Što mi je izmamilo smješak danas?
- john_constantine
- Inferno
Re: Što mi je izmamilo smješak danas?
koje su ovo diskusije sam sa sobom ko Norman Bates s mamom
mislim da već budalu nisam vidio
mislim da već budalu nisam vidio
- hitman_4
tražimo ženu za constantina rydericu. constantin ryderica nudi potencijalnoj ženi(nebitno kako izgleda, nema kriterija) zajednicki život sa mamom, tatom, bratom i constantinom rydericom. Sam constantin ryderica ima 45 godina, radi kao skladišni programator sa plaćom na mjesecnoj bazi, ali se ne hvali time

- john_constantine
Kaže mi majmun koji se slika mobitelom na špiglu...hitman_4 wrote: ↑11 May 2023, 12:48tražimo ženu za constantina rydericu. constantin ryderica nudi potencijalnoj ženi(nebitno kako izgleda, nema kriterija) zajednicki život sa mamom, tatom, bratom i constantinom rydericom. Sam constantin ryderica ima 45 godina, radi kao skladišni programator sa plaćom na mjesecnoj bazi, ali se ne hvali time
![]()
Michel puši karu.
- Inferno
Mihaela je negdje objavila svoju sliku? ufff to mora da je gadno
- john_constantine
Ma imam mihaelovu sliku, ali se ne želim spustiti na njegovu razinu. Ipak sam kulturan čovjek.
Michel puši karu.
- Inferno
Joj ajd objavi, napravit cu odlicne memove na budalujohn_constantine wrote: ↑11 May 2023, 13:27Ma imam mihaelovu sliku, ali se ne želim spustiti na njegovu razinu. Ipak sam kulturan čovjek.![]()
- Michel
Ma ti imaš moj kuracjohn_constantine wrote: ↑11 May 2023, 13:27Ma imam mihaelovu sliku, ali se ne želim spustiti na njegovu razinu. Ipak sam kulturan čovjek.![]()
S druge strane, tvoje slike su nam svima poznate gdje izgledaš 10 godina stariji kao 50godišnjak a tek ona slika kak ležiš na krevetu sa mačkom
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- Michel
Hahahahahhitman_4 wrote: ↑11 May 2023, 12:48tražimo ženu za constantina rydericu. constantin ryderica nudi potencijalnoj ženi(nebitno kako izgleda, nema kriterija) zajednicki život sa mamom, tatom, bratom i constantinom rydericom. Sam constantin ryderica ima 45 godina, radi kao skladišni programator sa plaćom na mjesecnoj bazi, ali se ne hvali time
![]()
- hitman_4
totalno se upalio
zakljucili smo da su ryderica i constantin jedna te ista osoba, programator koji zgrče lovu je retardirani constantinov brat. cijela obitelj zlostavlja forum
M ti samo nastavi razotkrivati, očekujem još cringe creepy postova
zakljucili smo da su ryderica i constantin jedna te ista osoba, programator koji zgrče lovu je retardirani constantinov brat. cijela obitelj zlostavlja forum
M ti samo nastavi razotkrivati, očekujem još cringe creepy postova

-
John_Ryder
E sad si stvarno pretjerao sa ovime...možemo si međusobno jebat mater i govorit si pederčino,itd. ali u neke stvari se ne dira.
- Inferno
Mislim da je dokazao da njegova retardiranost i mentalna bolest nema granica, on je ono dijete kojega su školi svi tukli i zajebavali, ali ti ga nije bilo žao jer je bio toliko glup da je zaslužio.
- Michel
On pretjerao? Pa ti si njemu i meni jebao majku i oca te pisao svakakve gadarije i jebnanje obitelji nije normalno. Ja te nisam niti jednom uvrijedio, samo govorim da imaš ta dva klona a i više jer sam prilično siguran da ti je i Elrania klon jer se sve slaže pošto si sa svojim drugim klonom Consom govorio više puta kako se voliš oblačiti u žensku odjeću.John_Ryder wrote: ↑11 May 2023, 14:34E sad si stvarno pretjerao sa ovime...možemo si međusobno jebat mater i govorit si pederčino,itd. ali u neke stvari se ne dira.
![]()
I da, raskrinkavanje se nastavlja.
-
John_Ryder
Cons ima brata koji ima downow sindrom, i to je tu i rekao.Michel wrote: ↑11 May 2023, 14:55On pretjerao? Pa ti si njemu i meni jebao majku i oca te pisao svakakve gadarije i jebnanje obitelji nije normalno. Ja te nisam niti jednom uvrijedio, samo govorim da imaš ta dva klona a i više jer sam prilično siguran da ti je i Elrania klon jer se sve slaže pošto si sa svojim drugim klonom Consom govorio više puta kako se voliš oblačiti u žensku odjeću.John_Ryder wrote: ↑11 May 2023, 14:34E sad si stvarno pretjerao sa ovime...možemo si međusobno jebat mater i govorit si pederčino,itd. ali u neke stvari se ne dira.
![]()
I da, raskrinkavanje se nastavlja.
Znači sram te može biti, sa kojeg god profila si se javio.
PUJ!
- Michel
Pa rekao je čovjek samo istinu, zar je nešto slagao? Gdje mu je brata vrijeđao? I sam kažeš da ima brata koji je mentalno zaostao i rekao je istinu da zlostavljaš forum sa svojim klonovima. Puno je gore ovo što si ti nama napisao a to je jebanje oca i majke evo tu

A ima još takvih primjera. Hitman nigdje nije vrijeđao dok s druge strane ti nama jebeš sve i vrijeđaš. Tebi su moralni kompasi totalno poremećeni Domagoje

A ima još takvih primjera. Hitman nigdje nije vrijeđao dok s druge strane ti nama jebeš sve i vrijeđaš. Tebi su moralni kompasi totalno poremećeni Domagoje