Ja i moja mama smo freakovi za knjigama tako da su to našeBoby wrote:Jiggy, jesu to tvoje knjige za čitanje na slici s onom papigom ili imaš nekog straijeg tko to čita?
Last Post Wins !!!11one
- jigsaw
- dodo
neznam kako mi je pobjeglo da je fiolm tv stavio ali nema veze.jigsaw wrote:Ne vjerujem i ja sam mislio da je muško pa sam ga zvao Đuro, a na kraju je ispalo žensko pa je Đuricadodo wrote:@film tv i ja isto imam onakvu nimfu zvao sam ga roki jer sam mislio da je muško ali nakon dvije godine ispalo je daje ženka pa je sad rokica
a što se tiče nimfe ljudi koji su mi prodali su rekli da je muški i zajebali me zato što samo muški znaju puno pričati ah jebiga a moja zna samo lajat ko pas
- jigsaw
Moja ne zna ni to, zna samo jedan ton ispustitidodo wrote:neznam kako mi je pobjeglo da je fiolm tv stavio ali nema veze.jigsaw wrote:Ne vjerujem i ja sam mislio da je muško pa sam ga zvao Đuro, a na kraju je ispalo žensko pa je Đuricadodo wrote:@film tv i ja isto imam onakvu nimfu zvao sam ga roki jer sam mislio da je muško ali nakon dvije godine ispalo je daje ženka pa je sad rokica
a što se tiče nimfe ljudi koji su mi prodali su rekli da je muški i zajebali me zato što samo muški znaju puno pričati ah jebiga a moja zna samo lajat ko pasjer je pokupila to u naselju gdje živim.
- dodo
Ma možeš je naučit nije bed ja kad sam čuo u početku da je počela lajat onda sam joj snimio pse kako laju i puštao joj to neko vrijeme pa sad zna a još zna i fučkat ono kad zoveš nekog nemogu ti sad objasnit ali recimo fiju fit ako ti to šta značijigsaw wrote:Moja ne zna ni to, zna samo jedan ton ispustitidodo wrote:neznam kako mi je pobjeglo da je fiolm tv stavio ali nema veze.jigsaw wrote: Ne vjerujem i ja sam mislio da je muško pa sam ga zvao Đuro, a na kraju je ispalo žensko pa je Đurica
a što se tiče nimfe ljudi koji su mi prodali su rekli da je muški i zajebali me zato što samo muški znaju puno pričati ah jebiga a moja zna samo lajat ko pasjer je pokupila to u naselju gdje živim.
![]()
- jigsaw
dodo wrote:Ma možeš je naučit nije bed ja kad sam čuo u početku da je počela lajat onda sam joj snimio pse kako laju i puštao joj to neko vrijeme pa sad zna a još zna i fučkat ono kad zoveš nekog nemogu ti sad objasnit ali recimo fiju fit ako ti to šta značijigsaw wrote:Moja ne zna ni to, zna samo jedan ton ispustitidodo wrote: neznam kako mi je pobjeglo da je fiolm tv stavio ali nema veze.
![]()
- dodo
Pa nisam ti mogao drukčije objasnitjigsaw wrote:dodo wrote:Ma možeš je naučit nije bed ja kad sam čuo u početku da je počela lajat onda sam joj snimio pse kako laju i puštao joj to neko vrijeme pa sad zna a još zna i fučkat ono kad zoveš nekog nemogu ti sad objasnit ali recimo fiju fit ako ti to šta značijigsaw wrote: Moja ne zna ni to, zna samo jedan ton ispustiti![]()
![]()
![]()
-
John_Ryder
Najbolji trailer koji sam gledao,prebrutalno jednostavno.
http://link.brightcove.com/services/pla ... 1182709716
- jigsaw
DobarJohn_Ryder wrote:Najbolji trailer koji sam gledao,prebrutalno jednostavno.