Last Post Wins !!!11one
- metallicat
se može kako pobrisat ono kad odeš na you tube pa search pa ta lista, jer je previše tog i živcira me
kliknem clear private data ali to ostaje..
Last edited by metallicat on 29 Dec 2007, 02:47, edited 1 time in total.

- Aryx
meni se zbrise kada idem clear historymetallicat wrote:se može kako pobrisat ono kad odeš na you tube pa search pa ta lista, jer je previše tog i živcira mekliknem clear private data ali to ostaje..
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- metallicat
- Wendigo
yup, bolji je (meni). proveo sam 2 sata na netu uspoređujući PSP i DS i na kraju se za DS odlučio iz više razloga; više toga šta bi igrao, touch screen + stylus mislim ono..Boby wrote:Zgodno al kaj nije Nintendo DS bolji? Čul sam da je PSP grafički jači ali DS ima petsto puta bolje igreWendigo wrote:dobar dan. uspio skupiti nešto love viška i idem po PSP danas..
- Boby
Mislim da nisi fulao s kupovinom; znam za ljude koji su se zeznuli s PSP-om pa su ga išli prodavati da bi si kupili DS.Wendigo wrote:yup, bolji je (meni). proveo sam 2 sata na netu uspoređujući PSP i DS i na kraju se za DS odlučio iz više razloga; više toga šta bi igrao, touch screen + stylus mislim ono..Boby wrote:Zgodno al kaj nije Nintendo DS bolji? Čul sam da je PSP grafički jači ali DS ima petsto puta bolje igreWendigo wrote:dobar dan. uspio skupiti nešto love viška i idem po PSP danas..i da napokon odigram Metroide i Castlevanie i što mogu sve stare Nintendove igrice vrtit (Contra, Zelda itd..), 2 frenda ga imaju itd.. sada se baš bacam na Metroid Prime: Hunters.
i jeftiniji je i ima manje zajebancije sa "modiranjem" nego PSP, samo dvije kartice ubodeš i to je to..
Niš, uživaj sa Castlevaniom i ostalim klasicima; ja jesam dok sam ih igral još na Advanceu
-
Unreal
Kada več spominjete Castlevania dali ste čuli da se radi film. http://www.imdb.com/title/tt0488982/ No naravno vjerojatno razočarajuča ekranizacija igre budući da režira redatelj lošeg nastavka I'll Always Know What You Did Last Summer i scenarij potpisuje Paul W.S. Anderson koj nije loš redatelj,ali scenarist
.
- metallicat
- la terza madre
- metallicat
- metallicat
- metallicat