Što ste zadnje kupili??
- lord
- elrania
-
Ghrall
- elrania
- Wendigo
- A$H
dobila je 2 kile..Wendigo wrote:a kak se ti ne uspiješ zdebljati od svih ti pizza, slatkiša i mcd-a?elrania wrote:ljubicasti i zeleni kljuc, 10 dvda, kremu za ruke, spuzvicu za puder, nivea peeling, la roche-posay kremu i gel, pizzu, sok od narance i veliki monte.share the secret.
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- dragonheart
Baš...Wendigo wrote:a kak se ti ne uspiješ zdebljati od svih ti pizza, slatkiša i mcd-a?elrania wrote:ljubicasti i zeleni kljuc, 10 dvda, kremu za ruke, spuzvicu za puder, nivea peeling, la roche-posay kremu i gel, pizzu, sok od narance i veliki monte.share the secret.
I mene zanima,doduše ja sam Slavonac,pripadnik kulenožderaca i ljubitelj fast fooda,no kontam da me vožnja biciklom održava da ne izgledam ko krme
Doslovno bajsom prelazim po 10-ak kilometara dnevno ak ne i više.
A stara mi je još kuharica u jednom od boljih restorana u gradu takk da stvarno fino papam
No eto,premda nisam neki Fat Bastard,kontam si da će me s nekih 5 banki,ak nastavim ovak oprat neki infarkt....
Al jbga,ne pušim,ne pijem (osim sada u Varaždinu),ne drogiram se,pa čak ni kavu ne pijem....
It's not who I am underneath...
...but what I do that defines me.
http://dragonheart.blog.hr/
...but what I do that defines me.
http://dragonheart.blog.hr/
- Wendigo
ja počeo "normalno" jest u zadnje vrijeme, ne pazim više toliko i još sam izgubio 2 kile, lol.. hm, možda zbog bicikla isto kako i dragonhearth..A$H wrote:dobila je 2 kile..Wendigo wrote:a kak se ti ne uspiješ zdebljati od svih ti pizza, slatkiša i mcd-a?elrania wrote:ljubicasti i zeleni kljuc, 10 dvda, kremu za ruke, spuzvicu za puder, nivea peeling, la roche-posay kremu i gel, pizzu, sok od narance i veliki monte.share the secret.
- elrania
A$H wrote:dobila je 2 kile..Wendigo wrote:a kak se ti ne uspiješ zdebljati od svih ti pizza, slatkiša i mcd-a?elrania wrote:ljubicasti i zeleni kljuc, 10 dvda, kremu za ruke, spuzvicu za puder, nivea peeling, la roche-posay kremu i gel, pizzu, sok od narance i veliki monte.share the secret.
pa nisam ja nes ekstra mrsava... ima me malo u bokovima
@wendigo: mind power
po zimi pak redovito ne mogu vise od 2 srednja obroka na dan...
e da, upravo sam se vagala i kaze da sam izgubila te dve kile
Last edited by elrania on 20 Sep 2008, 11:28, edited 1 time in total.
- Wendigo
ja imam 84 sad (prije 3 mj. imao preko 90 i čak u jednom periodu 103elrania wrote:A$H wrote:dobila je 2 kile..Wendigo wrote: a kak se ti ne uspiješ zdebljati od svih ti pizza, slatkiša i mcd-a?share the secret.
![]()
pa nisam ja nes ekstra mrsava... ima me malo u bokovima![]()
@wendigo: mind power. a cak sam i ozbiljna sad... zacrtah si da bi mi idealna tezina trebala bit izmedu kojih 57 i 60 i uvijek sam tu negdje, kaj god da jela. doduse, malo preletim tih 60 po ljeti, jer puno vise jedem
po zimi pak redovito ne mogu vise od 2 srednja obroka na dan...
- elrania
- elrania
ja pak nemam nikakvih aktivnosti. na bicikl mi se ne da, na role jos manje, teretane ne podnosim... bas sam lijenadragonheart wrote:
Baš...
I mene zanima,doduše ja sam Slavonac,pripadnik kulenožderaca i ljubitelj fast fooda,no kontam da me vožnja biciklom održava da ne izgledam ko krme![]()
Doslovno bajsom prelazim po 10-ak kilometara dnevno ak ne i više.
A stara mi je još kuharica u jednom od boljih restorana u gradu takk da stvarno fino papam![]()
![]()
![]()
No eto,premda nisam neki Fat Bastard,kontam si da će me s nekih 5 banki,ak nastavim ovak oprat neki infarkt....
Al jbga,ne pušim,ne pijem (osim sada u Varaždinu),ne drogiram se,pa čak ni kavu ne pijem....
al sam zbilja zadovoljna sobom
ne pijem vise, samo pusim