uh, zajeb.elrania wrote:président chèvre crottin, nepasterizirani kozji sir.
ne znam što mi je ovo trebalo u životu.
smrdim si na noge i nikako da ode. i još ko da počinjem uz to osjećati papaline od ručka.
božemesačuvaj.
i neka prerađevina šipkove rakije. blja.
Sto se zadnje jeli/pili
- Wendigo
Re: Sto se zadnje jeli/pili
- elrania
sirup od koprive. pravili ga doma; previše limuna, premalo koprive, rekla bih.
drugi put će se znat' bolje.
drugi put će se znat' bolje.
- callac
ubijam se u hrani u posljednje vrijeme. a vlado je odlučio supit sve mc donalds čaše tako da sam ga poslala sad u mek, da ne moram kuhat i večeru 
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
-
filmofil
ja sam danas poslije treninga bio gladan ko pas i naravno, odem u mcdonalds.
đaba mi treniranje kad nemam samokontrolu kad sam gladan.
inače, uzeo sam onu najstariju čašu koja izgleda kao i sve ostale. -.-
This is the Zodiac speaking.
- john_constantine
zadnji put da idem tamo. Bio sam prije par tjedna tamo da iskoristimo kupone. Ali ono, kao da se hrana pogoršala. Naročito chickenburger koji sam zadnji put jeo. Više okus po ribi nego po piletini. A i druge burgere koje sam kupovao, nisu više tako dobri. Sladoled premrzli, a ima jeftinijih i boljih. Pomfrit preslan. Jedino gazirano valja.filmofil wrote:ja sam danas poslije treninga bio gladan ko pas i naravno, odem u mcdonalds.đaba mi treniranje kad nemam samokontrolu kad sam gladan.
Michel puši karu.
- Wendigo
ja volim otić jednom u mjesec - dva i satrati se.filmofil wrote:ja sam danas poslije treninga bio gladan ko pas i naravno, odem u mcdonalds.đaba mi treniranje kad nemam samokontrolu kad sam gladan.
inače, također imam problema s kontrolom... kad imam neku zanimaciju, mogu se paziti, ali me sjebe kad navečer gledam neki film ili seriju, automatski mi se jede nešto.
-
John_Ryder
- john_constantine
baš to... u toj situaciji radije uzmem jabuku ili neko voće. Nije da baš zadovolji, ali dovoljno onako da stavim nešto pod zube...Wendigo wrote:ja volim otić jednom u mjesec - dva i satrati se.filmofil wrote:ja sam danas poslije treninga bio gladan ko pas i naravno, odem u mcdonalds.đaba mi treniranje kad nemam samokontrolu kad sam gladan.
inače, također imam problema s kontrolom... kad imam neku zanimaciju, mogu se paziti, ali me sjebe kad navečer gledam neki film ili seriju, automatski mi se jede nešto.
Michel puši karu.
- john_constantine
probao danas kaki jabuku, 2 kn komad u konzumu...
baš sam se ono zajebao. Tek mi je cura poslije ispričala da ta jabuka mora nekoliko dana stajati inače je kao vosak. A skužio sam da je jabuka slađa na nekim dijelovima gdje je bila mekana. Baš ono sočna... A ništa, kupiti ću sutra još par komada i ostaviti preko vikenda na poslu da sazrije.
baš sam se ono zajebao. Tek mi je cura poslije ispričala da ta jabuka mora nekoliko dana stajati inače je kao vosak. A skužio sam da je jabuka slađa na nekim dijelovima gdje je bila mekana. Baš ono sočna... A ništa, kupiti ću sutra još par komada i ostaviti preko vikenda na poslu da sazrije.
Michel puši karu.
- Alastorus
Sarma...
Now I lay me down to sleep,
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
- maddjuro
I may be an idiot, but i am no fool.
- copycat
kako kuham isključivo zdravo, na naredbi doctora, mamicu mu njegovu...
evo kuhala sam puno toga.. ukratko izbacila sam SAV šečer i "ugljikodirate" (tijestenina, kruh, krumpir...itd) jedino od kruha što jeden jest onaj kruh iz DM-a bez glutena jer mislim da sam alergična na gluten jer kada god jeden bijelo brašno štucam ko da nema sutra a izgleda da i laktozu nepodnosim jer mi trbuh se napuše i skameni.
i sada jeden skoro prema paleo dijeti pa si zapisujem recepte (pogledaj za link ispod ako koga zanima)
moram priznati da nikad se bolje nisam osjećala
Tućem po mesu (i ribi) i povrću ko da nema sutra.. no moram priznati da ujutro sam vratila zob i zobne mekinje i vrlo zdrave ugljikohidrate + kefir (najzdraviji jogurt) + vrlo malo voća. (voće i te zdrave ugljikohidrate isključivo jedem za doručak dok mi probava radi najbolje)
Nikad ama baš nikad bolje se nisam osjećala.. jedem 4 puta na dana (manje obroke)
moram priznati da sam se oduševila kada sam napravila špagete bolonjez sa tjesteninom od tikvica ... ko da jeden tjesteninu (manestru) ali nije
evo kako izgleda

evo kuhala sam puno toga.. ukratko izbacila sam SAV šečer i "ugljikodirate" (tijestenina, kruh, krumpir...itd) jedino od kruha što jeden jest onaj kruh iz DM-a bez glutena jer mislim da sam alergična na gluten jer kada god jeden bijelo brašno štucam ko da nema sutra a izgleda da i laktozu nepodnosim jer mi trbuh se napuše i skameni.
i sada jeden skoro prema paleo dijeti pa si zapisujem recepte (pogledaj za link ispod ako koga zanima)
moram priznati da nikad se bolje nisam osjećala
Tućem po mesu (i ribi) i povrću ko da nema sutra.. no moram priznati da ujutro sam vratila zob i zobne mekinje i vrlo zdrave ugljikohidrate + kefir (najzdraviji jogurt) + vrlo malo voća. (voće i te zdrave ugljikohidrate isključivo jedem za doručak dok mi probava radi najbolje)
Nikad ama baš nikad bolje se nisam osjećala.. jedem 4 puta na dana (manje obroke)
moram priznati da sam se oduševila kada sam napravila špagete bolonjez sa tjesteninom od tikvica ... ko da jeden tjesteninu (manestru) ali nije
evo kako izgleda
Last edited by copycat on 02 Dec 2012, 15:54, edited 1 time in total.
- elrania
welcome to my life.
mada sam ja i meso izbacila (osim ribe povremeno). pokušala sam se držati nekih probiotika i kefira, al ne podnosim ni to nikak. pa ujutro neki müsli i rižino il bademovo mljeko. i da, ujutro! nisam godinama doručkovala, a sad kad si vrtim film unatrag, već koja 2-3 tjedna pojedem neš kad se probudim!
al potpis za ovo da se prije nisam nikad tako dobro osjećala nakon jela koje sad spremam.
mada sam ja i meso izbacila (osim ribe povremeno). pokušala sam se držati nekih probiotika i kefira, al ne podnosim ni to nikak. pa ujutro neki müsli i rižino il bademovo mljeko. i da, ujutro! nisam godinama doručkovala, a sad kad si vrtim film unatrag, već koja 2-3 tjedna pojedem neš kad se probudim!
al potpis za ovo da se prije nisam nikad tako dobro osjećala nakon jela koje sad spremam.
- copycat
Moj jedan prijatelj kao mora se mesa odreći pa sada postaje kao vegeterianac koji jede ribuelrania wrote:welcome to my life.
mada sam ja i meso izbacila (osim ribe povremeno). pokušala sam se držati nekih probiotika i kefira, al ne podnosim ni to nikak. pa ujutro neki müsli i rižino il bademovo mljeko. i da, ujutro! nisam godinama doručkovala, a sad kad si vrtim film unatrag, već koja 2-3 tjedna pojedem neš kad se probudim!![]()
Ja meso super podnostim ali voće i ugljikohidrate samo unosim ujutro da mi probava ne ode u kurac.. ali ostatak dana uživam u mesu, ribi i povrću
Trebamo osnovati club
"Our doctor said we could" ili "we eat no human food"
hahahahhahhahahah
- Wendigo
pećurke.