Što mi je izmamilo smješak danas?
- john_constantine
Re: Što mi je izmamilo smješak danas?
Jebote, koji si ti bolesnik. Isti si kurac kao govnari koji su napali jamesa gunna radi grijeha mladosti.
I fakat je ovo uznemirujuće. Tražiti prastare postove prije deset godina.
I fakat je ovo uznemirujuće. Tražiti prastare postove prije deset godina.
Michel puši karu.
- john_constantine
Evo i linka gdje je taj post.
https://www.forum.hr/showthread.php?t=158455
Shvaćate o kakvom se bolesniku radi kad ima vremena i volje kopati stare postove. Jbg, bio sam mlad i blesav. Kaj sad?
Tako da mi michel možeš popušiti kurac što se mene tiče.
Inače, bolesniče, tada sam imao 17 godina.
Inače creepy stalkeru, ljudi se mijenjaju kroz život. A idioti poput tebe ostaju idioti i dalje.
https://www.forum.hr/showthread.php?t=158455
Shvaćate o kakvom se bolesniku radi kad ima vremena i volje kopati stare postove. Jbg, bio sam mlad i blesav. Kaj sad?
Inače creepy stalkeru, ljudi se mijenjaju kroz život. A idioti poput tebe ostaju idioti i dalje.
Michel puši karu.
- hitman_4
kako nam se constantanin uznemirio, bolesnik sa svim svojim profilima ima oko 90 000 postova
M puna podrška u razotkrivanju
al kako se pogubio u lažima, kaže da je 2006- imao 17 godina haahah kak onda danas ima 45
M puna podrška u razotkrivanju
al kako se pogubio u lažima, kaže da je 2006- imao 17 godina haahah kak onda danas ima 45

- john_constantine
- Michel
Wrong answer jer https://www.horrorhr.com/tamnica/viewto ... 548#p22548john_constantine wrote: ↑11 May 2023, 08:00

1984. godište koje je 2006. imalo 17 godina
I nisam ja creepy stalker, ja te samo razotkrivam. Ovo što ti radiš odkad si na forumu je jebeno creepy. Zamisli da imate kćer koja je na forumu i zamislite da se registrira neki lik koji kao razlog zašto je na forumu kaže da još nije dobio sliku od vaše kćeri i da je zbog toga na forumu
I ja te ne vrijeđam, ti cijelo vrijeme mene vrijeđaš čisto sa bude zapisano i ovo sad ide u onu face grupu od 17 tisuća članova automatski stavljam baš me zanima što će ekipa reći.
Hvala na podršci, ima tu stvarno stvari za ludnicu što je radio. Bolesnoooo je koliko ima postova sa svim svojim klonovima.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- john_constantine
Ti si idiotMichel wrote: ↑11 May 2023, 10:06Wrong answer jer https://www.horrorhr.com/tamnica/viewto ... 548#p22548john_constantine wrote: ↑11 May 2023, 08:00
1984. godište koje je 2006. imalo 17 godinakakav lažov ovo je samo jedan u nizu dokaza da si lažovčina. Ejjj a daj pročitajte zbog čega je na forumu tad je imao 22/23 godine napisao je zato što n ije dobio sliku od jedne forumašice ajme meni ovo je jezivo i bolesnooo
![]()
I nisam ja creepy stalker, ja te samo razotkrivam. Ovo što ti radiš odkad si na forumu je jebeno creepy. Zamisli da imate kćer koja je na forumu i zamislite da se registrira neki lik koji kao razlog zašto je na forumu kaže da još nije dobio sliku od vaše kćeri i da je zbog toga na forumupolicija bi se tu odmah uključila. Ako je raskrinkavanje tebe i tvojih klonova creepy, onda što je ovo što ti radiš
![]()
I ja te ne vrijeđam, ti cijelo vrijeme mene vrijeđaš čisto sa bude zapisano i ovo sad ide u onu face grupu od 17 tisuća članova automatski stavljam baš me zanima što će ekipa reći.
Hvala na podršci, ima tu stvarno stvari za ludnicu što je radio. Bolesnoooo je koliko ima postova sa svim svojim klonovima.
Michel puši karu.
- hitman_4
a vidi ga što se napalio u nastavku teme pisao gluposti udaj se za mene haha teški cringe. progonio ženske forumašice kao što progoni roditelje od bivše. Michel mislim da je lagao o godištu, prije da je 78. tako da creep stvarno ima 45 godinaMichel wrote: ↑11 May 2023, 10:06Wrong answer jer https://www.horrorhr.com/tamnica/viewto ... 548#p22548john_constantine wrote: ↑11 May 2023, 08:00
1984. godište koje je 2006. imalo 17 godinakakav lažov ovo je samo jedan u nizu dokaza da si lažovčina. Ejjj a daj pročitajte zbog čega je na forumu tad je imao 22/23 godine napisao je zato što n ije dobio sliku od jedne forumašice ajme meni ovo je jezivo i bolesnooo
![]()
I nisam ja creepy stalker, ja te samo razotkrivam. Ovo što ti radiš odkad si na forumu je jebeno creepy. Zamisli da imate kćer koja je na forumu i zamislite da se registrira neki lik koji kao razlog zašto je na forumu kaže da još nije dobio sliku od vaše kćeri i da je zbog toga na forumupolicija bi se tu odmah uključila. Ako je raskrinkavanje tebe i tvojih klonova creepy, onda što je ovo što ti radiš
![]()
nastavi ga razokrivati

- Michel
Zbilja ovo kad čitam što je sve pisao jako jako creepy. Ma i ja se sjećam da je pisao da ima 45 godina, a i na slici izgleda zbilja staro 
- hitman_4
evo jedan iz 2017. nježna dušica constantin rydericaPozdrav
Muško, 33 godine(zapravo 38), živim u Zagorju i već skoro deset godina radim u Varaždinu. Ove godine se selim u Varaždin čime ću imati više mogućnosti. Tražim žensku osobu za ozbiljnu vezu i zajednički život. Poučen iskustvima, za sebe znam da sam mirna i nježna osoba. Ovisno o raspoloženju, volim raditi na vrtu, biti vani u prirodi ili otići u mrak kina poslije posla. Volim slušati druge jer time učim nova iskustva, korisne savjete. A mene samo pitaj o vampirima i vukodlacima, razbrbljam se. Imam kolekciju i dok mogu, nadopunjavati ću je. Većinom strip albumi, igre i filmovi da budu komplet. To je moj osobni gušt. Volim životinje i planiram opet imati mačku ili psa kad se smjestim u novi prostor. Nemam previše ambicija, zanima me samo da imam redovitu plaću, plaćene račune, miran život s više manje svojim problemima i obavezama.
Nemam nekih kriterija, izgled mi nije toliko bitan. Bitno mi je da si zadovoljna sobom, da znaš što želiš i da se voliš opustiti poslije posla ili preko vikenda. Godine preferiram od 28 na dalje. Ne smeta mi ništa dok tebi ne smeta i to što drugi misle o meni. U vezi zajedničkog života ako do toga dođe, ne treba se brigati za mene. Dovoljno sam star i iskusan, jedino bi htio da noću mogu spavati bez slušnih aparatića.
Usput, tražim i novo društvo u Varaždinu. Muško ili žensko za prijateljstvo. Interesi su mi filmovi, stripovi, serije, ps4, vrt, puzzle, knjige i slično. Nisam osoba za večernje izlaske, ali volim se družiti na pijači poslije posla, putovati ili društvene igre. Ili pomagati. Tako da, ako vas zainteresira oglas, slobodno se javite.

- Michel
Ček ček, kaže 33 ali zapravo 38
kako bolesnoooo nije mi jasno što nije siguran u svoje rođenje ili brže stari u čem je caka. Bilo kako bilo, meni je ovo jezivo i strašno, toliko da se stvarno bojim te osobe jer je nepredvidljiv i problematičan.
Ne ne mogu, jer čitam sad ovo i meni je ovo strašno zabrinjavajuće pazi ti to nema ambicija ali želi po prvi puta naći curu koja će se brinuti o njemu. 33/38 godina i pitajte me o vampirima i vukodlacima
kao neki nedojebani klinac od 13 godina.
Ne ne mogu, jer čitam sad ovo i meni je ovo strašno zabrinjavajuće pazi ti to nema ambicija ali želi po prvi puta naći curu koja će se brinuti o njemu. 33/38 godina i pitajte me o vampirima i vukodlacima
- john_constantine
Jebote, pa ti si fakat jebeni idiot.Michel wrote: ↑11 May 2023, 10:46Ček ček, kaže 33 ali zapravo 38kako bolesnoooo nije mi jasno što nije siguran u svoje rođenje ili brže stari u čem je caka. Bilo kako bilo, meni je ovo jezivo i strašno, toliko da se stvarno bojim te osobe jer je nepredvidljiv i problematičan.
Ne ne mogu, jer čitam sad ovo i meni je ovo strašno zabrinjavajuće pazi ti to nema ambicija ali želi po prvi puta naći curu koja će se brinuti o njemu. 33/38 godina i pitajte me o vampirima i vukodlacimakao neki nedojebani klinac od 13 godina.
Da te nema, trebalo bi te izmisliti.
Možeš izmišljati koliko hoćeš, ali za mene si IDIOT. Razumiješ? IDIOT....
Michel puši karu.
- hitman_4
pod zajednicki život je zaboravio naglasiti da to podrazumjeva zajednički život sa mamom, tatom, bratom i constantinom rydericom
Nemam nekih kriterija, izgled mi nije toliko bitan - ahahahha
Dovoljno sam star i iskusan, jedino bi htio da noću mogu spavati bez slušnih aparatića. - priznaje da je star, a i ovo drugo baš awwww
Imam kolekciju i dok mogu, nadopunjavati ću je - creep ima kolekciju
constantin ryderica
Nemam nekih kriterija, izgled mi nije toliko bitan - ahahahha
Dovoljno sam star i iskusan, jedino bi htio da noću mogu spavati bez slušnih aparatića. - priznaje da je star, a i ovo drugo baš awwww
Imam kolekciju i dok mogu, nadopunjavati ću je - creep ima kolekciju
constantin ryderica

- Michel
Pa hvalio se da ima kolekciju svinjskih jezika koje kupi, skuha i stavi u ulje i u tegle ali ih ne jede samo mu stoje u zasebnom frižideru a ako to ima tko zna što sve ima.
- john_constantine
Dajte si obrišite spermu s lica. Nisam ja kriv što ste se napalili ns mene i kurca moga. 
Michel puši karu.
- john_constantine