Sport

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
John_Ryder

Re: Sport

Post by John_Ryder » 20 Aug 2024, 23:01

DINAMO ZAGREB NAJMOĆNIJI,NAJJAČI I NAJBOLJI KLUB, ne samo u Hr, nego i šire! Kakvo uriniranje po hejterima :supz:

Michel

Post by Michel » 20 Aug 2024, 23:25

Atomski Dinamo :prayer: Hajduk se može samo sramiti koliko su loši i nikad neće biti kao ovakav Dinamo
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

Inferno

Post by Inferno » 21 Aug 2024, 11:15

Michel wrote:
20 Aug 2024, 23:25
Atomski Dinamo :prayer: Hajduk se može samo sramiti koliko su loši i nikad neće biti kao ovakav Dinamo
Pola sata navijaš za hajduk pa pola sata za dinamo :lol: ti glasovi u glavi nikako da se dogovore mihaela?

John_Ryder

Post by John_Ryder » 24 Aug 2024, 23:29

DINAMO MELJE SVE REDOM! KAKAV STROJ! KAKVA MOĆ!

John_Ryder

Post by John_Ryder » 28 Aug 2024, 20:36

OJJJ DINAMO KAKO MOĆAN LI SI, NAJVEĆI NAJJAČI KLUB ALE ALEEEE

Michel

Post by Michel » 28 Aug 2024, 20:50

Kakav klub :shock: :rock: vidim ih sigurno među favoritima za ligu prvaka. Svi igrači su dobro, nevjerojatno dobro izbalansiran tim.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 28 Aug 2024, 22:04

Grupa se prolazi ove sezone!

Michel

Post by Michel » 28 Aug 2024, 22:06

Grupa od 32 kluba :rock:

Michel

Post by Michel » 31 Aug 2024, 22:42

Ooo Hajdučeeee, ooo Hajdučeee :supz: vrhunska i bitna pobjeda za nas. Bravo za Livaju, Rakitiću na odličnoj utakmici i jako dobrom golmanu. Gatuso lagano ujigrava stroj, dečki iz Zagreba bi se trebali početi brinuti. Sviđa mi se i ta lepršava igra danas, moglo je biti komotno 3, 4 razlike. Navijači super, atmosfera top. Idemo dalje!

John_Ryder

Post by John_Ryder » 31 Aug 2024, 23:06

Michel wrote:
31 Aug 2024, 22:42
Ooo Hajdučeeee, ooo Hajdučeee :supz: vrhunska i bitna pobjeda za nas. Bravo za Livaju, Rakitiću na odličnoj utakmici i jako dobrom golmanu. Gatuso lagano ujigrava stroj, dečki iz Zagreba bi se trebali početi brinuti. Sviđa mi se i ta lepršava igra danas, moglo je biti komotno 3, 4 razlike. Navijači super, atmosfera top. Idemo dalje!
ti si bolestan dečko

Michel

Post by Michel » 01 Sep 2024, 01:51

Izjava našeg trenera Gattusa. Napokon imamo dobrog trenera :prayer:
Gennaro Gattuso stigao je do treće prvenstvene pobjede na klupi Hajduka. U petom kolu HNL-a 'bijeli' su na Poljudu s 1:0 svladali Osijek. Na konstataciju Tonija Bilića da je prvo poluvrijeme bilo loše, odgovorio je:

- Koliko je danas Osijek imao udaraca? Što se dogodilo u prvom dijelu? Ne znam. Mislim da smo odigrali odličnu utakmicu u defenzivnom dijelu. Mislim da je previše da se nakon ovakve utakmice postavlja takvo pitanje - rekao je Gattuso, a zatim dodao:

- Žao mi je što nisam zadovoljio Tonija i sve vas koji pratite Hajduk.

Je li ovo najzrelija utakmica Hajduka ove sezone?

- Svidjela mi se ova utakmica. Možda je Osijek lošiji nego ranije, Mierez im je bio pola momčadi, ali dobro stoje na terenu. Elez nije igrao nekoliko mjeseci, Prpić je bio među boljima. Bila je to naša zrela izvedba. Četiri obrambena i dva vezna, jako dobra utakmica. Hvala na ovom pitanju, ovo je bila najzrelija utakmica. Pohvalio bih naše veznjake. Jedan istrči, drugi ga pokriva.

Nekoliko dana je do kraja prijelaznog roka. Stigao je Biuk, očekujete li još nekog novog igrača i na čemu ćete raditi u reprezentativnoj pauzi?
- Prije dva tjedna mi je rečeno da moramo prodavati i da će teško itko doći. Posljednja dva-tri dana mi je Nikola rekao da bi se moglo nešto dovesti. Moramo raditi, znamo što želimo. Moramo se poboljšati. Tko dolazi ili ne, to su pitanja za Nikolu i predsjednika. Ne znam koliko se može potrošiti. Ako netko dođe, to će biti igrač koji se uklapa u naš budžet.

Jeste li zadovoljni s 11 osvojenih od 15 mogućih bodova, a sada slijedi gostovanje Dinamu?

- Znamo da idemo u goste Dinamu. Oni su jači od nas. Idemo u Zagreb s respektom. Možda smo mogli imati dva boda više. Protiv Lokomotive je utakmica skoro bila riješena. U Puli nije bilo utakmice. Imali smo sedam-osam prilika, ali to je nogomet. Idemo naprijed, na kraju godine ćemo vidjeti gdje smo.

Kako ste vidjeli igru Durdova?

- Ima 16 i po godina. U toj dobi teško je vidjeti poteze koje on radi. Moramo ojačati, više 'biti' u utakmici. Kada su igrači dobri, onda godine nisu bitne. Bio je bolestan sedam-osam dana. Nije trenirao. Zato sam ga izvadio iz igre, imao je grčeve. Ima velikog prostora za napredak. Ima sve da postane igrač za najveće domete. Nadam se da će ostati 'dobar' u glavi.

Vratili su se Benrahou i Dajaku. Kako ste ih vidjeli?

- Nisu igrali pet-šest mjeseci. Kada igrači ne igraju dugo onda im treba neko vrijeme da se vrate. Sigurno će nam biti od koristi - zaključio je Gattuso.
Malo komentara od navijača, stvarno se živi za Hajduk, puno su bolji nego navijači Dinama koji su prehladni prema svojem klubu.
Meni je ovo danas bilo dobro , a najbolji opis je Rinov - najzrelija utakmica do sada.

Prpićeva najbolja.

Inače kad čovjek vidi Dajakua koji em sjebe dobru priliku , ni vrijeme ne ukrade pa još bolikurčano i ne pomišlja da trči u obranu nego se eto nešto čudi - Kalik je zlatan.

A i mali Puki , kog se sve više (neopravdano) kritikuje , tog dečka snimati i konstantno prikazivati sadašnjim i budućim juniorima da uče kako se gradi karakter profesionalca.

P.S
Poništeni drugi gol teška je pizdarija.
Moramo počet davat više golova, ne možemo živit od jednog gola po utakmici. Ali čini mi se da rastemo ka ekipa i zadovoljan sam, pa čak i sa ovih 11 bodova u prvih 5 kola.

Vidi se da nam fali igrača, a sad neki dolaze pa ćemo vidit kad se ekipa kompletira. Biuk je pojačanje na krilu, a Kalika se može pribacit da ore na drugoj poziciji.
Mali treba igrat stalno, nema se tu šta više mislit. I kornere puca pored rakitića. Detaljna provjera glave kod psihologa i ako je sve u redu, svaku nek igra od prve.

A roditeljima počet plaćat termin kod psihijatra 3x tjedno jer su sigurno u šoku pa da nešto ne zayebu.
Oni prvo sutra imaju Rujevicu, onda im sigurno par igraca ide igrati Ligu nacija, a 3 dana nakon utakmice s nama idu u Munchen. Neko vrijeme razlika u kvaliteti nije bila ovolika, ali ne bi skroz otpisao tu utakmicu. Stavit na krila dva brza igraca (ako dodju/oporave se od ozljede) i moglo bi liciti na nesto.
caca kad ne prdi okolo i kad je spreman i caca ove lige,to je valjda jasno...
skroz dobra utakmica danas,ugodno iznenaden.
Biuk je stvarno igračina, jedva ga čekam vidjeti na djelu.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 01 Sep 2024, 01:57

Prejadno, tuga od kluba, ispali od nekakvog ružomberoka, pobjede osijek koji je teško sranje od kluba, livaja čisti faul napravio prije gola....

Michel

Post by Michel » 01 Sep 2024, 02:42

Ispali smo i što sad, život ide dalje a vi samo negativa. Kod nas pozitiva. Nije bilo faula, vidjelo se na snimci.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 01 Sep 2024, 04:02

Michel wrote:
01 Sep 2024, 02:42
Ispali smo i što sad, život ide dalje a vi samo negativa. Kod nas pozitiva. Nije bilo faula, vidjelo se na snimci.
kod vas? :povrac: :povrac: :povrac: ljigaviji klub i navijači su jedino od od barcelone :shajse: :shajse: :shajse:

Michel

Post by Michel » 01 Sep 2024, 05:03

Hajduk ima više članova nego Dinamo, brojimo preko 100 tisuća članova, imamo skoro triput više od Dinama, a Dinamo je u Zagrebu sa više ljudi. Razmisli malo koliko ste odvratni ljudima, vaš vlastiti grad vas ne voli. Pročitaj ovo https://www.index.hr/sport/clanak/hajdu ... 4%8Dlanova.

Hajduk je simbol naroda :heart:

Post Reply