Last Post Wins !!!11one
- Mshai
Svaki ti dao ak to uspijes rijesit u manje od ... sta ja znam... dva tjedna. Tisucu puzla na ovakve detalje od kuca... zivce ces ispizdit.metallicat wrote:evo ove puzzle kupila![]()
moja slika je tamnija i nebo puno izraženije, sa narančasto-rozim nijansama![]()
idem i ja sad, ako uspijem pogledat kaw do kraja![]()
noć![]()
[url=http://imageshack.us][img]http://img513.imageshack.us/img513/8495/sigbaza02za1.jpg[/img][/url]
- Mshai
Wendigo wrote:super je igra, čista petica ako se zanemare sitni bugovi.. sistem borbe je prejeben, tako da fight izgleda nešto slićno (a RPG je) kao Prince of Persia (ima dosta raznih comboa, rezanja glava, egzekucija itd..) grafički je savršena, a i priča je ful dobra. ja sam igrao do 18 lvla i nije mi se dalo više.. (inače mi sve brzo dosadi u zadnje vrijeme..)Mshai wrote:EEEee.... kakva je igra?! Dal da ju stavim na cuclanje?john_constantine wrote:jutro, idem ja igrati witcher.![]()
Screenshotovi i clipovi koje sam vidio izgledaju promising. No, da cujem rijec covjeka koji je zaigrao.
Zahvaljujem momci.john_constantine wrote:wendigo dobro kaže.Mshai wrote:EEEee.... kakva je igra?! Dal da ju stavim na cuclanje?john_constantine wrote:jutro, idem ja igrati witcher.![]()
Screenshotovi i clipovi koje sam vidio izgledaju promising. No, da cujem rijec covjeka koji je zaigrao.
Priča je odlična, makar je više naglasak na atmosferi jer se ne primjećuje baš previše glavna priča. Ali zato ima hrpa questova i glavni quest u kojem na kraj imaš izbor. Fora je samo što više nema crno bijelo, već je sve sivo što se vidi u situaciji odabira vještice ili ljudi koji ju žele spaliti. Da ne spoilam, he.
Akcija je odlično izvedena, u stilu diabla, isto klikaš mišem, ali u pravom trenutku da bi mogao izvoditi combo napade. A ima i osakaćivanja, ali valjda, ja igram na low detaljima tako da nisam siguran, ali postoje opaki fatalityi. Naročito ih je zabavno izvoditi na ljudima.Čudovišta imaju dosta novosti.
Sama igra pomalo podsjeća na morrowind, naročito alkemija. Svaki od likova koje susrećeš u igri ima svoju biografiju i nije samo sporedni NPC lik s kojim ćeš pričati. Chapteri su dosta dugi, ja sam još uvijek na chapter 2 nakon tjedan dana igranja.
Dodajmo tome miniigre kao vrlo zarazni poker na kocke ili tučnjave. Čak možeš ševiti i cure bilo koje rase i fantasy rase, i poslije dobivaš golišave karte za njih. Rješavanje questova nije neki veliki problem, mapa je dosta kompleksna, ali uvijek imaš pokazivaš smjera. A neke treba sam skužiti.
Questovi su onako klasik, donesi ono, donesi ono, razgovaraj s nekim. dijalozi su dosta dobri iako nije kao Kotor. Glavni lik je isto zanimljiv. Nema tu podjela dobra i zla, ali imaš mogućnost utjecaja na cijeli svijet što rezultira ponovnim igranjem i biranjem izbora.
Bugova ima, ali to se riješi patchevima. I obavezno usnimi novi patch 1.2 jer ubrzava loading ekran i optimizira igru za slabije kompjutore.
Eto, nakon jucernasnjeg cjelonocnog izbivanja vratio se jutros kuci i vidio lijepo iznenadjenje - the Witcher has finished downloading. Pozdravljam se svijete, nema me vise.
[url=http://imageshack.us][img]http://img513.imageshack.us/img513/8495/sigbaza02za1.jpg[/img][/url]
- carver
- metallicat
- carver
- carver
-
John_Ryder
- carver
-
John_Ryder
- carver
-
John_Ryder