Ok, ja isto.
Sport
-
Re: Sport
Luka Modrić najveći ikada, Dinamova škola! Uriniranje po hejterima (ajdukovci propali, srbijanci).
- Michel
Hrvatska jučer slaba, samo 1:0 protiv slabe i nebitne Poljske. Onaj Matanović nevjerojatan panj. Lik ne zna štopati niti pogoditi okvir gola. Tjeraj to dalje. Čaleta Car jučer naš najbolji obrambeni što i ne čudi kad je ludi Dalmoš, ima gene za razliku od kujica iz Zagreba. Ostali realno slabi, ljudi dižu onu prevaru Modrića a gol koji je zabio je čista sreća pobjegao mu lopta preko noge baš se vidjelo. Ostatak utakmice slab, samo dodavanje prvome do sebi
Zato je Kovačić bio odličan jučer, otvaranje prostora.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
-
Michel wrote: ↑09 Sep 2024, 09:41Hrvatska jučer slaba, samo 1:0 protiv slabe i nebitne Poljske. Onaj Matanović nevjerojatan panj. Lik ne zna štopati niti pogoditi okvir gola. Tjeraj to dalje. Čaleta Car jučer naš najbolji obrambeni što i ne čudi kad je ludi Dalmoš, ima gene za razliku od kujica iz Zagreba. Ostali realno slabi, ljudi dižu onu prevaru Modrića a gol koji je zabio je čista sreća pobjegao mu lopta preko noge baš se vidjelo. Ostatak utakmice slab, samo dodavanje prvome do sebi
Jel ti se još cijedi mokraća po faci koliko te Modrić zapišao?
- Inferno
Ajde reci nam odaklen su tvoji geni? Beograd? Niš? Istambul?Michel wrote: ↑09 Sep 2024, 09:41Hrvatska jučer slaba, samo 1:0 protiv slabe i nebitne Poljske. Onaj Matanović nevjerojatan panj. Lik ne zna štopati niti pogoditi okvir gola. Tjeraj to dalje. Čaleta Car jučer naš najbolji obrambeni što i ne čudi kad je ludi Dalmoš, ima gene za razliku od kujica iz Zagreba. Ostali realno slabi, ljudi dižu onu prevaru Modrića a gol koji je zabio je čista sreća pobjegao mu lopta preko noge baš se vidjelo. Ostatak utakmice slab, samo dodavanje prvome do sebi
-
https://www.24sata.hr/sport/iznenadni-o ... tpage-home
AAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA Kakva komedija od kluba
AAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA Kakva komedija od kluba
- Michel
Ljudi, ne znam jeste li vidjeli ovaj fenomenalan potez Nadzornog Odbora od strane Hajduka i našeg predsjednika. Otkaz su dali sramoti zvan Nikola Kalinić
napokon, tako se to radi, pokazali smo da smo klub sa kičmom i da znamo što radimo za razliku od kujica iz Zagreba koji su mafijaši, a Velimir Zajec ima karizmu kao kap vode. Čovjek je mutan da mutniji ne može biti, okružen sa mafijom, već potplaćuje sudce.
Koliko je fenomenalan potez ovo sa Kalinićem govori činjenica da svi navijači podržavaju taj otkaz.
Kujicama iz Zagreba se tresu gaće jer dolazimo po pobjedu

Koliko je fenomenalan potez ovo sa Kalinićem govori činjenica da svi navijači podržavaju taj otkaz.
Smjena Kalinića mi je skroz ok... ispa je u par navrata klaun i prijelazni rok nije ozbiljno odradio. Mislim da on jednostavno nije za SD i to je to
ode kale,nadam se da ce i zaja.
dovest par skauta i ozbiljnog sportskog.
Smijenjen NK9
VELIK SI HAJDUCE
Ovo samo veliki klubovi mogu
Sta sam ja rekao
jedna od najvecih gresaka Hajduka,imenovanje SD ovog kretencica...
zbogom i mars u 3 pm
Kale je uvijek bio redikul
Kujicama iz Zagreba se tresu gaće jer dolazimo po pobjedu

-
Michel wrote: ↑12 Sep 2024, 19:53Ljudi, ne znam jeste li vidjeli ovaj fenomenalan potez Nadzornog Odbora od strane Hajduka i našeg predsjednika. Otkaz su dali sramoti zvan Nikola Kalinićnapokon, tako se to radi, pokazali smo da smo klub sa kičmom i da znamo što radimo za razliku od kujica iz Zagreba koji su mafijaši, a Velimir Zajec ima karizmu kao kap vode. Čovjek je mutan da mutniji ne može biti, okružen sa mafijom, već potplaćuje sudce.
Smjena Kalinića mi je skroz ok... ispa je u par navrata klaun i prijelazni rok nije ozbiljno odradio. Mislim da on jednostavno nije za SD i to je toode kale,nadam se da ce i zaja.
dovest par skauta i ozbiljnog sportskog.Smijenjen NK9
VELIK SI HAJDUCE
Ovo samo veliki klubovi moguSta sam ja rekao
jedna od najvecih gresaka Hajduka,imenovanje SD ovog kretencica...
zbogom i mars u 3 pmKale je uvijek bio redikul
Kujicama iz Zagreba se tresu gaće jer dolazimo po pobjedu![]()
Ni Istri se ne tresu gaće od vas magaraca AHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA
-
Ajmo ljudi prognozirajte večerašnji ishod derbija najvećeg Hrvatskog kluba Dinama iz Zagreba i smiješnog klubčića iz splita ajduka čiji navijači žive u iluziji.
Ja kažem Dinamo pobjeđuje kao plitak potok.Lakši trening pred okršaj sa Europskim velikanom Bayernom u najmoćnijem i najelitnijem natjecanju u Europi, rezervirano samo za prvake i najjače,najveće,najbogatije klubove u svojim državama.
Ja kažem Dinamo pobjeđuje kao plitak potok.Lakši trening pred okršaj sa Europskim velikanom Bayernom u najmoćnijem i najelitnijem natjecanju u Europi, rezervirano samo za prvake i najjače,najveće,najbogatije klubove u svojim državama.
- Michel
Vidim kujice iz Zagreba pobjegli u mišju rupu pred najvećim Hrvatskim klubom
Još sam pod dojmom, dosad je trajao vatromet u Zaprešiću gdje ima dosta Hajdukovaca. Drhtim od sreće, sutra će biti izvještaj o utakmici i kako sam je doživio i što nam donosi budućnost.
Hajduk živi vječno!

Još sam pod dojmom, dosad je trajao vatromet u Zaprešiću gdje ima dosta Hajdukovaca. Drhtim od sreće, sutra će biti izvještaj o utakmici i kako sam je doživio i što nam donosi budućnost.
Hajduk živi vječno!
- Michel
Ljudi, znam da čekate moj izvještaj sa jučerašnje utakmice i ispričavam se na čekanju ali imao sam dosta posla i sklapanja novih ugovora sa ljudima. Pare ide, život je tu da se uživa znate i sami kako je. Uglavnom, evo izvještaj.
dinamo - HAJDUK - 0:1
dinamo je žutim slovima jer smo se realno jučer popišali po njoj, a HAJDUK crvenim jer u nama ključa Jugoslavenska krv.
Otkuda krenuti. Ajmo prvo pohvaliti najbolju i najstariju navijačku grupu, a to je Torcida. Opet smo im ga dali na njihovom terenu. Toliko prekrasne bakljade, stvarno su majstori za takve stvari.
Treća pohvala ide našem Isusu, Livaji koji je uvjerljivo najbolji Hrvatski nogometaš i jučer je popišao dinamove kujice.
Zamislite sad da Hajduk ima proračun i toliko para kao dinamo, jel znate di bi mi bili. Pa mi bi igrali bez problema ligu prvaka i svake godine dolazili najmanje do četvrtfinala do kojeg smo dolazili čak triput u našoj povijesti za razliku od popišanaca koji nikad nisu prošli grupu. Pobijedili smo Golijata ljudi moji i veselite se tome. Stvara se nešto veliko, ta atmosfera, ta dominacija. Pa rekao sam da pobjeđujemo, sve očekivano. I sada se onda popišanci čude otkuda to i smiju se našim izjavama. A jesmo im zabili. Ne da smo ukrstili zajedno mačeve već smo im ga zabili.

dinamo - HAJDUK - 0:1
dinamo je žutim slovima jer smo se realno jučer popišali po njoj, a HAJDUK crvenim jer u nama ključa Jugoslavenska krv.
Otkuda krenuti. Ajmo prvo pohvaliti najbolju i najstariju navijačku grupu, a to je Torcida. Opet smo im ga dali na njihovom terenu. Toliko prekrasne bakljade, stvarno su majstori za takve stvari.
Druga pohvala ide našem Kralju, našem Dragulju, našem Čoviku, a to je Gattuso. Školovao je propalog Jakira i napravio dar mar. Polako ali sigurno stvara obrambeni stroj koji će dugo dominirati HNL travnjacima. Njegov intervju.Koja dominacija u njihovom gradu njihovom stadionu️️️
Treća pohvala ide našem Isusu, Livaji koji je uvjerljivo najbolji Hrvatski nogometaš i jučer je popišao dinamove kujice.
Zamislite sad da Hajduk ima proračun i toliko para kao dinamo, jel znate di bi mi bili. Pa mi bi igrali bez problema ligu prvaka i svake godine dolazili najmanje do četvrtfinala do kojeg smo dolazili čak triput u našoj povijesti za razliku od popišanaca koji nikad nisu prošli grupu. Pobijedili smo Golijata ljudi moji i veselite se tome. Stvara se nešto veliko, ta atmosfera, ta dominacija. Pa rekao sam da pobjeđujemo, sve očekivano. I sada se onda popišanci čude otkuda to i smiju se našim izjavama. A jesmo im zabili. Ne da smo ukrstili zajedno mačeve već smo im ga zabili.