Zanimljive anegdote

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
john_constantine

Re: Zanimljive anegdote

Post by john_constantine » 04 Aug 2010, 16:26

Andrej wrote:
john_constantine wrote: Ah, najstrašnije mi je ono kada sam trčao po cesti u noć s praznom bundevom na glavi poput maske. :prayer:
Hahaha!!! Legendo!!! :prayer: :prayer: :prayer:
Ja se sećam detalja iz srednje škole kad se ortak zaljubio do koske u neku devojčicu. Napili se ko dva kretena i onda je njemu sinula ideja da joj priredimo romantično sviranje gitare pod prozorom.
3 ujutro, dva idiota u šorcevima i papučama, ja sviram "Nothing else matters", a on peva - želeo bih da imena nasa ponovo stoje na kori divljeg kestena ... hahahaha
Još smo kuću pogrešili. Kompletno ludilo.
je, ta ideja s bundevom mi je dala kasnije ideju za kratki borilački film o seljaku koji se bori protiv krvoločnih bundeva. :D Samo, osim maske od bundeve, trebalo je i ući u rupu i zatrpati se zemljom, pa tako izaći van. Samo gdje naći ekipu u Zagorju, a da im jedini smisao života nije poljoprivreda i gemišt.

he, kako bi Vuco pjevao "Proklet bio alkohol".... :zubifale: Imao sam fazu isprobavanja alkoholnih pića svaki dan, od viskija do nekakvog likera od banane. Na kraju odustao jer previše košta. Ah, da, na maturalnom izletu u osnovnoj, jedan naš iz razreda je imao proljev i baš je koristio naš wc u sobi i zasrao ga. Ali mi smo mu vratili tako da smo mu začepili wc školjku u njihovoj sobi i još to razglasili na sve strane. Cijeli dan nisu htjeli izaći iz sobe od srama. :finga:
Michel puši karu.

Andrej

Post by Andrej » 04 Aug 2010, 16:34

Hahahhaha! Sve to ima da se zapamti i priča unucima!!!!
Znaš ono, kad se očekuje neka vrhunska mudrost i savet - ti staviš unuka na raspalo koleno i kreneš....
Last edited by Andrej on 05 Aug 2010, 03:03, edited 1 time in total.
We're all mad here...

John_Ryder

Post by John_Ryder » 04 Aug 2010, 16:34

john_constantine wrote:
John_Ryder wrote:pa tiče se svih forumaša pošto sve to tu pišeš...mislim kako možeš jednu curu nazvat stokilašica,samo pokazuješ kakav si..
a ne pravi mi se pametan. To si pročitao od wendiga, pa kenjaš bezveze. I meni stokilašica nije uvredljiv naziv od recimo debeljuca, debela, krupna, i što sve... Ovako, kažeš sve i gotovo. Ne moraš se hvatati za tu riječ kao pijanac plota. Osim toga, mene su zvali i gorim nazivima ne samo radi težine. Pa se ne moraš praviti finim. I samo jedanput sam rekao tu riječ iz zajebancije i vi ste se dohvaliti toga, a ti bar tri puta spominješ tu riječ. Ne vidim po čemu si ti sada bolji od mene jer ju ti cijelo vrijeme zoveš stokilašica. Ja sam se bar ispričao zbog toga.

I baš me briga kako ispadam pred forumašima. Kvragu, kao da mi je netko uopće prijatelj na forumu ili da ću ga viđati u real life. Gluposti...

pa vidio si dosta ljudi s foruma uživo..
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 04 Aug 2010, 16:41

John_Ryder wrote:
john_constantine wrote:
John_Ryder wrote:pa tiče se svih forumaša pošto sve to tu pišeš...mislim kako možeš jednu curu nazvat stokilašica,samo pokazuješ kakav si..
a ne pravi mi se pametan. To si pročitao od wendiga, pa kenjaš bezveze. I meni stokilašica nije uvredljiv naziv od recimo debeljuca, debela, krupna, i što sve... Ovako, kažeš sve i gotovo. Ne moraš se hvatati za tu riječ kao pijanac plota. Osim toga, mene su zvali i gorim nazivima ne samo radi težine. Pa se ne moraš praviti finim. I samo jedanput sam rekao tu riječ iz zajebancije i vi ste se dohvaliti toga, a ti bar tri puta spominješ tu riječ. Ne vidim po čemu si ti sada bolji od mene jer ju ti cijelo vrijeme zoveš stokilašica. Ja sam se bar ispričao zbog toga.

I baš me briga kako ispadam pred forumašima. Kvragu, kao da mi je netko uopće prijatelj na forumu ili da ću ga viđati u real life. Gluposti...

pa vidio si dosta ljudi s foruma uživo..
da, A$H - a, Donald Darka, Elraniu. I nije da smo sada doživotni prijatelji zbog toga. Nađeš se na nekom festivalu ili metingu, popričaš, zabaviš, napraviš gluposti. Sigurno se ne nalaze da mi sada u lice predbacuju zato što sam rekao stokilašica i još to zaboravljena stvar za koju sam se ispričao, a ti bezveze izvlačiš kao neki spamer. To što mi čitaš postove, to ne znači da me poznaješ. Nađeš se, otiđeš u kafić, pričate, popijete piće i razlaz. I gotovo, druga stvar da li ćete se opet vidjeti na pijači ili ne. To vrijedi i za festivale, koncerte i slične situacije.
Michel puši karu.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 04 Aug 2010, 16:42

pa s kime ti onda budeš prijatelj ? :?

Image
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 04 Aug 2010, 17:42

John_Ryder wrote:pa s kime ti onda budeš prijatelj ? :?
ljudima koje stalno viđam, koji to žele i slično. Kolege na poslu i slično, a jedina udaljenost se odnosi na najbolju prijateljicu koju ću posjetiti opet idući tjedan. To što vidiš osobu na sat vremena na festivalu i nemaš kontakta poslije ne možeš smatrati prijateljstvom. :mrgreen: Ne vjerujem ja više u virtualna prijateljstva. :zubifale:
Michel puši karu.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 05 Aug 2010, 00:51

john_constantine wrote:
ljudima koje stalno viđam, koji to žele i slično. Kolege na poslu i slično, a jedina udaljenost se odnosi na najbolju prijateljicu koju ću posjetiti opet idući tjedan. To što vidiš osobu na sat vremena na festivalu i nemaš kontakta poslije ne možeš smatrati prijateljstvom. :mrgreen: Ne vjerujem ja više u virtualna prijateljstva. :zubifale:

ma baš si bedast :butthead:

Image
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 05 Aug 2010, 08:57

John_Ryder wrote:
john_constantine wrote:

ma baš si bedast :butthead:
Mi imamo drugačije poglede na prijateljstva, a još mi to govori balavac koji nikad nije jebao i ne zna napisati nikakav post o filmu, pa ohladi. :finga: :facepalm: Pričaš gluposti kao dijete koje ima tek 5 godina da mi je muka čitati te. Ja sam završio s ovim topicom. :rolleyes:
Michel puši karu.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 05 Aug 2010, 11:42

.
Last edited by John_Ryder on 05 Aug 2010, 13:09, edited 1 time in total.

Image
Image

John_Ryder

Post by John_Ryder » 05 Aug 2010, 11:48

.
Last edited by John_Ryder on 05 Aug 2010, 13:09, edited 1 time in total.

Image
Image

filmofil

Post by filmofil » 05 Aug 2010, 12:46

aj dosta ovih debilnih prepucavanja, neka se tema obriše jer nema više smisla

nije ovo zajebancija više, pa sve vas treba zašamarati, john_ryder stoji prvi u redu za jedan udarac u tu bahatu nedojebanu glavu
This is the Zodiac speaking.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 05 Aug 2010, 12:51

filmophil wrote:aj dosta ovih debilnih prepucavanja, neka se tema obriše jer nema više smisla

nije ovo zajebancija više, pa sve vas treba zašamarati, john_ryder stoji prvi u redu za jedan udarac u tu bahatu nedojebanu glavu
.

Image
Image

Bub

Post by Bub » 05 Aug 2010, 13:21

filmophil wrote:aj dosta ovih debilnih prepucavanja, neka se tema obriše jer nema više smisla
Tema kao tema je odlična nebi ju brisao, ali ovo prepucavanje je bezveze!!

elrania

Post by elrania » 05 Aug 2010, 13:36

john_constantine wrote:a još mi to govori balavac koji nikad nije jebao i ne zna napisati nikakav post o filmu
oni koji žare i pale na tom području se nisu pokazali neš posebno pametnim i sposobim udijeliti pristojnu repliku, a ni dostojim primiti jednu.

john_constantine

Post by john_constantine » 05 Aug 2010, 13:43

elrania wrote:
john_constantine wrote:a još mi to govori balavac koji nikad nije jebao i ne zna napisati nikakav post o filmu
oni koji žare i pale na tom području se nisu pokazali neš posebno pametnim i sposobim udijeliti pristojnu repliku, a ni dostojim primiti jednu.
imaš li nekih problema za sobom? :facepalm:
Michel puši karu.

Post Reply