išla sam potražit jučerašnju emisiju da i ja pogledam. taman sam jučer otišla frizeru kad je zvao svekar da mi javi da je emisija o pirsanju i tetoviranju
meni je Irena jako lijepa takva kakva je ( kao i ostale cure iz salona). mislim da je kod nas stvar dosta i u tome što su takvi ljudi iznimke i što je to još dosta tabu i u startu ima negativan predznak. pred par godina imat bilo kakvu tetovažu i pirs je bilo strašno, danas je sve decentno lijepo, ipak smo se pomakli nešto malo
isto znam po sebi da prvi puta kad sam naišla na časopis tog tipa i vidjela prilično istetovirane žene da mi je to onda bilo jako pretjerano, danas imam totalno drugu sliku o tome i smatram to strašno lijepim.
ne kažem da bi se to svima sviđalo da je takvih ljudi više (nikad se nemože svima sve sviđat i bolje da je tako), ali mislim da bi bilo više pristaša toga nego što ih je sada.
najjači su mi oni koji kažu kao joooj ja nikad nebi bio s tako istetoviranom curom, čuj stari, nebi ni mi s tobom, vjeruj na riječ
meni nije žao što se neko neće družit samnom zato što sam takva, smatram to prednošću jer i sama nebi htjela imat posla s ljudima koji su puni predrasuda i kojima je fizički izgleda mjerilo čovjeka, ovako mi samo olakšavaju posao (manje vremena potrošimo na upoznavanje i na krive ljude

)
otišla ja jako u off, ajde, vi koji idete na parafiliju ove godine, dajte koju slikicu i detaljan opis zbivanja