Tako je, Suffering je jedna od igara sa najboljom atmosferom ikada.Djuro19 wrote:to sam igro davno, jetl to ono kad se probudiš u mrtvačnici, pa imaš onog lika i kostura?
ako je odgovor da, igra ima 3 moguća kraja, zavisno od dijaloga
ali preporučam igru
Suffering: Prison is hell- prvi dio
Suffering2:ties that bind - dvojka
ja sam igro jedinicu i moram reć predobra igra, odlična atmosfera i imaš ko neku knjigu bilješki oju se može isprintat a skice u njij su ko slike iz one knjige iz evil deada, svakako preporučam igru
meni nije bas nesto... daleko je bolja atmosfera u sanitariumu a najbolja u planescape:tormentZombiemachine wrote:Tako je, Suffering je jedna od igara sa najboljom atmosferom ikada.Djuro19 wrote:to sam igro davno, jetl to ono kad se probudiš u mrtvačnici, pa imaš onog lika i kostura?
ako je odgovor da, igra ima 3 moguća kraja, zavisno od dijaloga
ali preporučam igru
Suffering: Prison is hell- prvi dio
Suffering2:ties that bind - dvojka
ja sam igro jedinicu i moram reć predobra igra, odlična atmosfera i imaš ko neku knjigu bilješki oju se može isprintat a skice u njij su ko slike iz one knjige iz evil deada, svakako preporučam igru
Je, ona ženska. A znam da moram predati to, imam taj predmet fluid i pokušavam ga predati, ali on ga uvijek uzme na sebe. Ma skužiti ću kako da joj predam.Aryx wrote:gle ja sam presao igru bez patcha ( da izbrisat ce ti se sejvovi) , igra ce ti kasnije dosta stekati ... magije su full slabije tj nerfane a s patchiom su balansirane ..
to je ona zenska u mrtvacnici ? pa sporo to tebi ide ... pokupis negdje sa nekog shelfa i predas joj samo
Djuro19 wrote:planescape torment mi je dosta dobra, ali ima previše razgovora i moraš pazit što i kako odgovaraš kome. ja više volim ubi pa postavljaj pitanja
pa pokupis fluid + iglu i konac , kak se vec to zove , dodes do nje i pricas s njom i to je to , e da i pusti da ti se priblizijohn_constantine wrote:mah, nikako da joj predam taj fluid, ubiti ću je kao što sam i one zombije.