utisak kao da sam se probudio u Staljingradu 1942/43.

Andrej wrote:Toliko je napadao sneg da imam utisak kao da sam se probudio u Staljingradu 1942/43.