Filmski offtopic
-
olio
Re: Filmski offtopic
da,
ne koristim ga za piratizaciju (binaries), jesam prije jer sve izađe prvo tamo.
Chat, rasprave 'n stuff, oldschool forum.
Može se preko google grupa gledat, raspravljat
ne koristim ga za piratizaciju (binaries), jesam prije jer sve izađe prvo tamo.
Chat, rasprave 'n stuff, oldschool forum.
Može se preko google grupa gledat, raspravljat
- Asfodel
Odgovor je ne.
Kad god sam ns nesto nalijetala i citala znala sam se opeci kad sam uzimala preporuke filmova. Najbolje ih mi je uzimati ovdje ili od poznatih ljudi gdje onda one zaista imaju smisla, zbog poznavanja ukusa. To je sto se tice preporuka, a kod uobicajenih rasprava znalo mi je varirati od odlicnosti (manjinski) do iritacije ... vecinom zbog potpune zatvorenosti uma osoba koje se nazivaju snobovima (a ja se uvijek napalim sto mislim da cu nesto nauciti), a zapravo su cisti mainstream konzumenti s djecjim argumentima i apetitima.
Btw
Rip Mike Nichols
Kad god sam ns nesto nalijetala i citala znala sam se opeci kad sam uzimala preporuke filmova. Najbolje ih mi je uzimati ovdje ili od poznatih ljudi gdje onda one zaista imaju smisla, zbog poznavanja ukusa. To je sto se tice preporuka, a kod uobicajenih rasprava znalo mi je varirati od odlicnosti (manjinski) do iritacije ... vecinom zbog potpune zatvorenosti uma osoba koje se nazivaju snobovima (a ja se uvijek napalim sto mislim da cu nesto nauciti), a zapravo su cisti mainstream konzumenti s djecjim argumentima i apetitima.
Btw
Rip Mike Nichols
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Decadentor
znaci da nista ne propustam
Jos jedno pitanje....Postoji li neka stranica na kojoj se mogu gledati ili skidati stari europski filmovi? (pogotovo ceski i poljski)
@asf nisa upoznat sa radom i djelom Mike Nichols-a no to e se uskoro popraviti RIP svjedno
Jos jedno pitanje....Postoji li neka stranica na kojoj se mogu gledati ili skidati stari europski filmovi? (pogotovo ceski i poljski)
@asf nisa upoznat sa radom i djelom Mike Nichols-a no to e se uskoro popraviti RIP svjedno

- Michel
Mike Nichols je jeben redatelj. Obožavam Diplomca i još neke.
Za ćeške i poljske ne znam sad, ali znam da sam normalno skidao sa javnih torrenta.
Kieslowski je vrh, pogledao mu opus, odličan redatelj. Pogotovo trilogija boja i sad gledam dekaloga, moram ga nastavit.
Polanski je poljak isto. Nož u vodi mi je remek djelo.
Za ćeške i poljske ne znam sad, ali znam da sam normalno skidao sa javnih torrenta.
Kieslowski je vrh, pogledao mu opus, odličan redatelj. Pogotovo trilogija boja i sad gledam dekaloga, moram ga nastavit.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- lemonzoo
SurrealMoviez, Karagarga, Eurotorrents, ulozto.net...Decadentor wrote:znaci da nista ne propustam![]()
- Asfodel
Wee, hvala za ovo iznad, na normalnim torrentima sam zadnji put dobila popizditis kad mi je don't deliver us from evil stao na 90%
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Decadentor
Klasici se lako pronadu, no s malo rjedjim filmovima je vec malo teze.Michel wrote:Mike Nichols je jeben redatelj. Obožavam Diplomca i još neke.
Trilogija boja watchlistu, a dekalog vec skinut ceka svijetlost dana.
Polanskoga jako slabo gledam, no vec je normala da klasike uvjek zadnji otkrijem
Dankešrn, jel potreban invite na navedene stranica?lemonzoo wrote:SurrealMoviez, Karagarga, Eurotorrents, ulozto.net...Decadentor wrote:znaci da nista ne propustam![]()

- lemonzoo
na eutorrents nemam račun, ali svi ga spominju, valjda valja.
ulož je host, ali svi uploadani fajlovi su javni. tako da možeš naći većinu toga što je postavljeno preko njega.
mogu te pozvati na ova dva, daj mail da nije hotmail.
ulož je host, ali svi uploadani fajlovi su javni. tako da možeš naći većinu toga što je postavljeno preko njega.
- Decadentor
odlicno, (moj nick)(at)yahoo, hvala punolemonzoo wrote:na eutorrents nemam račun, ali svi ga spominju, valjda valja.

- Michel
Ne bih znao na koje misliš, ali dosta rijetkih samo normalno skinuo preko javnih.Decadentor wrote: Klasici se lako pronadu, no s malo rjedjim filmovima je vec malo teze.
Trilogija boja watchlistu, a dekalog vec skinut ceka svijetlost dana.
Polanskoga jako slabo gledam, no vec je normala da klasike uvjek zadnji otkrijem![]()
- lemonzoo
Poslao sam.
Karagarga je torrent s ratiom, ali ako ti je problem seedanje, možeš im skinuti barem 6 gb dok ti ne uspore brzinu. Ali kod njih se mogu zaraditi uploadi jer imaju Pot sekciju (potražnja titlova). Ja sam tako preveo jedan jugoslovenski film na engleski i to me drži.
SurrealMoviez je warez stranica i uvijek gledaju da imaju freeuser friendly linkove, tako da nećeš morati ukucavati kodove dok skidaš.
Nisam spomenuo CG (cinemaggedon), to je najbolja stranica za rijetke filmove, ali ne mogu te pozvati. Tu je još i PTP (PassThePopcorn) na kojem nemam račun. Za ruske filmove nije problem naći ništa, oni su rašireni. Ovo je ruska arhiva starijih filmova http://filmiki.arjlover.net/
Karagarga je torrent s ratiom, ali ako ti je problem seedanje, možeš im skinuti barem 6 gb dok ti ne uspore brzinu. Ali kod njih se mogu zaraditi uploadi jer imaju Pot sekciju (potražnja titlova). Ja sam tako preveo jedan jugoslovenski film na engleski i to me drži.
SurrealMoviez je warez stranica i uvijek gledaju da imaju freeuser friendly linkove, tako da nećeš morati ukucavati kodove dok skidaš.
Nisam spomenuo CG (cinemaggedon), to je najbolja stranica za rijetke filmove, ali ne mogu te pozvati. Tu je još i PTP (PassThePopcorn) na kojem nemam račun. Za ruske filmove nije problem naći ništa, oni su rašireni. Ovo je ruska arhiva starijih filmova http://filmiki.arjlover.net/
- Decadentor
@Michael http://www.imdb.com/title/tt0061879/?ref_=wl_li_tt http://www.imdb.com/title/tt0086585/ http://www.imdb.com/title/tt0078054/
Mozda se i mogu naci na javnim no imaju 1-2 seeda pa se nekad ni ne skinu....
@lemonzoo hvala jos jednom
Mozda se i mogu naci na javnim no imaju 1-2 seeda pa se nekad ni ne skinu....
@lemonzoo hvala jos jednom

- Michel
Spalovac mrtvol (1969) si moram skinut i pogledat. To je isti redatelj koji je napravio tu ljepoticu i zvijer koju si stavio, a mogao bih si i to skinuti. Dva horora, ionako mi je zadnji maraton horor maraton.
Jel Spalovac mrtvol (1969) sigurno horor?
Jel Spalovac mrtvol (1969) sigurno horor?
- john_constantine
na onoj ruskoj arhivi tako ionako ne možeš ništa gledati jer je youtube sve blokirao... 
Michel puši karu.
- lemonzoo