Last Post Wins !!!11one
- john_constantine
Je li netko gledao film prije nekoliko tjedna u subotu? Tjelesna straža. Bio je Denzel washintgon i neka djevojčica, i mislio sam da se film u originalu zove Inside man. I skinuo sam film, onda vidim da glumi i Williem Dafoe, a i da je redatelj Spike lee, i da priča nekako ne odgovara. Sada mi nije jasno jesam li skinuo pravi film ili je to neki drugi? I kako se onda zove onaj film u originalu?
Bar je dobar film, jebi ga, pa ga nisam bezveze skidao.
Michel puši karu.
- Aryx
nemam blage veze .... ali ja sada skidam animirani crtic koji sam gledao nak klinac i to mi je jedan od najdrazih crtica "Ptica i kralj" onaj francuski , jel gledao tko ?
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- john_constantine
- Dragonrage
Zajebo si se....john_constantine wrote:Je li netko gledao film prije nekoliko tjedna u subotu? Tjelesna straža. Bio je Denzel washintgon i neka djevojčica, i mislio sam da se film u originalu zove Inside man. I skinuo sam film, onda vidim da glumi i Williem Dafoe, a i da je redatelj Spike lee, i da priča nekako ne odgovara. Sada mi nije jasno jesam li skinuo pravi film ili je to neki drugi? I kako se onda zove onaj film u originalu?
"Inside man" je jedan film, taj koji si ti skinuo, i kod nas je preveden jedostavno Insajder, dok je Tjelesna straža, ovo što ti tražiš, u originalu "Man on Fire" sasvim drugi fim kojeg je režirao Tonny Scott
Inače, navodno su oba filma fenomenalna, s tim da za "Man on Fire" znam da je odličan jer sam ga gledao i svakako preporučam (jedan od rijetkih filmova nakon 2000 koje bih bez problema svima preporučio za pogledati), a "Inside man" još nisam, tek sam ga nedavno nabavio, no svi ga hvale...uključujuči i tebe hehe...
- john_constantine
- Aryx