Last Post Wins !!!11one
- metallicat
vidiš, ukleli smo ti hranuelrania wrote:A$H wrote:kad svi mrzimo patlidjane..metallicat wrote:![]()
mislim da će joj se zgadit
![]()
idem i ja nešto jest![]()
![]()
![]()
![]()
btw, nisam ih pojela... lose je bilo![]()
inace ih mama bas super zna napraviti... al sad... aargh...
zato sam se sad najela kulena...

- jigsaw
Prije godinu dana sam se pridružio forumu i još nisam požalio...
objavio sam skoro 2000 postova i zahvaljujući ovom forumu otvorio sam blog koji održavam od lipnja.
HICK HICK HURAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

objavio sam skoro 2000 postova i zahvaljujući ovom forumu otvorio sam blog koji održavam od lipnja.
HICK HICK HURAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Last edited by jigsaw on 31 Dec 2007, 19:19, edited 1 time in total.
-
John_Ryder
- metallicat
- john_constantine
- A$H
ja najvjerojatnije necu micat sa drugoga..john_constantine wrote:eh, i mene, ne znam što da gledam.
20:09 Gospodar prstenova: Povratak kralja, američki film (193')////////////////a takom ovoga pogledam Turistas
23:22 Promet danas
23:34 Tango i Cash, američki film (99')///////////////////////////////////////samo osim ovoga gledam Urban Legends 3
01:19 Plaćeni ubojica, hongkonški film
02:59 Stravične legende, američki film (18) (96')
04:34 Stravične legende 2, američki film (18) (94')
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- A$H
danas na TVu
ZVONA NEVINOSTI
BELLS OF INNOCENCE (2003)
Redatelj: Ali Bijan
Glumci: Chuck Norris, Mike Norris, Scarlett Mcalister, Marshall Teague, Carey Scott, David White
Tri otuđena čovjeka naći će se usred apokaliptične borbe Raja i Pakla, u ovome izvanserijskom modernom vesternu s legendarnim Chuckom Norrisom u glavnoj ulozi.
Progonjen smrću svoje kćeri, Jux Jonas (Mike Norris) u misiji je iskupljenja duboko u središtu Teksasa, zajedno sa svojim vjernim prijateljima Orenom Amesom (Carey Scott) i Conradom Champlainom (David White). Čudan zvuk zvona privuče ih u Ceres, bizaran gradić čiji se stanovnici prilično čudno ponašaju, a jedini im je kontakt s vanjskim svijetom radio koji posjeduje tajanstveni rančer Matthew (Chuck Norris). Pod utjecajem besmrtnog Joshue Ravela (Marshall Teague), mještani planiraju ispuniti drevno proročanstvo žrtvovanja, a jedini koji mogu spasiti nevine upravo su tri došljaka. 'Zvona nevinosti' redatelja Alija Bijana odličan je film koji žanru vesterna pripada samo svojom ikonografijom, ali je zapravo riječ o iznimno originalnoj filmskoj priči koja u sebi spaja elemente vesterna, obiteljske drame, avanturističkog filma i nadnaravnog horora. Sve od navedenih žanrovskih sastavnica, Bijan je iskoristio na najbolji i najuvjerljiviji mogući način, pa je rezultat film za koji je pravo čudo da se svojom samosvojnošću i svježinom pristupa nije izdigao iznad televizijskog nivoa. No, to ga ne čini ništa manje dojmljivim, a posebna je zanimljivost filma nastup oca i sina, akcijske legende Chucka Norrisa i njegovog sina Mikea.
IMDB- 3.3/10

ZVONA NEVINOSTI
BELLS OF INNOCENCE (2003)
Redatelj: Ali Bijan
Glumci: Chuck Norris, Mike Norris, Scarlett Mcalister, Marshall Teague, Carey Scott, David White
Tri otuđena čovjeka naći će se usred apokaliptične borbe Raja i Pakla, u ovome izvanserijskom modernom vesternu s legendarnim Chuckom Norrisom u glavnoj ulozi.
Progonjen smrću svoje kćeri, Jux Jonas (Mike Norris) u misiji je iskupljenja duboko u središtu Teksasa, zajedno sa svojim vjernim prijateljima Orenom Amesom (Carey Scott) i Conradom Champlainom (David White). Čudan zvuk zvona privuče ih u Ceres, bizaran gradić čiji se stanovnici prilično čudno ponašaju, a jedini im je kontakt s vanjskim svijetom radio koji posjeduje tajanstveni rančer Matthew (Chuck Norris). Pod utjecajem besmrtnog Joshue Ravela (Marshall Teague), mještani planiraju ispuniti drevno proročanstvo žrtvovanja, a jedini koji mogu spasiti nevine upravo su tri došljaka. 'Zvona nevinosti' redatelja Alija Bijana odličan je film koji žanru vesterna pripada samo svojom ikonografijom, ali je zapravo riječ o iznimno originalnoj filmskoj priči koja u sebi spaja elemente vesterna, obiteljske drame, avanturističkog filma i nadnaravnog horora. Sve od navedenih žanrovskih sastavnica, Bijan je iskoristio na najbolji i najuvjerljiviji mogući način, pa je rezultat film za koji je pravo čudo da se svojom samosvojnošću i svježinom pristupa nije izdigao iznad televizijskog nivoa. No, to ga ne čini ništa manje dojmljivim, a posebna je zanimljivost filma nastup oca i sina, akcijske legende Chucka Norrisa i njegovog sina Mikea.
IMDB- 3.3/10
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- HorrorHR
- Site Admin
- la terza madre
- john_constantine
- Evil Xander
Jetra mi se okrece u grobu...HorrorHR wrote:danas sam vidio u dućanu neku tvoju ekipu, dvojica tojih godina i kupuju 8 baksi kole od 2.5 litreDjuro21 wrote:hrpa pršuta i kruha narezano; krigla kapaciteta 1l i 5 litri kole na standby-u; sam da mi još ova prokleta igra proradi bilo bi super
Chuck Norris puts the 'fun' in the 'funeral'.
- john_constantine